Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alisa wrote:Sysiu - nic nie mówił. Boję się działać bo mam antybiotyk Unidox na 10 dni: doxycyklina nie bardzo wskazana.
Wiesz... to jest etap, że dopiero będzie powstawać życie, będą się dzielić komórki a antybiotyk chyba nie działa na to tylko jest niewskazany w momencie jak już zarodek jest w macicy a zwłaszcza jak się tworzy łożysko... z drugiej strony mogłabyś nawet nie wiedzieć jeszcze o ciąży a brać antybiotyk.. No ale to jest świadoma decyzja czy się starać czy nie, i dość trudnaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 19:25
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualnysy__la wrote:No wiem właśnie, mówiłaś o tym antybiotyku, ale z drugiej strony już tutaj na forum nie raz czytałam o takich przypadkach, że kobiety brały antybiotyki i normalnie zachodziły w ciążę i było wszystko OK.
Wiesz... to jest etap, że dopiero będzie powstawać życie, będą się dzielić komórki a antybiotyk chyba nie działa na to tylko jest niewskazany w momencie jak już zarodek jest w macicy a zwłaszcza jak się tworzy łożysko... z drugiej strony mogłabyś nawet nie wiedzieć jeszcze o ciąży a brać antybiotyk.. No ale to jest świadoma decyzja i dość trudnaha ha.
Bo na ten czas takowej nie znam -
Jak to jaka? Na lenia - Ty leżysz a małż odwala robotę
sy__la, Alisa lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Ja nadal pamietam jak pojawilo sie pierwsze forumowe dzieciatko
Czas szybko plynie i widze ze jest tu pelno nowych dziewczyn i chyba duzo ciaz z czego gratuluje wam kochane
Elaria u nas i byl bepanthen i linomag tormentiol masc curative przypisany przez pediatre maka ziemniaczana wietrzenie zero pampersow i mokrych chusteczek a pomoglo dopiero masc robionaAgatka miala pieluszkowe zapalenie odparzenia i rany. A teraz juz piekna rozowiutka dupcia
-
Alisa wrote:Ja ino nie wiem w jakiej pozycji byłoby dogodnie
ha ha.
Bo na ten czas takowej nie znamroma wrote:Jak to jaka? Na lenia - Ty leżysz a małż odwala robotę
a jak żadna nie będzie dla Ciebie dogodna to już Ci mówiłam - strzykawka i hejaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 19:31
Alisa, roma, Magdzia88 lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Koteczka82 wrote:Sy_la Niebieska śliczne brzuszki!!!!
Justa jak czytałaś to mam ten sam problem kiedy iść do lekarza.Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
nick nieaktualnysy__la wrote:haha... Roma wyjęłaś mi to z ust
a jak żadna nie będzie dla Ciebie dogodna to już Ci mówiłam - strzykawka i hejaaa
Ale jest - pozycja na pająka: ja leżę na łóżku a M zawieszony na żyrandolu spuszcza się do mnie
jomi81, sy__la, M@linka, Mamaokruszka, kiti lubią tę wiadomość
-
Hehe Aliska, na spotkaniu musisz nam.to koniecznie opisać ze szczegółami
Alisa, Ikarzyca lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Alisa wrote:Waryjotki!!! Obie!!
Ale jest - pozycja na pająka: ja leżę na łóżku a M zawieszony na żyrandolu spuszcza się do mnieAlisa lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualnysy__la wrote:a tak na serio już...
Alisko - boli jeszcze? Krwawisz?
Boli pępek przy chodzeniu, ale leki przeciwbólowe niepotrzebne.sy__la, M@linka lubią tę wiadomość
-
Niebieskaa wrote:Jagienko, a kiedy można oczekiwać wieści od Ciebie? Kiedy potwierdzi sie, ze Julka/Julek to zdrowe dziecię? Nie chce przegapić tej wiadomosci.
Wiesz,tak jakos wyszlo ze zapomnieliśmy zaznaczyć plec przy niftach,chciałam zadzwonić do zabiegowego kiedy bylam w samochodzie już ale mąż stwierdził że przecież to mało ważne,więc póki nie zechce się ujawnić na któryms usg to będziemy nieświadomi płci.A co do wyników..mysle ze środa/czwartek powinny być,oddana krew była z rana we wtorek i od razu kurier podjechałAntoś IVF,Julisia natural
-
Przewinął się dzisiaj temat mężów, zatem na poprawę humoru:
Magdzia88, ana167, Alisa, Asia87, sy__la, Koteczka82, Evita, Elaria, M@linka, Mamaokruszka, kiti, Gaduaaa lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Coconue wrote:Ja Wam wszystkim wysylam ciezarowkowe wirusy.... zarazajcie sie na potege... tylko ja sie mam meczyc 9 miesiecy?? No co Wy!!!
Jagna wez zacznij strajkowac. Ja czasami koloryzowalam mezowi z dolegliwosciami ciazowymi, bo tez mnie wkurzalo ze na L4 mam byc praczka, sprzatacxka i gotowaczka.... nosz grrrr.
Juz bym pojechala po pieczywo... Jagna, no wez sie zbuntuj.Antoś IVF,Julisia natural
-
Justa87 wrote:Czytałam..tez mialas pozna owulacje?policzylam tabletki i moge isc najdalej za 11dni;)Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka82 wrote:Justa ja zwykle mam owu ok 14- 15 dnia więc liczę że była 25.12. czyli dziś mam równe 21 dni
Ps. Toż to Bożonarodzeniowe dziecię!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 20:13
Koteczka82, M@linka lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Niebieskaa wrote:Ucięłam głowę i nogi, i oto dzisiejsza fotka z przymierzalni:) Brzucholek nagle w ciagu 2 tygodni urósł! Wiec i shopping był konieczny.
Kurcze duża ta fotka, nie umiem dodać mniejszej.
Niebieska nie wiem czy widzialam zgrabniejsza ciezarówkefaktycznie tygodniowo jesteś do przodu raz tyle co ja a brzusio nie większy od mojego.Po ciązy szybko wrócisz do formy
Niebieskaa lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Koteczka82 wrote:Jomi u mnie jest dziś 21-22 dni od owu. do doktor mogę najwcześniej iść ok 24 a właściwie 26-27 stycznia czyli to by był 33-35 dzień po owu. Moja doktor nie ma usg w gabinecie więc i tak da mi skierowanie.
Zastanawiam się też nad zwolnieniem, na razie czuję się dobrze ale chciałabym zrobić wszystko co mogę żeby tym razem wszystko poszło dobrze. I biję się z myślami bo z drugiej strony szefowa może nie zrozumieć że po 7 tygodniach zwolnienia powrocie do pracy na mieszkania znowu idę na zwolnienie. Dobrze by było żebym ze 2- 3 miesiące popracowala. Ciekawe jak szybko będzie widać. Ej mam mętlik w głowieAntoś IVF,Julisia natural