Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Koteczka82 wrote:Justa ja zwykle mam owu ok 14- 15 dnia więc liczę że była 25.12. czyli dziś mam równe 21 dniNadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Jagna 75 wrote:Piękna fotka,piękny brzuszek,też z tych szczuplejszych jesteś,piękne włosy:-)
Też na te włosy zwróciłam uwagęA brzuszek piękny.
sy__la lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
M@linka wrote:Maggda słodkie te Wasze dziewuszki. Wow to faktycznie błyskawiczna akcja! Też marze o takiej!
Jestem ciekawa kiedy urodzi sie mój syn. Teraz czekamy na wieści od Coco a potem chyba ja następna w kolejce do rozpakowania...ehh ale to zleciało a pamięta latem jak tu nasze wcześniejsze brzuchatki finiszowaly...a teraz kolej na mnie SZOK
do tego czasu możliwe że będzie po wszystkim..
M@linka lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Piękne te Wasze brzuszki
Ja też polecam linomag tylko go używałam i odparzen mój mały nigdy nie miał.
A jeśli chodzi o liście malin to również słyszałam że nieźle przyspieszają poród. Kumpela w 3h urodziłasy__la, Elaria, M@linka lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Ładnie się brzuszki pokazały,jak grzyby po deszczu...i przy choince jak ładnie
Aliska,ja to taka nie kumata,nie umiem sobie wyobrazić pozycji na pająka...moze jakiś film instruktarzowy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 20:50
sy__la lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Piękna fotka,piękny brzuszek,też z tych szczuplejszych jesteś,piękne włosy:-)
O tak, ja zawsze byłam szczupła, łydki mogłyby nawet być grubsze, bo w szpilkach mi się nie podobają... ale już się powoli z tego kompleksu wykaraskałam. A włoski urosły coś właśnie... 3 lata temu po ślubie ścięłam do ramion (w dniu ślubu miałam jeszcze trochę dłuższe albo takie same) i teraz po porodzie chyba znów zetnę włosy. Będę już miała 3 warkocze... to może oddam je na perukę dla potrzebujących. Myślę, że z trzech takich już mogą zrobić ładną perukętym bardziej, że mam grube włosy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 20:58
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:Dziękuję Jaguś,Jomi81,Asia87 i reszta za miłe słówka
O tak, ja zawsze byłam szczupła, łydki mogłyby nawet być grubsze, bo w szpilkach mi się nie podobają... ale już się powoli z tego kompleksu wykaraskałam. A włoski urosły coś właśnie... 3 lata temu po ślubie ścięłam do ramion (w dniu ślubu miałam jeszcze trochę dłuższe albo takie same) i teraz po porodzie chyba znów zetnę włosy. Będę już miała 3 warkocze... to może oddam je na perukę dla potrzebujących. Myślę, że z trzech takich już mogą zrobić ładną perukętym bardziej, że mam grube włosy.
Swoje kilka lat temu oddałam na rak'n'rolla na akcje daj włos. I zamierzam znowu gdzieś w lutym albo marcufajna akcja a nie ma żalu po dużym skróceniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 21:15
sy__la lubi tę wiadomość
-
Jagna u mnie jest trudna sytuacja kadrowa jak poszłam na zwolnienie przed poprzednią sytuacją to potem okazało się że nie ma nas 3 równocześnie, bo dwie koleżanki poszły zaraz po mnie i nadal ich nie ma. Jedna ma córkę bardzo chorą druga problemy ze sobą. Nie wiem kiedy wrócą. Przyszły dwie nowe dziewczyny ale są krótko i dużo muszą się nauczyć, od poniedziałku przyszła też zupełnie nowa osoba. Oprócz mnie jest tylko jedna dziewczyna która umie wszystko i to jest największy problem bo sama z nowymi nie da rady na dłuższą metę. Nasz dział obsługuje całą Polskę a ja chcę mieć gdzie wrócić. Dlaczego chciałabym jeszcze popracować to może wróci koleżanka która tez jest już długo.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
roma wrote:Maaaaatko! Jak Ty żeś wytrzymała żeby testu wcześniej nie zdobić?
