Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Jejka MonaLiza przykro mi strasznie.. Tule
Wczoraj cały dzień walczyłam że sobą żeby nie wziąć tabletki na ból głowy.. Wieczorem aż płakałam tak mi pulsowala lewa strona, ale poszłam w końcu spać i się udalo przejść to bez tabsydziś jak nowo narodzona i głodna od rana bo wczoraj przez ten ból głowy nic nie jadłam hehe ale dopiero wzięłam letrox więc jeszcze muszę poczekać hehe mam końcowe galrety więc już wiem co zjem
Jeszcze 3 dni do Polski juhuuu i 6 do usg prenatalnegoIkarzyca, MonaLiza, Dorola31, Mamaokruszka lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Hej,
Ja sie spodziewalam tego negatywa, wiec sie jedynie znowu wkur.. potem bylo mi smutno, mielismy z mezem powazna rozmowe, bo mam żal do niego, ze on tych testów negatywnych tak nie przezywa jak ja, ze jakos specjalnie nie pociesza itd. Dowiedzialam sie w zamian, ze nie tylko ja to wszystko przezywam, ze on tez mysli ciagle itd. No taki sobie skryty facet. Dawno w sumie u gina nie byłam, pojde sobie niebawem zobaczyc co sie dzieje, moze podsunie jakis pomysl czy co.
annak jakbym czytała o sobie, to co pisałaś o pracy. Ja uwazam ze nie nadaje sie na te czasy, gdzie dookola sie oszukuje, truje ludzi, manipuluje, wciska coś na okrągło. Jak słysze biznes czy sprzedaż, czy coś w tym stylu to mam ochote wyjść i nie wracać. I ta cała nagonka w robocie na zyski, obroty, a to wszystko za pomocą wielu pionków w grze w tym mnie. Podziwiam Cie annak, ze prowadzisz firme i to jeszcze w branzy, ktora wydaje mi sie ze bardzo by mi sie podobala:) Zdradzisz cos wiecej?
M@linko przerazil mnie i jednoczesnie zafascynował Twoj wpis o tych egzorcyzmach i o Twojej przemianie. Ja z Bogiem zawsze byłam na bakier, bierzmowanie brałam w wieku 28 lat bo mielismy miec z mezem koscielny slub, ale w koncu mamy cywilny tylko. I czesto o tym mysle, ze moze to wszystko to jakas kara czy co.. -
Też pracuje w handlu, gdzie klient jest na pierwszym miejscu. Stawiają bardzo na obsługę klienta, na 100%. A praca często po 11 h, ale w tygodniu wychodzi normalnie 40 h i zazwyczaj 3 dni wolne w tygodniu. MamaOkruszka u mnie w tym roku duże zmiany się szykują. Ślub, zmiana miejsca zamieszkania. Muszę w tym wszystkim znaleźć miejsce dla małego okruszka.
Wyniki mam w sumie podobne do Ciebie, bo chyba też miałaś ana 1:100 prawda? U mnie mówią, że to od hashimoto, więc to kontroluję. A 3 lekarzy widziało ten wynik, więc nie wiem czy dalej szukać.
Mona, szkoda. Odwiedź lekarza, nawet spróbuj szukać może jakiegoś nowego po opiniach itd. W końcu się uda. Też w sumie planujemy na razie tylko cywilny, więc nie myśl że ten ślub to kara.
AA i od pewnego czasu łykam codziennie witaminę d 4000 j i selen 200 j. Nie wiem czy to efekt placebo, ale tak jakby lepiej się czuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 08:20
-
Haana a badalas sobie poziom wit D? Ja suplementuje i wzrosła do góry, wczoraj dietetyczka powiedziala ze jeszcze nigdy nie widziala tak wysokiego poziomu.
Nie wiem juz do jakiego lekarza mam isc. Niby ten z kliniki jest, ale on daleko i nie mam przekonania. Teraz znowu isc do nowego, ktory bedzie robil bezsensowne monitoringi sprawdzal od nowa. Stanelam w punkcie poki co. -
MonaLiza wrote:Haana a badalas sobie poziom wit D? Ja suplementuje i wzrosła do góry, wczoraj dietetyczka powiedziala ze jeszcze nigdy nie widziala tak wysokiego poziomu.
