Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Roma cudna wiadomość!
Ja mam śluz płodnych 3 dni,potem owu i koniec.
Kammarr śluz badamy w ciągu dnia po seksie jest niemiarodajny.
Laila widzę ze Ty jeszcze bardziej niecierpliwa ode mnie :p ja chyba jutro
Niebieska nie wierze :o wooowSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Promyczku, jeśli nie zanosi się na samoistnie poronienie to myślę że podjęłaś dobrą decyzję. Jesteś teraz w najtrudniejszym momencie, znam to uczucie oczekiwania na to co nieuniknione, taki stan zawieszenia bardzo ciąży i źle robi na psychikę. Wiadomo, łyżeczkowania trzeba unikać jeśli się da, ale w pewnym momencie staje się ono tym lepszym wyjściem. Pozwala zamknąć rozdział i zacząć od nowa. Dla mnie właśnie zawsze najgorszy był czas pomiędzy diagnozą że to koniec a poronieniem, niezależnie od tego czy naturalne czy przez łyżeczkowanie. Potem dopiero byłam w stanie rozpocząć proces takiej żałoby, przeżyć swój ból, pogodzić się z rzeczywistością i zacząć od nowa.
promyczek 39 lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Asia87 wrote:Roma cudna wiadomość!
Ja mam śluz płodnych 3 dni,potem owu i koniec.
Kammarr śluz badamy w ciągu dnia po seksie jest niemiarodajny.
Laila widzę ze Ty jeszcze bardziej niecierpliwa ode mnie :p ja chyba jutro
Niebieska nie wierze :o wooow
aniołek 01.02.2016r -
Gaduaaa wrote:
Vertigo a może po sczzepieniu ta temp podniesiona co?
no kurczę, ale tydzień po prawie?
widzisz, bez sensu się narobiłaśowulacja dopiero będzie
musisz jeszcze z tydzień popracować, trudno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 21:49
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
No niby czuje ze może coś z tego być, ale wiesz to tylko może sprawić jeszcze większe rozczarowanie. Dziś jeszcze optymizm a jutro zobaczymy
pewnie będę ryczec w rękaw.
No właśnie Gadua także tego do roboty nie objąć sieSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Elmo13 wrote:Jagienko trochę spóźnione ale bardzo życzę Ci spełnienia marzeń szczególnie jednego małego wrzeszczacego bobaska
pamiętaj kobieta jest najbardziej plodna w miesiącu swoich urodzin
wiec ....
Mysle se szanse są,po pierwsze mój miesiąc urodzinowy a po drugie sprawcami poczecia mojego dziecka bedzie pól elity kliniki wiec musi sie poprostu udac
Elmo13 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Ja też trzymam kciuki za piękne,pozytywne teściki w tym miesiącu,
pomału zaczynam oswajać się z myślą że i ja niedługo będę się starać..czekam na okres i kontrolę sisową u Ludwina
Od Maliny mam zielone światło,leki przepisane,tylko wykupić trzeba ..
Jagienko wracamy do gry !! tym razem nie będzie przegranych!
Aga a co u Ciebie,napisz coś więcej...
ale powiem Wam że czekałam na ten dobry mrl,myślałam że zwariuję,że nigdy nie wzrośnie,jak się już udało to nie cieszę się tak,jak to sobie wyobrażalam..
Zaczynam bać się myśli o staraniach,o tym co się może zdarzyć,o tym ciągłym stresie itd.W trakcie leczenia pod tym względem wręcz odpoczęłam,byłam spokojna choć z drugiej strony chciałam jak najszybciej żeby leczenie się powiodlo..
a teraz już nawet koszmary zaczynają mi śnić..Boże normalnie psychika zryta już..
ale świateło nadziei teraz jest że wkońcu się uda ale nawet nie chcę sobie wyobrażać pierwszego usg albo w sumie kolejnych.. -
i ja trzymam kciuki za testujace
czekam z niecierpliwoscia na nowe "ciezaroweczki"!
Roma, wspaniala wiadomosc, ulga, ze synek ma prawidlowy kariotyp.
Promyczku kochany...wspieram Cie mocno w pn, mam nadzieje, ze szybko to minie...i nie pozostawi duzych szkod emocjonalnych. A jak sie masz? tak psychicznie? moze to glupie pytanie... zdecydowalas sie na robienie tych badan? mthfr itd.? Jakis lekarz Tobie to zleca czy chcesz robic na wlasna reke? Wazne zeby ktos Ciebie poprowadzil, masz tam u siebie jakiegos dobrego specjaliste? Ja polecam naprawde prof Jerzak z Wawy, jak wiadomo osoba kontrowersyjna...ale dzieki niej zaszlam juz tak daleko.
Ikarzyca, milo ze napisalas! ha! i jak ladnie odnioslas sie do wielu dziewczyn...do oslo jade dopiero na badania polowkowe na poczatku listopada.
promyczek 39 lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017