Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesli malo mnie bedzie jutro-pojutrze-w sobote to sie nie martwic,poprostu musze chate ogarnàc bo tesciowa ma byc u nas dwa dni..wyjezdzamy w piątek na pogrzeb i zamierzamy wracac dopiero w sobote lub w niedziele rano.Pewnie jutro zajrze po krótce ale dzien zwariowany bedzie,az sie boje jak ja sie ze wszystkim wyrobieAntoś IVF,Julisia natural
-
Genshirin - piękna beta
Genshirin lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Skrzacie - dasz radę, żeby doświadczyć tego cudu macierzyństwa a potem dla maleństwa jest się w stanie zrobić na prawdę dużo
Ja ostatnim razem miałam łyżeczkowanie szybkie bez usypiania, nie wiem z czym porównać ten ból, ale wydawał mi się coś pokroju moich miesiączek, może lepiej to zniosłam bo bardzo miła starsza położna trzymała mnie za rękę? Sama nie wiem.
Skrzacie my tu zawsze będziemy trzymać kciuki za Ciebie, nie jesteś sama
-
Skrzaciku ja sobie ubzduralam że to badanie było wczoraj. Trzymam zatem kciuki jeszcze raz, bądź dzielna!
U mnie lekki wzrost temperatury i oczywiście nakręcam się. Objawów ciąży brak. Objawów okresu brak. Poszłam do labu zrobić progesteron i przy okazji zrobiłam betę. Wyniki po południu cokolwiek to oznacza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 08:12
M@linka lubi tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Elaria i Mamaokruszka skoro my niemal po sąsiedzku to powiedzcie mi do jakiego ginekologa chodzicie? Ja obecnie jestem pod opieką Vitrolive Szczecin, ale zastanawiam się nad Invictą w Słupsku, bo bliżej. Chyba, że macie jakiegoś kumatego gina spoza kliniki?
-
Evitko - trzymam kciuki, może beta jednak Cie zaskoczy?
Evita lubi tę wiadomość
-
Cześć laski
Ja się w końcu wyspałam. Jutro pierwsza wizyta ... Obawiam się jednak, że nic nie wniesie co bym mogło mnie już uspokoić.
Coconue super brzuchal , mam nadzieję , że takiedo doczekam
Alisa nie są do ciekawe wiadmości, ale skoro jeden jajnil pracuje , to mimo wszytsko nawet raz na długi czas warto cały czas próbować, a nóż , widelec i się uda !
Skrzaciku mam nadzieję , że u Ciebie okeyi 3mam kciuki za dziś!
Genshirin piękna beta ! superGenshirin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Evita, kciuki kochana!!! Czekamy na wieści.
Evita lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Evitko,
Kilka dni temu przeszło mi przez myśl, że w najbliższym czasie czeka nas tu, na forum jakieś duże zaskoczenie. Coś, czego nikt (albo główna osoba zainteresowana) się nie spodziewa. Może to właśnie będzie Twoja beta...?
Nie masz pojęcia, jak bym tego chciała.
Dziewczyny, a Skrzacik ma sono jutro, nie dziś.Evita, M@linka lubią tę wiadomość
-
Evita wrote:Skrzaciku ja sobie ubzduralam że to badanie było wczoraj. Trzymam zatem kciuki jeszcze raz, bądź dzielna!
U mnie lekki wzrost temperatury i oczywiście nakręcać się. Objawów ciąży brak. Objawów okresu brak. Poszłam do labu zrobić progesteron i przy okazji zrobiłam betę. Wyniki po południu cokolwiek to oznacza.FabianCyprian
Tymuś
-
annak wrote:Evitko,
Kilka dni temu przeszło mi przez myśl, że w najbliższym czasie czeka nas tu, na forum jakieś duże zaskoczenie. Coś, czego nikt (albo główna osoba zainteresowana) się nie spodziewa. Może to właśnie będzie Twoja beta...?
Nie masz pojęcia, jak bym tego chciała.
Dziewczyny, a Skrzacik ma sono jutro, nie dziś.
no to trzymam kciuki za jutro.. dziś już zaczęłam hehFabianCyprian
Tymuś
-
Evita wrote:Skrzaciku ja sobie ubzduralam że to badanie było wczoraj. Trzymam zatem kciuki jeszcze raz, bądź dzielna!
U mnie lekki wzrost temperatury i oczywiście nakręcam się. Objawów ciąży brak. Objawów okresu brak. Poszłam do labu zrobić progesteron i przy okazji zrobiłam betę. Wyniki po południu cokolwiek to oznacza.
Evitko Mam nadzieję, że ta Twoja beta naprawdę nas tu wszystkie zaskoczy. Bardzo trzymam kciuki.
Ja się pożegnałam z kolejnym cyklem - dzisiaj spadek temperatury do poziomu jak zwykle, czyli znów bezowulacyjny. Rejestruje się do nowego gina, jak styczeń będzie też stracony i nowy gin mi nic ciekawego nie poradzi to zapisuje się do słynnej J.
Mam dość. Serdecznie dość. -
MonaLiza, ja mam ginekologa w Gdańsku, przyjmuje prywatnie w luxmedzie i jeszcze innych przychodniach i pracuje w szpitalu w którym w przyszłości chcę rodzić. Nie wiem czy tu mogę podać jego nazwisko ale facet jest konkretny i zna się na mutacjach. Od pierwszej wizyty wzbudził moje zaufanie. Pamięta pacjentki.
-
Ikarku dziękuję za kciuki - nie chce się nastawiać choć temperatura daje nadzieję. A skąd wiesz po tempce że nie było owu? Miałaś monitoring? Wiesz jeśli leczenie się przedłuża to może faktycznie warto spróbować zmienić lekarza a pani J ma sukcesy
Wiem że masz dość... Myślę że zmiana od nowego roku to dobry pomysł. PrzytulamEvita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Aliska tak sobie pomyślałam ze samoloty ja jednym silniku lądują
! Wiec musi być dobrze!
Ja mam dopiero 9dc a mój M już mnie wymęczył kilka razy, oby mu siły zostały do końca cyklu:P
Evita, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Evita wrote:Ikarku dziękuję za kciuki - nie chce się nastawiać choć temperatura daje nadzieję. A skąd wiesz po tempce że nie było owu? Miałaś monitoring? Wiesz jeśli leczenie się przedłuża to może faktycznie warto spróbować zmienić lekarza a pani J ma sukcesy
Wiem że masz dość... Myślę że zmiana od nowego roku to dobry pomysł. Przytulam
nie miałam monitoringu, bo mój lekarz miał od odpowiednich dni urlop - bo ... miało mu się urodzić dziecko.... A nie miałam chęci opowiadać znowu mojej historii od początku. Poza tym wierzyłam, że ten cykl będzie inny, magiczny - bo święta, bo koniec roku etc.
Generalnie chodzi o to, że chyba jeszcze nigdy życie mi aż tak bardzo nie dokopało jak w tym roku - jestem przekonana że doskonale wiecie co mam na myśli. -
Mamaokruszka wrote:MonaLiza, ja mam ginekologa w Gdańsku, przyjmuje prywatnie w luxmedzie i jeszcze innych przychodniach i pracuje w szpitalu w którym w przyszłości chcę rodzić. Nie wiem czy tu mogę podać jego nazwisko ale facet jest konkretny i zna się na mutacjach. Od pierwszej wizyty wzbudził moje zaufanie. Pamięta pacjentki.
-
Ikarzyca wrote:
nie miałam monitoringu, bo mój lekarz miał od odpowiednich dni urlop - bo ... miało mu się urodzić dziecko.... A nie miałam chęci opowiadać znowu mojej historii od początku. Poza tym wierzyłam, że ten cykl będzie inny, magiczny - bo święta, bo koniec roku etc.
Generalnie chodzi o to, że chyba jeszcze nigdy życie mi aż tak bardzo nie dokopało jak w tym roku - jestem przekonana że doskonale wiecie co mam na myśli.