Nie wiem juz do jakiego lekarza mam isc. Niby ten z kliniki jest, ale on daleko i nie mam przekonania. Teraz znowu isc do nowego, ktory bedzie robil bezsensowne monitoringi sprawdzal od nowa. Stanelam w punkcie poki co.
MonaLiza tulę mocno , wredna @ musiała przyjść;/ kochana a mam takie pytanko może głupie - ale wiem robiłaś może tzw,przedmuchiwanie narządu rodnego? - po tym zabiegu udrażniają się jajniki i jajowody - ponoć łatwiej potem jest zajść .
aha a próbowałaś kiedyś pić coś takiego jak ino-folic?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 10:04
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:MonaLiza tulę mocno , wredna @ musiała przyjść;/ kochana a mam takie pytanko może głupie - ale wiem robiłaś może tzw,przedmuchiwanie narządu rodnego? - po tym zabiegu udrażniają się jajniki i jajowody - ponoć łatwiej potem jest zajść .
Czarnulko właśnie nawet ta @ nie przyszła. Po prostu testy negatywne wychodza a dzis juz 35 dc. Wkurza mnie ta nieregularnosc, bo jak tu sie w cos wstrzelic. I potem te dlugie czekanie na nowy cykl. Nie, nie mialam tego zabiegu. -
MonaLiza wrote:Czarnulko właśnie nawet ta @ nie przyszła. Po prostu testy negatywne wychodza a dzis juz 35 dc. Wkurza mnie ta nieregularnosc, bo jak tu sie w cos wstrzelic. I potem te dlugie czekanie na nowy cykl. Nie, nie mialam tego zabiegu.
to może kochana @ w ogóle nie przyjdzie ? może test wyjdzie poprostu później ..
''póki nie ma @ jest jeszcze szansa ''
jakbyś chciała to wypróbuj sobie ten ino-folic , dużo ginów go poleca ponoć jest pomocny osobą starającym się , dziewczyny biorą na lepsze jajeczkowanie itd . zawiera on myo-inozytol nazwany witamina płodnościWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 10:13
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 10:31
Mamaokruszka, promyczek 39, jomi81, Aga22, Alisa, Natikka123, ana167, jatoszka, MonaLiza, Magdzia88, Elaria, kiti, Justa87, Evita, Dorola31, Szczęśliwa Mamusia, M@linka, Jacqueline, sylvuś, Gaduaaa, Elmo13, Genshirin, czarnulka24, sy__la, Asia87 lubią tę wiadomość
-
I dziękuję Wam z całego serca za kciuki i wsparcie przed wizytą, w trakcie wizyty, po wizycie i w każdym innym momencie od dnia, gdy trafiłam na ten wątek
Kiedyś powiem Avie, że stała za nią cała armia ciotek, których w większości nawet nie widziałam na oczy, ale które wierzyły w nią równie mocno jak mama i tata, a chwilami może nawet bardziej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 10:40
promyczek 39, Ikarzyca, Elaria, Evita, Jacqueline, sylvuś, Gaduaaa, Mamaokruszka lubią tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:to może kochana @ w ogóle nie przyjdzie ? może test wyjdzie poprostu później ..
''póki nie ma @ jest jeszcze szansa ''
jakbyś chciała to wypróbuj sobie ten ino-folic , dużo ginów go poleca ponoć jest pomocny osobą starającym się , dziewczyny biorą na lepsze jajeczkowanie itd . zawiera on myo-inozytol nazwany witamina płodności
annak jakie piekne dzieciatko! -
Niewiele z Was pewnie mnie tu kojarzy, ostatnio się nie udzielałam...ale czytam Was namiętnie. Chciałam nawet dać sobie na wstrzymanie z forum, ale jednak przyciągacie
Jestem ciekawa Waszych historii, cieszę się z każdej dobrej wiadomości, martwię Waszymi porażkami. Gratuluję szczęśliwym brzuchatkom!
Ja witam się w 1 dniu ciąży, mam nadzieję. Czuję się fatalnieTo mój drugi cykl po poronieniu, trwał 32 dni, czyli krócej niż poprzedni (38 dni).
w 7dc powtarzam badanie prolaktyny, w 12dc idę na monitoring... co by poobserwować pęcherzyki. Oby ten cykl był udany!
Chciałabym w końcu uzupełnić jak należy wykres tutaj na ovu - łącznie z temperaturą. Poradźcie proszę, jak się do tego zabrać...