Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj wcześniej rano znowu ze mnie "chlusło" i poczułam że coś wypadło jakby jakaś "kluska" i wydaje mi się że przez moment widziałam taki jasny kształt. Odruchowo powiedziałam w myślach " żegnaj wróć do mnie jak będziesz chciał ze mną zostać" i poczułam ulgę. Potem zaraz przyjechał z pracy mój mąż powiedziałam mu o wszystkim i poszłam jeszcze spać mocno do niego przytulona. Poczułam się bezpiecznie. Teraz jak byłam w łazience to znowu takie " chluśnięcie" i brzuch boli na dole tak okresowo. Teraz to już wiem że nic tam nie ma. Jestem teraz strasznie słaba
Przepraszam za opis ale musiałam to z siebie wyrzucić a tylko Wy jesteście w stanie mnie zrozumieć.
Ale jeśli stwierdzicie że to za dokładne to zmienię lub usunę.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Melduję, że hematolog nie powiedział mi nic ciekawego, choroby zrzucił na sezon infekcyjny. Nie widział żadnego związku. Pomyślę i chyba sama podrążę ten temat. Wiecie może, gdzie w Gdańsku można zrobić to allo mlr i ile kosztuje? Dobra wiadomość jest taka, że dostałam receptę na clexane. Jeśli w tym cyklu się nie uda, w następnym idę na monitoring a potem włączamy clexane od owulacji do @
-
Koteczko, pieknie sie pozegnalas ze swoim Aniołkiem, widac, ze przechodzisz ten proces w dobrym dla siebie tempie, z szacunkiem i dopuszczasz wszystkie trudne emocje. Jak tylko Ci to pomaga to wyrzucaj z siebie wszystkie najstraszniejsze opisy. Ja mam przekonanie, ze aby przywitać nowe trzeba sie pożegnać ze starym.. tak naprawdę pożegnać.
Koteczka82 lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Koteczko, jak dobrze że już po wszystkim... Teraz czas na nowy początek.
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Koteczko to teraz powoli zaczyna sie nowy rozdzial
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Aga22 wrote:Dziewczyny co mogę smarować na opryszczkę na ustach ?
ja smarowalam mascia cynkowa ale nie wiem czy ty mozesz ja uzywac bedac w ciazyMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Mamaokruszka z tymi lekarzami to tak jest... bagatelizują nasze przeczucia, a one często są trafne! Jeśli nie daje Ci to spokoju to oczywiście drąż, szukaj, dawaj znać
Koteczka82 czytam Twoją historię od początku. Dobrze, że już obyło się bez zabiegu... pięknie pożegnałaś swojego AniołkaSmutne to, ale dzielnie przez to przeszłaś! Obyś nigdy więcej nie musiała przez to przechodzić.
Kurcze, u mnie dalej @ brak... dziś dzwonię to lekarza, bo to już 31dc, a przecież owu była 21 dni temu. Już zaczęłam się zastanawiać, czy nie było drugiej w tym cyklu, ale to głupie. Ehh..
-
nick nieaktualny
-
Koteczko, trzymaj się, też to przechodziłam, przez wszystko o czym piszesz, ale wierzę, że jeszcze będzie nam dane tulic nasze maleństwa.
annak, dziękuję za ciepłe słowa. Cieszę się, ze pamiętasz mnie z kwietniowek i dziękuję za kciuki. Ja trzymam za Ciebie i Twoje maleństwo, już niedługo sie zobaczycieKoteczka82 lubi tę wiadomość
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
roma wrote:Yoselin, pozwól że jeszcze Cię dopytam - 1000 zł to koszt transferu. A jak wygląda koszt samej adopcji zarodka? Chodzi mi o to, jak wygląda całkowity koszt takiej procedury. Czy dobierali Wam zarodek pod kątem podobieństwa cech Waszych do tamtej pary? Chodzi mi o wzrost, kolor włosów itd. Przepraszam że tak dopytuję ale pierwszy raz mam okazję porozmawiać z kimś kto zna temat. Kto wie, może któregoś dnia i ja się zdecyduję? Eeehhh... Mówiłam Ci już, że jesteś wielka? Brawo kochana, brawo!
Roma, ja nie Yoselyn, ale co nieco wiemZawsze dobiera sie zarodek fenotypowo pod rodziców. Ceny są różne w różnych klinikach. Najtaniej chyba jest w śląskiej Provicie (koło 1000zł). No i AZ ma naprawdę ładną skuteczność
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 13:44
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Dziękuję kochane za wszystkie informacje. Sprawdzałam na stronie jednej z klinik koszt in vitro z adopcją samej komórki - ok 20000 zł. Kurcze, podoba mi się ten pomysł ale tak trudno podjąć taką decyzję.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
roma moim zdaniem warto chwytać się każdej deski ratunku, żeby nie pluć sobie później w brodę, że była szansa, ale nie została wykorzystana. Kiedyś gdzieś usłyszałam takie zdanie: 'Lepiej żałować tego, co się zrobiło, niż tego, że nie zrobiło się nic' - i tak sobie myślę, że to prawda.
Yoselyn82, Justa87, roma, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a ja jestem od jakiegos czasu pozytywnie nastawiona ze sie mi w koncu uda, a co bedzie jak sie przelicze z tym? bedzie bardziej bolalo niz gdybym sie w ogole nie nastawiala....Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️