Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Evita zastanawiałam się co Ci napisać.
Oddawaj mi tą depresję ja sobie z nią poradzę a Ciebie niech nie męczy!!!
Miałam okazję Cię poznać osobiście i wiem że jesteś silną kobietą, masz w sobie ogromną siłę i wolę walki. Wiem że teraz zupełnie tego nie czujesz i nie wierzysz w to.
Daj sobie czas, odpocznij.
Twój mąż wierzy więc może pozwól teraz jemu być tą silną stroną? Może pozwól mu zaopiekować się Tobą i prowadzić? Mam na myśli np to żebyś zamiast liczenia kiedy masz dni płodne i zmuszania męża do przytulanek w tym czasie pozwoliła mu zainicjować przytulanki wtedy kiedy będzie miał ochotę?
Przepraszam jeśli mój post jest dla Ciebie zbyt bezpośredni, mam nadzieję że zrozumiesz co mam na myśli.
Wierzę że wam się uda!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 17:19
promyczek 39 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Czarnulko - zjawi sie na pewno, ja to wiem
Czerwone plamienie i ból brzucha, zawsze tak u mnie pare godzin przed zaczyna
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Gaduaaa wrote:Hejooo lasencje....
mnie dopadło przeziębienie/choroba... whatever.... z nosa cieknie... aż oczy łzawią.. boli głowa no i kupa.. generalnie. mam nadzieję, że na tym to poprzestanie bo nie chciałabym być mocniej chora..
też mnie dopada jakaś depresja.. chyba przesilenie zimowe.. człowiek już by chciał tego słonka.. jasności.. ciepła.. a tu ciągle leje.. ciemno.. zimno wrr
idę Was poczytać trochę bo wypadłam z obiegu..
oj współczuję kataru ;/ no też bym chciała słoneczka .. wracaj do zdrowia ;*Gaduaaa lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Evita wrote:Czy ten lekarz nie leci na Ciebie Ikarku
Hehe, jakbyś go zobaczyłanajfajniej jak mówi mi ile powinnam schudnąć - ledwo w tym czasie dosiegajac klawiatury. Generalnie mały i dosyć okrągły - tak że 130 kg i o głowę mniejszy niż ja. Ale bardzo fajny. I troche taki psycholog
-
Niebieska co do wymiarow dziecka to roznie to bywa. Moja siostra cioteczna dwoch synow urodzila przed terminem i mieli ponad 3 kg, a coreczke tydzien po terminie i 2 600. Takze chyba nie ma co sie trzymac tych wszystkich r abel wymiarowych.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Czarnulko, ja bez tego forum byłabym dalej w ciemnej dupie z norweska służba zdrowia... o kolejnym usg zadecyduje położna. Jutro idę do fastlege z lista badań od gina. Znając go to zapewne to jakoś skomentuje. Na wszystkich moich papierach jest napisane: pacjentka z zaleceniami od pl lekarza, pacjentka przyszła do kontroli bo tak jej powiedział pl lekarz, pacjentka ma leki od pl lekarza itd. Dzisiaj gin tez był zdziwiony kto mi kazał przyjść..tu nikt nie robi usg miedzy 32 a 34 tyg.. wiec mowię ze ja sobie sama kazałam zgodnie z zaleceniem pl gina... pewnie maja mnie po dziurki w nosie
Och Evitka, jak ładnie opisała Cie Koteczka! Moze Cie kiedyś poznam:))Koteczka82, Monika1357 lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Jacqueline wrote:Czarnulko - zjawi sie na pewno, ja to wiem
Czerwone plamienie i ból brzucha, zawsze tak u mnie pare godzin przed zaczyna
;( a więc kochana testujemy pewnie razem ;* ja zazwyczaj nie doczekiwałam testowania bo @ przychodziła wcześniej niż powinna ;/ a jak @ nie mogła przyjść i już za testowałam i była biel nad bielą to wtedy się zjawiała jeszcze tego samego dnia ..wredna
mam nadzieję że marzec będzie dla nas szczęśliwym miesiącem w tamtym roku zaszłam właśnie w marcu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 17:27
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny nie wiem co zrobić, niby moje plamienia się nasilają, do tego dziś znowu mnie czyści więc niby wszystko idzie we właściwą stronę ale trochę wolno. No i zastanawiam się ile jeszcze czekać aż się rozkręci? Antybiotyk mam do jutra rana a zwolnienie do niedzieli. Próbowałam dodzwonić się do mojej doktor ale bez skutku. Nie wiem czy jutro jechać do niej zapytać co zrobić czy od razu na oddział? Męczy mnie czekanie ale z drugiej strony dobrze mi w domu i nie chcę do szpitala jeśli nie będzie to konieczne.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Jagna 75 wrote:Majetta witaj,zauwazylam ze jestes ciezaróweczką w podobnym tygodniu jak ja..
Co takiego sklonilo cie by tu zaglądnac.Dziekuje za slowa otuchy dla naszych dziewczyn,to mile
Niestety mam bardzo dużo znajomych w najbliższym kręgu, które mają za sobą poronienia:( znam też dużo osób, które pomimo starań (również InVitro) nadal czeka na swoją szansę bycia rodzicem... Sama również nie dość, że miałam problem z zajściem w ciążę (chyba za bardzo chciałam) to poczatki miałam bardzo ciężkie (częste plamienia) i byłam przekonana, że będę się żegnać z moim Aniołkiem.07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Powiem Wam, ze tez mam ciezkie dni. Za tydzien usg prenatalne i tak strasznie sie boje. Codziennie sie modle, zeby bilo serduszko. Ten lek jest okropny. Staram sie myslec pozytywnie, ale wiecie jak to jest czuc ten lek.