Ps. Toż to Bożonarodzeniowe dziecię!
Wiesz na początku wcale o tym nie myślałam, było za wcześnie zresztą święta potem zabawa sylwestrowa pierwsza od 8 lat poza domem, potem praca i impreza u brata. A potem że nie mam żadnych objawów to myślałam że mi się znowu cykl rozjechał bo często tak mam. A,z drugiej strony to chyba nie chciałam wiedzieć (dopuścić do siebie tej myśli)bo czułam że będę się obawiać co będzie.) Dopiero wczoraj wieczorem zaczęłam czuć chęć zrobienia testu po tym jak pisałam z mężem, więc poszłam spać żeby nie zrobić go w nocy ;PMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Koteczka jeśli praca niezbyt stresujące i nie trzeba dźwigać to jesteś bezpieczna.U mnie niestety nie zawsze praca przy komputerze była,raczej wszystkiego po trochu dlatego trochę się obawiałem. Poza tym znam swojego szefa i nie obawiałem się powiedzieć o ciazy,poprostu dałam czas na znalezienie kogoś na zastępstwo..
Mysle ze praca ma swoje dobre strony bo nie myśli się ciągle o ciąży i tym co było.Antoś IVF,Julisia natural
-
Asia87 wrote:A jeśli chodzi o liście malin to również słyszałam że nieźle przyspieszają poród. Kumpela w 3h urodziła
Liście malin są rewelacyjne! U mnie od odejścia wód do urodzenia córy minęło 5h. Skurcze mega efektywne (rozwarcie postępowało błyskawicznie), ale prawie bezbolesne. Pierwsze, które mnie zabolały to były parte i trwały z 3 minuty
M@linka, sy__la, Magdzia88, ana167 lubią tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Oj Jagienko, już nie ma się co czarować. Narobiłam sobie nadziei i teraz mi po prostu przykro. Ale popłakałam sobie i trzymam dalej pion. Przede mną przecież następna runda...25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Jagna dźwigać raczej nie będę, co do stresu hmm.... tego niestety nie da się u mnie w pracy uniknąć jest go bardzo dużo, bo to dział reklamacji. Do tego cały dzień przy komputerze a przynajmniej 7 godzin i dlatego mam mieszane uczucia. Na razie do wtorku mam wolne, potem szybko.zleci do weekendu potem dwa dni i znowu wolne bo mam 3dni urlop. I dwa tygodnie zleca. Umowie się do doktor i zobaczymy co powie. Zobaczymy jak się będę czuła.
A masz rację w pracy nie myślę bo nie mam na to czasu ;pMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Roma współczuję i przytulam aż mi głupio to Ty powinnaś być pierwsza...Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Koteczka82 wrote:Roma współczuję i przytulam aż mi głupio to Ty powinnaś być pierwsza...
szczerze ciesze się, że Ci się udało.
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Cześć dziewczyny,
Chciałam się pożegnać z grupą, gratuluję 2 kreseczek Wam i trzymam kciuki za dziewczyny, które się nie poddają i walczą dalejNa pewno Wam się uda!
Ja się już na razie nie staram, inne priorytety teraz sobie postawiłam, wrócę za rok, bo na taki czas na razie odpuszczamy (decyzja wspólna). Na grupie nie zostaje, ponieważ część mnie nie chce przerywać starań, a jak widzi zdjęcia brzuszków i maluszków znajomych mięknie całkiem... Dlatego żeby skupić się i dążyć do wyznaczonych celów muszę Was opuścić. Może dużo się tutaj nie zdążyłam wypowiedzieć, ani bardziej dać się poznać, ale myślę, że kiedyś to nastąpi. Śledziłam na bieżąco do tej pory dyskusje i tak na prawdę każdy post przeżywam razem z Wami, nawet jeśli tego nie widaćWszystkiego dobrego dla Was!
Elaria, Dorola31, M@linka, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Nadzieja przykro mi że odchodzisz ale rozumiem twoja decyzję. Trzymam kciuki żeby wszystko było tak jak chcesz. Powodzenia w realizacji planów.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...