Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Więc jest tak:
SPOTKANIE 11.02 Katowice
Na tą chwilę: ja, Roma, Ikarek, Jagna?, Evitka?... ktoś jeszcze chętny?czarnulka24 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
roma wrote:Wiesz, ja aż takich problemów z tarczycą nie miałam więc z własnego doświadczenia Ci nie powiem ale koleś uchodzi za guru endokrynologów. Efekt jest taki, że na prywatną wizytę która kosztuje 250 zł czeka się 2-3 miesiące... Ale gdybyś chciała spróbować to wyślę Ci namiary na priv.
To powiem Ci że długo się czeka a za wizytę też nie mało.. Mogę Cie w takim razie poprosić o namiary na priv? Z góry dziękujeZastanowię się i tam się może umówię jeśli mi się nie polepszy..
Aniołek7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
In vitro start kwiecień 2019
Punkcja 15.04 pobrano 12 komórek
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
nadziejaaaaa wrote:Roma jestem z okolic Krakowa. Czy ma jakieś inne metody mówię tu nie tylko o przepisywaniu letroxu czy eutyroxu?
Hm, to może ryzykowne co napisze -ale może by spróbować te Twoje problemy podregulowac naturalnie? AniaK polecala nam medycynę chińska - najlepszy ośrodek jest podobno w Krk. Mam tez koleżankę która mocno podregulowala tarczyce dieta i właśnie specyfikami wschodu. Wiem że to czas, i że trwa ale może akurat? -
Dodałam Cię do przyjaciółek, zaakceptuj proszę zaproszenie to będę mogła wysłać Ci wiadomość.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Ikarzyca wrote:Hm, to może ryzykowne co napisze -ale może by spróbować te Twoje problemy podregulowac naturalnie? AniaK polecala nam medycynę chińska - najlepszy ośrodek jest podobno w Krk. Mam tez koleżankę która mocno podregulowala tarczyce dieta i właśnie specyfikami wschodu. Wiem że to czas, i że trwa ale może akurat?
Ikarzyca sama się zastanawiam nad tymi naturalnymi sposobami medycyny chińskiej. Przecież przyjmowanie eutyroksu czy letroksu to syntetyczne wspomaganie tarczycy sztucznie regulujące ją na chwile.. sama przyjmuje leki ale wyjścia innego nie mam.. Chce ratować się jakoś inaczej. I jeżeli ośrodek jest w Krk to ja tam mogę jechać już
Annak mogę prosić Cię żebyś coś więcej nakreśliła mi na ten temat?Aniołek7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
In vitro start kwiecień 2019
Punkcja 15.04 pobrano 12 komórek
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
Alisa wrote:Więc jest tak:
SPOTKANIE 11.02 Katowice
Na tą chwilę: ja, Roma, Ikarek, Jagna?, Evitka?... ktoś jeszcze chętny?może i chętna ale dupa blada!
Do Łodzi to nie łaska była przyjechać, ale w Katowicach to juz tak!!
Wrrr..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 01:22
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualny
-
Oj Sylcia, nie złość się. To wyszło spontanicznie, nie raz jak rozmawiałyśmy z Aliską to mówiłyśmy że musimy się umówić na jakąś kawkę, bo mieszkamy od siebie rzut beretem. No i w końcu uslaliłyśmy konkretny termin, więc jeśli ktoś chciałby dołączyć to będzie nam miło. I to nie jest tak, że to Łódź to nie a Katowice tak. Ja na prawdę nie chciałam Wam psuć tego spotkania. No nie gniewaj się, nooo. Przyjedź nooo.
Alisa, Evita, sy__la lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Hej Laski - musze ponarzekać - ale jestem wkur... źle spałam!!! Normalnie tortury! Co czułam ze sen sie zbliża to pojawiał sie jakiś czynnik zakłócający i w końcu tak frustracja narosła ze mam ochotę wstac i przypier..lić mojej współlokatorce w łeb - to chrzakala, to smarkala, to glosno otwierala i zamykala drzwi, to musiała w nocy cykać światło by zobaczyc sie w lustrze- tak jakby nie mogla zrobic tego w lazience) myc ręce w pokoju a nie toalecie ( oczywiście gdyby miała troche rozumu to mogla robic te czynności poza pokojem ale jestem wściekła!
mam ochotę po tej nocy jebn..ć drzwiami i wracac do domu!!
-
I wiem ze szpital to nie hotel 5 gwiazdkowy ale odrobina wyobraźni nie zaszkodz
i, by nie byc bez potrzeby uciążliwym do współlokatorów!!;
PS. Kiedy przed siódmą poszla sie kompac a mnie po raz enty czulam brało juz fajne spanko to o 7 wlaczyl jej się uwaga....BUDZIK W TELEFONIE, który zostawila w pokoju i mój sen ch**j strzelił - możecie sobie wyobrazić jak zakipialam- normalnie scenariusz jak z jasia fasoli!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 08:25
-
Dziewczyny, przez powrót do pracy jakoś nie mogłam znaleźć na nic czasu i kilka dni nie wchodziłam na Wasze forum. Teraz oczywiście cieżko mi wszystko nadrobić. Cudownie się czyta o nowych ciążach, super się patrzy na przesuwające się suwaczki
Dajecie mi wielką nadzieję na to, że i mi może się kiedyś uda. Trzymam za Was cały czas kciuki
M@linka, współczuję tego długiego pobytu w szpitalu, ale powtarzaj sobie, że robisz to dla Dominika i każdy dzień przybliża Cię do spotkania z nim
Mamookruszka, trzymam kciuki za piękne 2 krechy. No i kuruj się, bo ta gorączka 40 stopni nie brzmiała dobrze.
Evita, gratuluję serdecznie! Z tego co doczytałam długa droga za Tobą. Taki pozytyw tym bardziej cieszy
Roma, mam nadzieję, że szybko uda się ogarnąć problemy zdrowotne i dostaniecie zielone światło na starania.
Evita, M@linka lubią tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018