Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ikarzyca wrote:Fak, Dupek - miałam od dzisiaj brac ;/ No nic, wezmę od jutra.
Dziewczyny potrzebuje od Was kopa w dupsko. Takiego, żebym wyleciała w kosmos. Schizuje, wydaje mi się, że jajniki kłują i że jest owulka (a pewnie mam za ciasno zapięty pasek...), a nic na nia nie wskazuje (ani tempka, ani śluz, emocje).
Nie umiem się skupić na pracy tylko ciągle obsesyjnie o tym myślę.
Chcę wrócić do momentu jak po prostu się udało, albo dojść do tego etapu znowu.
Wrrr. Zła jestem na siebie...do cyca
a cyce mam gigantyczne
-
nick nieaktualny
-
Ikarzyca wrote:Ale takie ze można się schować przed burza? :p
tylko byś musiała je oderwać od pępka i naciągnąć trochę
Ikarzyca lubi tę wiadomość
-
Elaria mój syn wie o wszystkim jakoś nie udało nam się ukrywać strat a nie chciałam mu mówić że wszystko okej, jak widział ze nie jest okej. A o tej ciąży wie od 6 tyg bo wtedy trafiłam do szpitala na bodajże patologie ciąży no i znów nie dało się ukryć. A pozatym takie tajemnice i rodzinne tabu kłócą sie ze mną. Nie umiem walić ściemy.
-
Padam na ryja. A gdzie tu ta wizyta o 19?;o zasne facetowi na fotelu jak nic..Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
ruda9215 wrote:Padam na ryja. A gdzie tu ta wizyta o 19?;o zasne facetowi na fotelu jak nic..
-
Jagna 75 wrote:Kurcze moja dzisiejsza beta 3896 16 dni po transferze,nie za wysoka?11dni po tr.byla 336,6
I wg mnie nie za wysokaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 15:50
-
Jagna 75 wrote:Kurcze moja dzisiejsza beta 3896 16 dni po transferze,nie za wysoka?11dni po tr.byla 336,6
M@linka lubi tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Kalkulator mówi ze jest w normie ten przyrost
Średni dwudniowy przyrost to 895 mlU/ml (166.4%) (w normie).Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 16:00
-
promyczek 39 wrote:Nadziejoo ,no zabieg mialam 11pazdzienika ,na razie czekam ,ale nie wiem kiedy przyjdzie .. my tez mamy odczekac niby 2 cykle,ale to tez nie wiem czy odczekamy heh
To ja miałam kilka dni wcześniej zabieg -także jesteśmy na tym samym etapie PromyczkuMoje oczekiwanie skróciłam z trzech @ do dwóch tylko- żeby to przetrwać i zacząć działać -także i za Ciebie i za szybko przychodzącą @ trzymam kciuki ;*
promyczek 39 lubi tę wiadomość
Aniołek7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
In vitro start kwiecień 2019
Punkcja 15.04 pobrano 12 komórek
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
nadziejaaaaa wrote:To ja miałam kilka dni wcześniej zabieg -także jesteśmy na tym samym etapie Promyczku
Moje oczekiwanie skróciłam z trzech @ do dwóch tylko- żeby to przetrwać i zacząć działać -także i za Ciebie i za szybko przychodzącą @ trzymam kciuki ;*
Antoś IVF,Julisia natural