X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • skrzat1988 Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vertigo wrote:
    Skrzat :) masz jakieś nowe rozmowy w najbliższym czasie? Czyżby zaczęło się odwracać na lepszą stronę? :):):)

EDIT: powiem Ci jak będzie - dostaniesz pracę i od razu zajdziesz w ciążę i wyjdziesz na taką francę co zaszła w ciąże zaraz po podpisaniu umowy, czego Ci życzę z całego serca ;)

Hahaha oj jak bardzo bym chciała, żebyś miał rację:)
    Jutro jadę jeszcze na jedną rozmowę, trochę coś innego, bo laboratorium z kosmetykami kolorowymi, a nie pielęgnacyjnymi. Zobaczymy, jestem ciekawa jak tam wygląda praca:)

1 rok starań -> 04.2015 - 11 tc [*]
    2 lata starań od poronienia... i CUD :)

m3sxrjjgan8b5awa.png
  • annak Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vertigo wrote:
    nie umiem sobie wyobrazić sytuacji, w której okaże się, że jest źle :( nie wiem co my tu wtedy zrobimy, a co dopiero masz zrobić Ty :( jest to dla mnie tak niewyobrażalne, że wydaje mi się po prostu niemożliwe, rozumiesz

jeszcze tylko jeden dzień...

Rozumiem, Vertigo.

Co Wy zrobicie?
    Kochana, to co zawsze. Będziecie tutaj, będziecie walczyć o dzieci. Bo tego nie zmieni nic i nikt!
    A ja? Przestanę być mną. Przynajmniej na jakiś czas. A potem będę szukać w tym wszystkim głębszego sensu. I wiem, że znajdę.

Ale myślmy na razie o tym dobrym scenariuszu. Prawdopodobieństwo, że wynik będzie dzisiaj, wynosi pewnie 1%, więc teoretycznie mogę sobie dziś jeszcze podarować zwykły dzień. Być może ostatni taki na bardzo, bardzo długo.

Co by się nie działo, gdzieś na końcu wszystko się jakoś ułoży.

<3 16.03 2017 - przyszłaś do mnie...
    iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• annak Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat1988 wrote:
    Hahaha oj jak bardzo bym chciała, żebyś miał rację:)
    Jutro jadę jeszcze na jedną rozmowę, trochę coś innego, bo laboratorium z kosmetykami kolorowymi, a nie pielęgnacyjnymi. Zobaczymy, jestem ciekawa jak tam wygląda praca:)

Czasem warto wprowadzić do życia trochę koloru! ;-)

iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• Asia87 Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak pisz tyle Ci powiem. To jest dobre dla Ciebie i dla nas :) Współczuje Ci tego stanu zawieszenia, czekania. wiem,że nie uda Ci sie uciec myślami, bo od takiej rzeczy chyba po prostu sie nie da uciec, ale tak jak piszesz niech Twój biznes, Twoja głowa choć troche skupi sie na tym. Podziwiam Cie za tą postawę trzymasz się na nogach stawiasz czoła, oby to było docenione, przetrwałaś test, próbę i wystarczy. A co do jutrzejszego występu to zgadzam się z Vertigo, dziś nie ma co kminić o której tel zadzwoni, w razie w będziesz wiedziała czy odebrać.

Jeśli Ci to pomaga to ja napisze co u mnie :) a no nic :p dziś ostatnia tabletka clo a w pt o 20:30 podglądam czy coś urosło. Pisze czy coś urosło, bo powiem Wam,że jakoś sceptycznie jestem nastawiona :/ nic mnie nie kłuje, nie boli jakby nic tam nie pracowało :/ no nic okaże się w pt

Synuś, największe szczęście :*
    Córcie ur. 28.02.18r.
    04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb

• ruda9215 Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu wyobraź sobie jakie bombowe zrobisz wystąpienie jak usłyszysz Pani córka to okaz zdrowia.. ;)

Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
    Biochemiczna (09.2016)
    Lileczka - 24.10.2017 nasz cud <3
    'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedze na lekcji i wstyd, ale was podgladam. Nie wiem co madrego napisac. Jestem z wami.

Asia87 lubi tę wiadomość

• vertigo Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia87 wrote:
    Annak pisz tyle Ci powiem. To jest dobre dla Ciebie i dla nas :) Współczuje Ci tego stanu zawieszenia, czekania. wiem,że nie uda Ci sie uciec myślami, bo od takiej rzeczy chyba po prostu sie nie da uciec, ale tak jak piszesz niech Twój biznes, Twoja głowa choć troche skupi sie na tym. Podziwiam Cie za tą postawę trzymasz się na nogach stawiasz czoła, oby to było docenione, przetrwałaś test, próbę i wystarczy. A co do jutrzejszego występu to zgadzam się z Vertigo, dziś nie ma co kminić o której tel zadzwoni, w razie w będziesz wiedziała czy odebrać.

