Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ikarzyca wrote:no z całym szacunkiem staraczek jest więcej!Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
W związku z tym, że za dużo siedziałam na telefonie teraz wchodzę na forum tylko raz dziennie - wcześniej było odświeżanie co 5 minut przez cały dzień
Dziewczyny produkujecie jak szalone, co mnie oczywiscie cieszy, bo nasz wątek prosperuje najprężniej w całym dziale
Annak - mnie też się wydaje, że acard to pikuś w porównaniu z clexane, lecz doktorka podlała moje ziarenko niepewności - tak jak piszesz - pomęczę o to mojego gina.
Elaria - ja mam termin na 20 lutegoale jak mi podpowiada bbf od 30 stycznia Dominiś będzie już "donoszony"
czy czasami po dobrych wynikach nie miałaś zapodać suwaczka?
ps. gratuluję kolejnego milowego kroku ciąży
Kama wiem, że to marna pociecha lecz ja miałam w zaciążonym cyklu owólkę dopiero w 30 dc.
Elmo - no u Ciebie też leci!!!
Romuś bardzo dobre postanowienie z tym niechamowaniem sięja też się nie chamuję i mam już wszystko
... śmieję się, że mały w brzuchu a już połowa mieszkania zagracona jego rzeczami od października. Oby Tobie kochana ziściło się jak najprędzej
Syla i jak się dziś czujesz? Postanowiłaś iść skontrolować szyjkę? ps. witaj w 20tc
Mamookruszka - przykro mi z powodu testu, ja też nie umiem niestety pocieszać w takich momentachjak to annak pisała - nowy cykl, nowe szanse...
Niebieska -witaj w 22 tcps. jaka fajna dmuchana miska
Asia -no tak kawał chłopa - jak to chyba Jagna napisała "kawał kurczaka na rosół"co do invikty to w tej wrocławskiej naciągają na pewno... przekonałam się o tym na własnej skórze; trzeba miec na nich poprawkę niestety i dużo zależy na jakiego doktora się trafi...
Bianka - fajnie, że się odezwałaś - no tak charakterna kobietka - wiem coś o braku czasu bo ja miałam charakternego facetka i nawet do toalety zrobić siusiu nie miałam czasu ;/ to ostatnie podrygi mej "wolności"- potem czeka mnie zapewne słodkie, wyczekiwane zniewolenie...
Coconue - Ty chyba też bierzesz encorton, do kiedy i w jakiej dawce?
Alisa wow... nie spodziewałam się, że krzywa prostamoże być problemem... dobrze, że Cię kładą i zbadają wnikliwiej...
Dobrego wieczoru
ps. Evitko a co dziś u Ciebie?Elmo13, Bianka4 lubią tę wiadomość
-
Ja juz po.tak w skrócie Pęcherzyk 15mm bez szału tak pow.ale nie tracę nadziei ze jeszcze urośnie.
A jeśli chodzi o moje wyniki to zapisał acard (juz sama włączyła biorę od tyg) Wit b6 kwas foliowy 5mg i prevenit. Pow ze moja mutacja jest ta łagodniejsza i nie widzi podstaw do clexane,aczkolwiek juz w ciąży będziemy badać homocysteine i w razie w będzie clexane.Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Genshirin wrote:Ikarku, Ruda Koteczce chodzi chyba teraz o dziewczyny mające teraz lub w najbliższych dniach przewidzianą owulacje. Tak mi się wydaje
Jeśli ktoś poczuł się urażony to przepraszam.Trzymam kciuki za nas wszystkie.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
kochane pomóżcie , byłam dziś na usg i okazało się pęcherzyk żółtkowy za duży wynosi 4,85 w 7 tyg 1 dniu .. lekarz mówił że podejrzewa że ciąża może się zakończyć wnet ..serduszko biło dzidziuś odpowiedni co do wieku ..
któraś tak miała i się udało utrzymać.. boję się bo 2 razy poroniłamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 19:34
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Asia87 wrote:Ja juz po.tak w skrócie Pęcherzyk 15mm bez szału tak pow.ale nie tracę nadziei ze jeszcze urośnie.
A jeśli chodzi o moje wyniki to zapisał acard (juz sama włączyła biorę od tyg) Wit b6 kwas foliowy 5mg i prevenit. Pow ze moja mutacja jest ta łagodniejsza i nie widzi podstaw do clexane,aczkolwiek juz w ciąży będziemy badać homocysteine i w razie w będzie clexane.Asia87 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
czarnulka24 wrote:kochane pomóżcie , byłam dziś na usg i okazało się pęcherzyk żółtkowy za duży wynosi 4,85 w 7 tyg 1 dniu .. lekarz mówił że podejrzewa że ciąża może się zakończyć wnet ..serduszko biło dzidziuś odpowiedni co do wieku ..
któraś tak miała i się udało utrzymać.. boję się bo 2 razy poroniłamczarnulka24 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
dziękuję za odpowiedzi , może jeszcze któraś się wypowie27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Na tak wczesnym etapie ciąży drgnięcie ręki lekarza powoduje przesunięcie o milimetry celownika a co za tym idzie duży błąd pomiaru. Jakbyś poszła do innego lekarza pewnie zmierzyłby inaczej.
Jeśli ciąża jest zdrowa to się utrzyma. Na tym etapie nic nie możesz zrobić. -
nick nieaktualnyCzarnulka, a spróbuj na fiolecie zapytać.
Ja miałam w 6 tygodniu podejrzenie pustego jaja. Nic w nim nie było widać. Koszmarek. Miałam zrobić 2x betę i progesteron i wyszły słabo, tzn. zdaniem lekarza, słaby przyrost bety i słaby progesteron. A tydzień później maluch się ujawnił i biło serduszko.
Anyway, nie dalej, jak wczoraj pisałam tu o moim odwlekaniu z poinformowaniem córki o ciąży. Bo ostatnią stratę bardzo przeżyła i chciałam powiedzieć na święta. No, a dziś dziecko przyniosło rewelacje ze szkoły. Koleżanka z klasy pytała ją, czy ja będę miała dzidziusia i jakaś starsza dziewczyna pytała o to samo na stołówce. Nie odpowiedziałam tak, ani nie. Powiedziałam, że pewnie ludzie zastanawiają się, dlaczego tak długo nie chodzę do pracy. Powiem wam, że wkurzyłam się i smutno mi się zrobiło. Jakoś nie umiem poczuć się pewnie w tej ciąży, chciałam poczekać do połówkowego usg. Hmmm
No to będzie trzeba powiedzieć wcześniej. Jutro wizyta. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Może dostanę wreszcie jakieś ŁADNE zdjęcie z usg i wtedy powiem. -
Ikarzyca wrote:Na tak wczesnym etapie ciąży drgnięcie ręki lekarza powoduje przesunięcie o milimetry celownika a co za tym idzie duży błąd pomiaru. Jakbyś poszła do innego lekarza pewnie zmierzyłby inaczej.
Jeśli ciąża jest zdrowa to się utrzyma. Na tym etapie nic nie możesz zrobić.
dziękuję, mam teraz nadzieję w poniedziałek się okażę ..w tej ciąży biorę clexane , acard , duphason, .. myślałam że może w końcu się uda ..
_Hope_ lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Masakra, serio, ze tez ludzie sa tacy że plotkuja i wciągają w to dzieci. To Twoja sprawa kiedy powiesz córce i nie powinno być tak że ktoś ma domniemania i ja tym obarcza. No alez tym chyba nic nie da się zrobic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 20:07