Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
KammaMarra wrote:A ja przed chwila zauwazylam sluz wymieszany z krwia takie plamki . jak to interpretować?Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Witam nowe dziewczyny, bardzo współczuję Wam Waszych strat
Kamma - nijak to interpretować, nie wsłuchuj się tak i nie wpatruj, widocznie pękło jakieś małe naczynko - jutro się wyjaśni; bzykaj się radośnieCóreczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
vertigo wrote:Witam nowe dziewczyny, bardzo współczuję Wam Waszych strat
Kamma - nijak to interpretować, nie wsłuchuj się tak i nie wpatruj, widocznie pękło jakieś małe naczynko - jutro się wyjaśni; bzykaj się radośnie
Haha... Bzykam bzykam maz bzyka ja bzykam... Normalnie full wypas.
A jak twoja owulka???05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyKammaMarra wrote:A moze zblizajaca sie owulka. Bynajmniej kolezanka tak ma... Jutro sie dowiem bo jade do ginki
A krew to może jeszcze po okresie coś albo otarcie po seksachEvita lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Mam pytanko i prośbę.... może na tym wątku mi ktoś pomoże
pierwsza ciąża była zakończona CC, druga (malenstwu przestało bić serduszko w 18tc) siłami natury. Czekam teraz na testowanie 16.10 o ile @ nie przyjdzie. U mnie pewnym oznakowanie ciąży była zawsze duża ilość kremowego śluzu. Bez wkładki się nie obeszło. Teraz też jest, ale że dosłownie powiem tylko w środku. Od kiedy jest go więcej, bo nie pamiętam dokładnie od kiedy tak miałam przy poprzednich ciazach.Możliwe jest, że po porodzie SN będzie go mniej? Może głupie pytanie ale schizuję już
Ruda1985
08.04.2011 moje największe szczęścia. Bliźniaki - chłopcy
[*] 15.06.2016 Mój Aniołek - córeczka Alicja 18tc -
nick nieaktualny
-
ruda1985 wrote:Hej dziewczyny. Mam pytanko i prośbę.... może na tym wątku mi ktoś pomoże
pierwsza ciąża była zakończona CC, druga (malenstwu przestało bić serduszko w 18tc) siłami natury. Czekam teraz na testowanie 16.10 o ile @ nie przyjdzie. U mnie pewnym oznakowanie ciąży była zawsze duża ilość kremowego śluzu. Bez wkładki się nie obeszło. Teraz też jest, ale że dosłownie powiem tylko w środku. Od kiedy jest go więcej, bo nie pamiętam dokładnie od kiedy tak miałam przy poprzednich ciazach.Możliwe jest, że po porodzie SN będzie go mniej? Może głupie pytanie ale schizuję już
Po porodzie zmienia się też anatomia pochwy, może jest więcej zachyłków, zakamarków. Może jeszcze gospodarka hormonalna się nie wyrównała. A może to po prostu tak, że każda ciąża jest inna, tak jak każde dziecko jest inne. Sugerowałabym nie rozmyślać... trzeba zrobić test - tak obecność tego śluzu jak i jego brak o niczym nie świadczą. Ciąża może być a może jej nie być. Jeśli dotąd byłaś w ciąży 2x, to jednak jest to statystycznie zbyt mało razy, żeby powiedzieć, że coś jest oznaką ciąży u Ciebie na pewno i nie warto się nakręcać; względnie pewną oznaką ciąży jest test dodatni i brak miesiączki.
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Dziewczynki mam dzis wolne wiec poczytałam pobieżnie co tam skrobiecie. Jutro napisze więcej dziś tylko odp co do mojego wykresu. Udostępnienie dla wszystkich to możecie sobie podejrzeć. Elaria napisałam tu do Was a temp na wykresie jeszcze wtedy nie uzupełniam teraz już wszystko jest. Niestety dziś tez spadek. Właśnie wyglądało to obiecująco i chyba tez to mnie tak nakręciło
no trudno. Elaria dzięki Kochana chciałabym aby i u mnie Groszek objawił się później ale ja już straciłam nadzieje, może za miesiąc ...
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Aniu, takie milczenie jest do Ciebie nie podobne. Martwię się...25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualnyvertigo wrote:Po porodzie zmienia się też anatomia pochwy, może jest więcej zachyłków, zakamarków. Może jeszcze gospodarka hormonalna się nie wyrównała. A może to po prostu tak, że każda ciąża jest inna, tak jak każde dziecko jest inne. Sugerowałabym nie rozmyślać... trzeba zrobić test - tak obecność tego śluzu jak i jego brak o niczym nie świadczą. Ciąża może być a może jej nie być. Jeśli dotąd byłaś w ciąży 2x, to jednak jest to statystycznie zbyt mało razy, żeby powiedzieć, że coś jest oznaką ciąży u Ciebie na pewno i nie warto się nakręcać; względnie pewną oznaką ciąży jest test dodatni i brak miesiączki.
-
Jejku Asia jaki piękny wykres... aż dziw że tempka spadła - chociaż podobno w okolicy 10dpo spada na trochę żeby znów się podnieść. W każdym razie może następny cykl się uda? Szczęście przeważnie wpada znikąd
Witajcie nowe dziewczyny - rozgośćcie się na tym najwspanialszym wątku wśród tych najtrudniejszych
Elaria - czyli nie robisz usg?Asia87 lubi tę wiadomość
-
KammaMarra wrote:Mam. Wiesz w korpo nie wolno brac w9lnego chorowac a ciaza przekresla powrot. Polska Polska Polska
ja nie narzekam..
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]