Jeśli Ci to pomaga to ja napisze co u mnie :) a no nic :p dziś ostatnia tabletka clo a w pt o 20:30 podglądam czy coś urosło. Pisze czy coś urosło, bo powiem Wam,że jakoś sceptycznie jestem nastawiona :/ nic mnie nie kłuje, nie boli jakby nic tam nie pracowało :/ no nic okaże się w pt

no przecież ten pęcherzyk ma z 10-15mm ;) to jak chcesz go czuć? Pewnie ze 2-3 sztuki wyrosły, zaraz je pięknie pękniesz i rachu-ciachu będzie dzidziuś :)

Asia87 lubi tę wiadomość

Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań...
  • sy__la Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vertigo wrote:
    Skrzat :) masz jakieś nowe rozmowy w najbliższym czasie? Czyżby zaczęło się odwracać na lepszą stronę? :):):)

EDIT: powiem Ci jak będzie - dostaniesz pracę i od razu zajdziesz w ciążę i wyjdziesz na taką francę co zaszła w ciąże zaraz po podpisaniu umowy, czego Ci życzę z całego serca ;)

hehe a to jest całkiem możliwe... :)
    Skrzaciku ja jak zmieniłam dział w swojej firmie w połowie listopada to w cyklu, który zaczął się 20 listopada zaszłam w ciążę :) :) choć nie na długo, ale jednak

Marysia ur. 21.04.2017 <3 niemowle.gif
    Aniołek 7t5d [*]
  • promyczek 39 Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ja czekam z Toba na ten telefon:* i bardzo Cie podziwiam ze jeszcze myslisz o biznesie i wystapieniu..ale moze to własnie Cię odciazy i pomoze przetrwac.

Jagna czekam na info:*

A ja rano bylam na usg kontrolnym w szpitalu,niby jest ok,ale w tym posiewie wyszly mi 3 bakterie,e coli i jakies tam jeszcze :( mam brac do konca ten antybiotyk,czyli na 6 dni jeszcze mam,no i na tym koniec,mam dalej juz isc do swojego gina

KammaMarra lubi tę wiadomość

2017r-IVF-wrzesień-nieudane
    2018r-naturalny Cud♥
    5b09h371owxjb82f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vertigo wrote:
    no przecież ten pęcherzyk ma z 10-15mm ;) to jak chcesz go czuć? Pewnie ze 2-3 sztuki wyrosły, zaraz je pięknie pękniesz i rachu-ciachu będzie dzidziuś :)

tu nie ma nic pewnego Vertigo. Ja w poprzednim cyklu, I-wszym na letrozolu nic nie osiągnęłam.
    Wczoraj wzięłam ostatnie 2 tabletki letrozolu i w piątek również podgląd.
    I również może być dupa...

p.s. Asiu oczywiście życzę Ci tych pięknych dorodnych pęcherzyków :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 11:36

• annak Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria wrote:
    Siedze na lekcji i wstyd, ale was podgladam. Nie wiem co madrego napisac. Jestem z wami.

Elaria,
    Dzięki Twojemu postowi uśmiechnęłam się od ucha do ucha :-)
    Wyobraziłam sobie panią profesor zaglądającą po kryjomu w komórkę za katedrą.
    Hihi...
    Baaardzo mi się ten obrazek spodobał!

Dziękuję!

Elaria lubi tę wiadomość

iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• vertigo Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa wrote:
    tu nie ma nic pewnego Vertigo. Ja w poprzednim cyklu, I-wszym na letrozolu nic nie osiągnęłam.
    Wczoraj wzięłam ostatnie 2 tabletki letrozolu i w piątek również podgląd.
    I również może być dupa...

p.s. Asiu oczywiście życzę Ci tych pięknych dorodnych pęcherzyków :-)

no wiadomo, że nie ma nic pewnego :) ale nie chcę żeby się dziewczyna martwiła, bo może przecież nic nie czuć i mieć 10 owulacyjnych pęcherzyków gotowych do wzrostu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vertigo wrote:
    no wiadomo, że nie ma nic pewnego :) ale nie chcę żeby się dziewczyna martwiła, bo może przecież nic nie czuć i mieć 10 owulacyjnych pęcherzyków gotowych do wzrostu ;)
    a no może, może :-):-)
    a mnie dla odmiany napieprzało podbrzusze w trakcie brania letrozolu ( w tym cyklu) i dziś 8 dc i nadal ćmi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 11:50

• vertigo Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa wrote:
    a no może, może :-):-)
    a mnie dla odmiany napieprzało podbrzusze w trakcie brania letrozolu ( w tym cyklu) i dziś 8 dc i nadal ćmi.

Brawo Ty :)
    będzie duuuużo pięknych bobasków :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vertigo wrote:
    Brawo Ty :)
    będzie duuuużo pięknych bobasków :)

Tyś je dobra Vertigo:-):-)

niestety sądzę, że to ostatni cykl na letrozolu. Nie wiem co to cholerstwo w sobie ma, ale źle na mnie działa psychicznie.
    Wspominałam Wam, że kiedyś byłam na lekach od psychiatry(po urodzeniu córki i nie tylko). I na tej Lamette czuję się źle, tak, jak czułam się przed wzięciem w tamtym czasie leków.

Nie będę Wam tu smęcić jak się czuje, bo są większe problemy.
    Ale źle! nie radzę sobie... albo jaka deprecha mnie łapnęła i boję się, że bez leków będzie ciężko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 12:06

• daktylek Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa ja mialam takie samopoczucie w ostatnim cyklu na clo. normalnie świat widziałam na czarno. siedzialam i sie gapiłam w ścianę. teraz druga tabletka aromka i jakoś żyję - mam nadzieję, że nie przyjdzie zwiecha

teraz tez taka pogoda do dupy. działa depresyjnie. staram się namówić męża na jakiś słoneczny kraj dla poprawy nastorju ale bez efektów ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 12:12

Mama Aniołka [*] 15.12.2015r.
    w57v3e3k7yxei1cq.png
  • annak Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa,