X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 01:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Genshirin wrote:
    Kamma wszystko będzie nudno normalne ;)

Aliska bardzo mi przykro, ojojam i tule mocno

Mój wynik dzisiaj 533,4

Dobranoc wszystkim
    No i spokojnej nocy bo wynik zadawala <3 gratulacje

Genshirin lubi tę wiadomość

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli malo mnie bedzie jutro-pojutrze-w sobote to sie nie martwic,poprostu musze chate ogarnàc bo tesciowa ma byc u nas dwa dni..wyjezdzamy w piątek na pogrzeb i zamierzamy wracac dopiero w sobote lub w niedziele rano.Pewnie jutro zajrze po krótce ale dzien zwariowany bedzie,az sie boje jak ja sie ze wszystkim wyrobie

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jacqueline Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Genshirin - piękna beta :) :)

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SKRZAAACIEEE!

Trzymam kciuki za Ciebie!!!

raz, dwa i bedzie po wszystkim:*

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • Jacqueline Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrzacie - dasz radę, żeby doświadczyć tego cudu macierzyństwa a potem dla maleństwa jest się w stanie zrobić na prawdę dużo <3

Ja ostatnim razem miałam łyżeczkowanie szybkie bez usypiania, nie wiem z czym porównać ten ból, ale wydawał mi się coś pokroju moich miesiączek, może lepiej to zniosłam bo bardzo miła starsza położna trzymała mnie za rękę? Sama nie wiem.

Skrzacie my tu zawsze będziemy trzymać kciuki za Ciebie, nie jesteś sama :)

• Evita Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrzaciku ja sobie ubzduralam że to badanie było wczoraj. Trzymam zatem kciuki jeszcze raz, bądź dzielna!

U mnie lekki wzrost temperatury i oczywiście nakręcam się. Objawów ciąży brak. Objawów okresu brak. Poszłam do labu zrobić progesteron i przy okazji zrobiłam betę. Wyniki po południu cokolwiek to oznacza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 08:12

M@linka lubi tę wiadomość

Evita

4 straty
    immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
  • MonaLiza Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria i Mamaokruszka skoro my niemal po sąsiedzku to powiedzcie mi do jakiego ginekologa chodzicie? Ja obecnie jestem pod opieką Vitrolive Szczecin, ale zastanawiam się nad Invictą w Słupsku, bo bliżej. Chyba, że macie jakiegoś kumatego gina spoza kliniki?

uwo99n73lnbybmmo.png
  • Jacqueline Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evitko - trzymam kciuki, może beta jednak Cie zaskoczy? :D

Evita lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski :) Ja się w końcu wyspałam. Jutro pierwsza wizyta ... Obawiam się jednak, że nic nie wniesie co bym mogło mnie już uspokoić.

Coconue super brzuchal , mam nadzieję , że takiedo doczekam :)
    Alisa nie są do ciekawe wiadmości, ale skoro jeden jajnil pracuje , to mimo wszytsko nawet raz na długi czas warto cały czas próbować, a nóż , widelec i się uda !
    Skrzaciku mam nadzieję , że u Ciebie okey :) i 3mam kciuki za dziś!
    Genshirin piękna beta ! super :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • roma Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evita, kciuki kochana!!! Czekamy na wieści.

Evita lubi tę wiadomość

25.05.2010 Aniołek 9 tc
    03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud :-)
    17.04.2015 - Aniołek 8 tc
    03.01.2016 - Aniołek 8 tc
    29.04.2016 - Aniołek 9 tc
    25.07.2018 - Córcia :-)

Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy :-)
  • annak Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evitko,
    Kilka dni temu przeszło mi przez myśl, że w najbliższym czasie czeka nas tu, na forum jakieś duże zaskoczenie. Coś, czego nikt (albo główna osoba zainteresowana) się nie spodziewa. Może to właśnie będzie Twoja beta...?
    Nie masz pojęcia, jak bym tego chciała.

Dziewczyny, a Skrzacik ma sono jutro, nie dziś.

Evita, M@linka lubią tę wiadomość

<3 16.03 2017 - przyszłaś do mnie...
    iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evita wrote:
    Skrzaciku ja sobie ubzduralam że to badanie było wczoraj. Trzymam zatem kciuki jeszcze raz, bądź dzielna!

U mnie lekki wzrost temperatury i oczywiście nakręcać się. Objawów ciąży brak. Objawów okresu brak. Poszłam do labu zrobić progesteron i przy okazji zrobiłam betę. Wyniki po południu cokolwiek to oznacza.
    hu hu ! kciukam &&&

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annak wrote:
    Evitko,
    Kilka dni temu przeszło mi przez myśl, że w najbliższym czasie czeka nas tu, na forum jakieś duże zaskoczenie. Coś, czego nikt (albo główna osoba zainteresowana) się nie spodziewa. Może to właśnie będzie Twoja beta...?
    Nie masz pojęcia, jak bym tego chciała.

Dziewczyny, a Skrzacik ma sono jutro, nie dziś.
    upsss....
    no to trzymam kciuki za jutro.. dziś już zaczęłam heh

• Ikarzyca Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evita wrote:

U mnie lekki wzrost temperatury i oczywiście nakręcam się. Objawów ciąży brak. Objawów okresu brak. Poszłam do labu zrobić progesteron i przy okazji zrobiłam betę. Wyniki po południu cokolwiek to oznacza.

Evitko Mam nadzieję, że ta Twoja beta naprawdę nas tu wszystkie zaskoczy. Bardzo trzymam kciuki.

Ja się pożegnałam z kolejnym cyklem - dzisiaj spadek temperatury do poziomu jak zwykle, czyli znów bezowulacyjny. Rejestruje się do nowego gina, jak styczeń będzie też stracony i nowy gin mi nic ciekawego nie poradzi to zapisuje się do słynnej J.

Mam dość. Serdecznie dość.

o148df9havalwhwu.png

Aniołeczek (*) 9tc
  • Mamaokruszka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonaLiza, ja mam ginekologa w Gdańsku, przyjmuje prywatnie w luxmedzie i jeszcze innych przychodniach i pracuje w szpitalu w którym w przyszłości chcę rodzić. Nie wiem czy tu mogę podać jego nazwisko ale facet jest konkretny i zna się na mutacjach. Od pierwszej wizyty wzbudził moje zaufanie. Pamięta pacjentki.

relg2n0ax4qs6djf.png
    Asia, mama Aniołka Adasia 05.07.2016 (*)
    Forumowa tabelka KLIK!
    916au6bdty1b5a3d.png
  • Evita Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikarku dziękuję za kciuki - nie chce się nastawiać choć temperatura daje nadzieję. A skąd wiesz po tempce że nie było owu? Miałaś monitoring? Wiesz jeśli leczenie się przedłuża to może faktycznie warto spróbować zmienić lekarza a pani J ma sukcesy :)

Wiem że masz dość... Myślę że zmiana od nowego roku to dobry pomysł. Przytulam

Evita

4 straty
    immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
  • Justa87 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aliska tak sobie pomyślałam ze samoloty ja jednym silniku lądują :)! Wiec musi być dobrze!
    Ja mam dopiero 9dc a mój M już mnie wymęczył kilka razy, oby mu siły zostały do końca cyklu:P

Evita, Koteczka82 lubią tę wiadomość

Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
    CORCIA 06.09.17r.
  • Ikarzyca Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evita wrote:
    Ikarku dziękuję za kciuki - nie chce się nastawiać choć temperatura daje nadzieję. A skąd wiesz po tempce że nie było owu? Miałaś monitoring? Wiesz jeśli leczenie się przedłuża to może faktycznie warto spróbować zmienić lekarza a pani J ma sukcesy :)

Wiem że masz dość... Myślę że zmiana od nowego roku to dobry pomysł. Przytulam

<3

nie miałam monitoringu, bo mój lekarz miał od odpowiednich dni urlop - bo ... miało mu się urodzić dziecko.... A nie miałam chęci opowiadać znowu mojej historii od początku. Poza tym wierzyłam, że ten cykl będzie inny, magiczny - bo święta, bo koniec roku etc.
    Generalnie chodzi o to, że chyba jeszcze nigdy życie mi aż tak bardzo nie dokopało jak w tym roku - jestem przekonana że doskonale wiecie co mam na myśli.

o148df9havalwhwu.png

Aniołeczek (*) 9tc
  • MonaLiza Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamaokruszka wrote:
    MonaLiza, ja mam ginekologa w Gdańsku, przyjmuje prywatnie w luxmedzie i jeszcze innych przychodniach i pracuje w szpitalu w którym w przyszłości chcę rodzić. Nie wiem czy tu mogę podać jego nazwisko ale facet jest konkretny i zna się na mutacjach. Od pierwszej wizyty wzbudził moje zaufanie. Pamięta pacjentki.
    Do Gdańska mam tyle samo co do Szczecina. Ten mój gin taki nie do konca, ostatnio na dzien dobry zaczal cos o in vitro, o kariotypach, ze musimy poczekac. A przeciez ja nie mam miec in vitro. Mysle, ze mozesz podac naziwsko, zawsze komus sie moze przydac.

uwo99n73lnbybmmo.png
  • MonaLiza Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikarzyca wrote:
    <3

nie miałam monitoringu, bo mój lekarz miał od odpowiednich dni urlop - bo ... miało mu się urodzić dziecko.... A nie miałam chęci opowiadać znowu mojej historii od początku. Poza tym wierzyłam, że ten cykl będzie inny, magiczny - bo święta, bo koniec roku etc.
    Generalnie chodzi o to, że chyba jeszcze nigdy życie mi aż tak bardzo nie dokopało jak w tym roku - jestem przekonana że doskonale wiecie co mam na myśli.
    Ikarzyco jak ja Ciebie rozumiem, zwlaszcza z tym magicznym cyklem swiatecznym. Tym bardziej , ze moja kolezanka w ciąży robiła mi zastrzyk z pregnylu, więc tak może mnie nawiruskowała. Ten rok był u mnie poświęcony na starania i tak się już przyzwyczaiłam do porażek, że nawet teraz jak dostane @ przed świętami to chyba aż tak bardzo się nie załamię ..

uwo99n73lnbybmmo.png
‹‹ 1570 1571 1572 1573 1574 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