Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagnaaa
och, zycze Ci z calego serca tego drugiego malutkiego (albo dwoch!) serduszka w Tobie! Duzo milosci, takiej wspanialej pogody ducha jaka masz, duzo ciepla i inspiracji kazdego dnia, zajadania ciacha w Twoim ogrodzie, duzo radosci i spelnienia najskrytszych marzen:*
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
GADUAAA co ma byc to bedzie,moze dzis była ovulka jesli wczoraj był pozytywny ten test,pomin poprzednie poprostu.Wiem ze zeby była ciąza musi byc sex,ale czasem nawet systematyczne bzykanie nie daje tej gwarancji bo jesli ma byc negatyw to bedzie,gdzies jest zapisane kiedy to bedzie i nie zmienimy tego.Zresztą skoro męzowie czasem wykrecają sie bólem głowy,albo zmeczeniem to po co ich w ogóle wtajemniczac w te dni płodne,mniej wiedzą spią spokojniej a uwiesc męza to chyba nie trudna sprawa jesli nadejdą te dni
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jagna 75 wrote:GADUAAA co ma byc to bedzie,moze dzis była ovulka jesli wczoraj był pozytywny ten test,pomin poprzednie poprostu.Wiem ze zeby była ciąza musi byc sex,ale czasem nawet systematyczne bzykanie nie daje tej gwarancji bo jesli ma byc negatyw to bedzie,gdzies jest zapisane kiedy to bedzie i nie zmienimy tego.Zresztą skoro męzowie czasem wykrecają sie bólem głowy,albo zmeczeniem to po co ich w ogóle wtajemniczac w te dni płodne,mniej wiedzą spią spokojniej a uwiesc męza to chyba nie trudna sprawa jesli nadejdą te dni
trzeba wierzyć że się uda
dziękiFabianCyprian
Tymuś
-
A to ja...w sumie zdjecia kiepskie...moze do porownania...ciezko zobaczyc mi roznice ale moze wy widzicie...
W zielonych gatkach z dnia 13 wrzesnia a druga fota z dzis.... Sory za grube giry;)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3555fa7e37aa.jpg
Mimo ze ostatnio mam ciezkie dni ...psychicznie sie lamie...ciagle sie lękam...teraz te bole plecow ...klucie spojenia.pachwiny..dyskomfort...mieszaja w glowie skutecznie...
Ale wierze ze taka moja uroda ....prawda???
Sciskam was wszystkie mocno...
To w słłetrze tez z 13 wrzesnia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/837e6611882d.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 20:35
Evita, Jacqueline, Niebieskaa, M@linka, Elmo13, sunset06, sy__la lubią tę wiadomość
-
Ojojuje Was wszystkie, ale tu smutasno. Pogoda nie nastraja. Vertigo gdyby nie moje dziecię nie wiem jak bym się podniosła po stracie musiałam być silna dla niego i dzięki niemu w sumie tak szybko się ogarnęłam.
Dziewczyny będzie dobrze musi być tylko niestety to trwa.
A ja już bije się z myślami żeby jutro nie testowaćSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Gaduaaa wrote:Wiesz ile mi to daje nadziei? Dużooo
Ja tez musze miec ta nadzieje ze u nas juz nic zlego sie nie stanie...walcze z tym okropnie !!!!Gaduaaa, Niebieskaa lubią tę wiadomość
-
Jagna - sto lat
I wyhodowania złotych jajec, które pięknie się potem podzielą i będzie git, a najbliższą wiosną będziesz się toczyć
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016