Dla pocieszenia dzisiaj sa juz moje wyniki hiv. Oczywiscie ujemne. Pewnie cos zle zrobili przy poprzednim badaniu.Koteczka82, Niebieskaa, promyczek 39, Aga22 lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Ikarzyca wrote:Hehe, jakbyś go zobaczyła
najfajniej jak mówi mi ile powinnam schudnąć - ledwo w tym czasie dosiegajac klawiatury. Generalnie mały i dosyć okrągły - tak że 130 kg i o głowę mniejszy niż ja. Ale bardzo fajny. I troche taki psycholog
Ikarzyca lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Monika1357 wrote:Powiem Wam, ze tez mam ciezkie dni. Za tydzien usg prenatalne i tak strasznie sie boje. Codziennie sie modle, zeby bilo serduszko. Ten lek jest okropny. Staram sie myslec pozytywnie, ale wiecie jak to jest czuc ten lek.
Dla pocieszenia dzisiaj sa juz moje wyniki hiv. Oczywiscie ujemne. Pewnie cos zle zrobili przy poprzednim badaniu.super !
FabianCyprian
Tymuś
-
Evita ja o dziwo poza jednopopoludniowym kryzysem czuję się tak jak bym była na urlopie w domku i czekała na okres przy rozregulowanym cyklu
Jedyne co mnie wkurza to mój mąż ale tylko pod względem tego że nie chce zrobić badań (czekam bo ma się zastanowić)
Bo poza tym dba o mnie i wszystko jest ok.
No i martwi mnie mój chory synek, który kaszle i smarkachociaż jest już ciut lepiej bo przespał całą noc bez pobudki.
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Niebieskaa wrote:Czarnulko, ja bez tego forum byłabym dalej w ciemnej dupie z norweska służba zdrowia... o kolejnym usg zadecyduje położna. Jutro idę do fastlege z lista badań od gina. Znając go to zapewne to jakoś skomentuje. Na wszystkich moich papierach jest napisane: pacjentka z zaleceniami od pl lekarza, pacjentka przyszła do kontroli bo tak jej powiedział pl lekarz, pacjentka ma leki od pl lekarza itd. Dzisiaj gin tez był zdziwiony kto mi kazał przyjść..tu nikt nie robi usg miedzy 32 a 34 tyg.. wiec mowię ze ja sobie sama kazałam zgodnie z zaleceniem pl gina... pewnie maja mnie po dziurki w nosie
Och Evitka, jak ładnie opisała Cie Koteczka! Moze Cie kiedyś poznam:))
kurczę , no wiem jak to jest ,mojej znajomej nawet usg przed samym porodem nie zrobili bo stwierdzili że byłą z 3 tyg wcześniej i dziecko było ułożone ok a jak zaczęła rodzić okazało się że nóżkami ..i całe szczęście że było mniejsze niż powinno bo mogło by się udusić ..
dobrze że już nie długo;) ale znów się zacznie później z malutka do lekarzy na szczepienia , pomiary , ważenia .. mam w No rodzinę i znajomych z dziećmi to poprostu porażka jak dziecko chore to najpierw wysyłają do domu bez leków każą tydzień przeczekać a ewentualnie jak się nie polepszy to wrócić po jakieś leki ..zależy też na jakiego z lekarzy się trafi.
także jedno się skończy a drugie zacznie ...
ale życzę ci cierpliwośći .. wytrwałości .. oby wszystko przebiegało w najlepszym porządku i z mała było ok27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
I jeszcze mam wyrzuty sumienia przez to, ze sie tak strasznie skupiam na ciazy i mniej czasu i sily poswiecam swojemu synkowi. Jeszcze nawal w pracy. Poprostu za duzo tego wszystkiego.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Niebieskaa wrote:Czarnulko, ja bez tego forum byłabym dalej w ciemnej dupie z norweska służba zdrowia... o kolejnym usg zadecyduje położna. Jutro idę do fastlege z lista badań od gina. Znając go to zapewne to jakoś skomentuje. Na wszystkich moich papierach jest napisane: pacjentka z zaleceniami od pl lekarza, pacjentka przyszła do kontroli bo tak jej powiedział pl lekarz, pacjentka ma leki od pl lekarza itd. Dzisiaj gin tez był zdziwiony kto mi kazał przyjść..tu nikt nie robi usg miedzy 32 a 34 tyg.. wiec mowię ze ja sobie sama kazałam zgodnie z zaleceniem pl gina... pewnie maja mnie po dziurki w nosie
Och Evitka, jak ładnie opisała Cie Koteczka! Moze Cie kiedyś poznam:))
Hehe krnąbrna pacjentka z Polski
Oczywiście że się poznamy przecież muszę w końcu zobaczyć te widoki których Ci tak zazdroszczęNiebieskaa lubi tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Witam nowe dziewczyny przykro mi, że musiałyście też przechodzić przez to.
Też czuję się bezradna wobec tych niesprawiedliwości które się zasadzają na nasze staraczki. Naprawdę jeżeli mogłabym cokolwiek zrobić żeby ułatwić wam zajście zrobiłabym to.
Obiecane zdjęcie
Aga mi moja stronka daje taki link
{URL=link}{IMG}Link {/IMG}{/URL} (zamiast tych nawiasów {} daj []) i powinno być okWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 17:55
czarnulka24, Niebieskaa, Gaduaaa, promyczek 39, Evita, Koteczka82, Aga22, inessa, kiti lubią tę wiadomość
-
Genshirin gratulacje. Dzieciaczki w brzuszku wygladaja jak fasolki. U mnie ostatnio identycznie jak fasolka wygladalo moje malenstwo.
Jaka dlugosc ma malenstwo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 17:59
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r.