Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
No i ja też jestem jeszcze ale idę spać a jutro mam wizytę u Endo i muszę być naczczo bez tabletki nie wiem jak wytrzymam do południa bo dopiero bedIe lekarz i dostanę skierowanie na badania potem cEkanie na wyniki i dopiero wizyta.... jak nie padną głodu to jutro jestem z wami od samego rana i czeka na wieści od ani
Alisa, KammaMarra lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Elaria, roma juz go przeprosiłam wyjasnilam ale i tak czuje sie paskudnie
paskudnie to mało powiedziane
ehh
Leb mnie napier..ala, mam zgagę aaa poduszka na której leze wydaje sie byc twarda jak kamień :'( wiem użalam sie ale wiecie potrzebuje tego aa nikt tak nie potrafi zrozumieć jak Wy.
Zaraz chyba wezmę apap.. Chce mi się wyć. Czuje bol fizyczny psychiczny i duchowy ehh
I jeszcze se tym lapkiem dowaliła. Syn zrozumiał. Nie ma żalu do matki psychopatki i chyba sam czuje ze tez przegiął. A mi serce pęka. Wiem stalo się. Musze sobie odpuścić. Ale najpierw przzydaloby się troche saamobiczowania.
-
kochane,dziekuje za wsparcie,za obecnosc która czułam w ciągu ostatnich dni.
Pozegnalismy dzis mojego tate..
W drodze na cmentarz odebrałam telefon z kliniki,z pobranych pieciu komórek z tego trzy dojrzałe-trzy sie zapłodniły,miałam czekac na kolejny telefon w sprawie ustalenia transferu,prawdopodobnie w piątej dobie.Tyle co wrócilismy z pogrzebu zadzwonili raz jeszcze,transfer ustalili na 14:15 w poniedziałek.Trzymajcie kciuki by sie udało,by zarodki przetrwały tyle dni...mam nadzieje ze są uparte i będą walczyc jak ja.
Jutro poczytam zaległosci z kilku dni,chce dowiedziec sie co u was,odezwe sie jutro.Spokojnej nocyElaria, M@linka, Niebieskaa, promyczek 39, Evita, kiti, Elmo13 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagusiu,
Jesteśmy z Tobą cały czas... I w tych chwilach, które oznaczały koniec czegoś i w tych, które będą oznaczały początek.
Domyślam się, jak musi Ci być ciężko, łączyć teraz w sobie te uczucia. Będziemy Cię w tym wspierać na każdym etapie. Jesteś super dzielna. -
Jacq,
Zapomniałam Ci zapisać, że Twoja żabka jest super rozbrajająca. Zafundowała mi dziś szeroki uśmiech. Mogłabym mieć taką na koszulce.
Elaria,
Podziwiam Cię za te trzy prace i to jeszcze w takim momencie. Obyś już szybko poszła na zwolnienie, bo to zwolnienie (tempa) jest Ci autentycznie potrzebne. Życzę jutro dnia bez mdłości!
* * *
Co do cycko-braków to mogę stanąć w szranki.
U mnie 51 kg przy 172 cm. To można sobie wyobrazić, jakie muszę mieć "walory". A raczej, gdzie jest ich brak. Ale w sumie chyba lubię ten stan -
Zasnęłam...do 2 a teraz od półtorej godziny kręcę się z boku na bok. Co za noc.
Edit: Jest 4:30, dalej kręcę się na łóżku. Ćmi głowa, ćmią stawy. Na szczęście zgagi nie ma. Boże jak ja nie znoszę takich nocy :'( to poduszka za nisko to kurwa za wysoko. Mam dosyć, chce mi się wyć. Leze i płacze. W necie juz przejrzałam chyba wszystkie możliwe strony z nudów choć na raty bo siedzieć nie wygodnie a ręce od trzynania fona bola w stawach, puscilabym sobie jakis serial film ale kurwa ekranowstret mam. Leb napierdala coraz bardziej. Nosz kurwa mać zwariuje zaraz :'(
Edit2: 5:18 ... Edit 3 6:10 leb ćmi, kręgosłup napierdala jestem w chuj wkurwiona i nieprzytomna, może niedługo padnę. Zaraz moje chłopaki wstają do szkoły i pracy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 06:18
-
Czy z moją niedoczynnościa tarczycy mogę oddawać krew? Jako krwiodawca? Ostatnio oddawalam w kwietniu.. Byłam już wtedy w ciąży ale nie wiedziałam o tym
.
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Aniu - no fakt, fajny motyw na koszulkę taka żaba
Trzymam mocno kciuki za dzisiejszy dzień, aby troski odeszły w siną dal
Jagna - trudne chwile teraz przeżywasz z powodu taty, ale jest promyk nadziei dla Was, widziałaś na monitoringu 3 jajeczka, okazało się, że 3 się zapłodniły i mam nadzieję, że ładnie się podzielą i przetrwają
M@linko - też czasem podniosę głos na córkę jak powtarzam coś po raz enty a ona się nie słucha i doskonale to wie, sprawdza moja reakcję, cwana bestia już z niej jest mimo niecałych 6 lat. I również potem się choooyowo czuję jakiś czasAle takie są uroki bycia rodzicem. Wiesz o czym ostatnio przeczytałam? Dziecko, w Polsce, nie w żadnym USA, tylko w Polsce, 7-letnie dziecko (chłopiec) zadzwoniło na policję i nadaje, że mama się nad nim znęca. Przybyli na miejsce funkcjonariusze po dogłębnych rozmowach z domownikami wszystkimi przeprowadzili psychologiczną rozmowę z małym, okazało się, że zadzwonił tak aby zrobić matce na złość, bo zaczęli mu zabraniać komputera ze względu na złe zachowanie i oceny.
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
ruda9215 wrote:Czy z moją niedoczynnościa tarczycy mogę oddawać krew? Jako krwiodawca? Ostatnio oddawalam w kwietniu.. Byłam już wtedy w ciąży ale nie wiedziałam o tym
.
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny