Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ależ mnie chłop wkuuuurzył... Delikatnie mówiąc
No choooooynia normalnie jak to któraś pisała
Uważa, że badania są teraz nam żadne niepotrzebne skoro i tak mamy się teraz nie starać (no po głębszych przemyśleniach tak stwierdziłam też, że to co w ciągu roku się działo to jednak dużo dla organizmu i może dac mu odpocząć, choć M@linka jak widać działała prężnie i jak już daleko w ciąży jest) bo to kupa kasy a jest potrzebne na co innego czyt. dom.
No tak kurde faktycznie 300zł to nie mało, ale cholera kurde tylko to raptem chciałam zrobić i badań dalej nic do ciąży poza skontrolowaniem tarczycy przed staraniami.
Vertigo - wina zapomniałam kupić, i dobrze, bo bym chyba z pół butelki wypiła przez tego chłopa
Aaaa no i najlepsze, napisałam do Was po godzinie prawie jak przyjechaliśmy do domu a on dziś do mnie, że pierwsze co to musiałam na to różowe forum wejść jak przyjechaliśmy i wszystko opisać, że po co to robię.
Wk*rwił mnie jak nie wiem.
Ale dobrze, że mam kredki i kolorowankiSexy dżaga prawie skończona, jeszcze tło robię
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline wrote:Ależ mnie chłop wkuuuurzył... Delikatnie mówiąc
No choooooynia normalnie jak to któraś pisała
Uważa, że badania są teraz nam żadne niepotrzebne skoro i tak mamy się teraz nie starać (no po głębszych przemyśleniach tak stwierdziłam też, że to co w ciągu roku się działo to jednak dużo dla organizmu i może dac mu odpocząć, choć M@linka jak widać działała prężnie i jak już daleko w ciąży jest) bo to kupa kasy a jest potrzebne na co innego czyt. dom.
No tak kurde faktycznie 300zł to nie mało, ale cholera kurde tylko to raptem chciałam zrobić i badań dalej nic do ciąży poza skontrolowaniem tarczycy przed staraniami.
Vertigo - wina zapomniałam kupić, i dobrze, bo bym chyba z pół butelki wypiła przez tego chłopa
Aaaa no i najlepsze, napisałam do Was po godzinie prawie jak przyjechaliśmy do domu a on dziś do mnie, że pierwsze co to musiałam na to różowe forum wejść jak przyjechaliśmy i wszystko opisać, że po co to robię.
Wk*rwił mnie jak nie wiem.
Ale dobrze, że mam kredki i kolorowankiSexy dżaga prawie skończona, jeszcze tło robię
Rób swoje i nie patrzaj na chhooopa ... Oni myślą inaczej niż My..Jacqueline lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Rozejrzyj się za tymi badaniami bo powtórkę robiłam już taniej. Może u Ciebie będzie w ogóle inna cena w okolicy. A te plasmy potrafią sporo zaszkodzić organizmowi więc ja bym jeszcze jednak zrobiła nawet jak się nie staracie.
-
Ikarku, Gaduaaa - o to mi właśnie chodź. Miałabym to badanie z głowy, a nie darowałabym sobie gdyby znowu się nie udało i potem jakbym zrobiła i byłoby to cholerstwo. Chcę wiedzieć, że zrobiłam co mogłam w miarę możliwości aby nie dopuścić do powtórki. To badanie u nas to jeden wymaz jest na dwie choroby i drugi na trzecią, nie ma od razu trzech w pakiecie i koszt to coś jak pisałam
Zrobię zrobię to badanie, tylko nie wiem czy w listopadzie jeszcze czy w grudniu dopiero, ale zrobię12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
a ja dziś apropo brzuchów muszę Wam coś pokazać
!
moja dzisiejsza ciąża
https://naforum.zapodaj.net/c876e79cb8ca.jpg.html
PS: To nie jest fałdka !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 18:29
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
ciąża spożywcza
tak mnie wywala po dobrym obiedzie
wygląda jak na 7 miesiąc co?M@linka lubi tę wiadomość
Biochemiczna (09.2016)
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
nick nieaktualnyJacqueline, pewnie, zrób badanie. No bo jeśli coś masz, to ile czasu można chodzić z taką zarazą. A jesli nie masz, to kolejny punkt odfajkowany.
Byłam u diabetologa, dawno nie miałam tak miłej wizyty na NFZ. Lekarka przemiła powiedziała, że wystarczy, że mam glukozę podwyższoną na czczo (wyszło 95), to już uznaje się cukrzycę ciążową, mimo, że po obciążeniu trzymam się norm. Dała mi glukometr, wypisała receptę na paski do glukometru i do badania ciał ketonowych w moczu i zaleciła dietę. Książeczkę - dzienniczek do pomiarów, książeczki z informacjami o cukrzycy ciężarnych i z planem diety, termometr dla dziecka z miękką końcówką, wszystko w pięknej torbie z logo producenta glukometrów. Normalnie wyszłam, jak z butiku.Mam mierzyć cukry na czczo i po 3 głównych posiłkach i za dwa tygodnie do kontroli. No i mam odstawić metę. Na szczęście lekarka nie straszyła mnie ogniem piekielnym, że to brałam. Powiedziała, że moja dawka jest tak mała, że ani pomaga ani szkodzi, więc mam odstawić i zapewne wrócę do niej, ale w wyższej dawce po porodzie i karmieniu.
No to dieta, ale od jutra
Dziś w 4 aptekach nie dostałam zapisanych na receptę pasków, albo wcale nie mieli, albo za mało, a recepta jedna. Już je zamówiłam w naszej wiejskiej aptece. -
nick nieaktualny
-
ale tu dziś spokój. .
ja jutro zaczynam wizytą a w czwartek Jagna i ktoś jeszcze <niepamiętam>
będzie ciekawiej:*
ale mnie cycki bolą( sutki, cycki i wszystko a dopiero 15 dzień cyklu !
Biochemiczna (09.2016)
-
M@linka, Niebieskaa, sy__la, Elaria, Elmo13 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
ruda9215 wrote:ale tu dziś spokój. .
ja jutro zaczynam wizytą a w czwartek Jagna i ktoś jeszcze <niepamiętam>
będzie ciekawiej:*
ale mnie cycki bolą( sutki, cycki i wszystko a dopiero 15 dzień cyklu !
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyJa dziś wróciłam do pracy z urlopu, tego mi brakowało
nie ma kiedy rozkminiac :p właśnie skończyłam trening i padam.... Ps. Zrobiłam wszystkie badania na aps i tylko przeciwciała antykardiolipinowe z jednej klasy wyszły wątpliwe, reszta w normie. Plus ten durny mthfr. Sama już nie wiem co mam myśleć o tym clexane. Z drugiej strony jeśli nie szkodzi a może pomóc... W co myślicie?