Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu Ava jest przepiękna:) a ile ma włosów!! wygląda na zdrową i silną dziewczynkę
Czytając Twój post przypomniałam sobie cały ostatni rok, to przeżywanie każdego plamienia, wizyty, usg, a teraz nareszcie nadszedł ten moment, kiedy wszystkie zmartwienia tego świata przestały dla Was istnieć
Tak bardzo się cieszę, że jesteście już razem, taaakie szczęśliwe:*** -
Ava jestes urocza !
I wyjątkowa!
Zycze abys na tym świecie nie doznala cierpienia...rozczarowania i braku milosci !
Jestem w sumie przekonana ze na brak miłości nie bedziesz narzekać ;*
Bardzo mocno cie caluje...urodzilas sie w dzień terminu mojego syna
I w jaką piekna datę
Annak wytrwalosci i zdrowia!!! Ciesze sie razem z Toba !
Piekna sprawa
My uczymy sie poznawac...mam stresy...problem z karmieniem..z cyca..walcze o laktacje...dokarmiany butla przy kazdym posilku bo u mnie z 2 piersi max 35ml mleka na posilek..wiec za malo .
Jakie mleka MM polecacie?
Ja narazie mam Humana1 bo takie dostawal w szpitalu ..
Czy bebiko z racji ze tanie jest ok??
Narazie nie mam wiedzy na temat specyfikow
Nie wiem jak sobie to zorganizowac zeby mialo to rece i nogi..chociaz juz jest lepiej.
Mam straszny bol dyskomfort krocza...mam tam krwiaka...piecze ciagle...jest opuchlizna...boli ..od powrotu do domu czyli od piatku ..wczesniej ciagle lezalam w szpitalu...a od piatku juz zmuszam sie siedziec...duzo chodze...i to chyba blad ze sie nie oszczedzalam bo czuje ze jest zle...dzis bedzie polozna moze cos mi powie czy to minie czy mam isc do lekarza...
Euthyrox mozna brac przy kp?
Musze chyba sie zglosic do endo zeby sprawdzic wyniki?
Z malym mamy byc za 3 tyg na usg bioderka ma zalecane szerokie pieluchowanie.
Wczoraj nastraszyl mnie z kupa...3 pampersy w ciagu 10 min..tak mu sie srakalo na rzadko. ..sorki ale wiem ze tu sami swoi
Dziewczyny...wy juz tez jestescie tak daleko....zycze wam szybkich i w miare lajtowych porodow. I pieknych chwil !
A wam dziewczynki upragnionej chwili. Wiem ze sie powtarzam ale ciagle ktos dochodzi do celu...wiec wiem ze na każda przyjdzie czas...czas odpowieni dla Was ;*
I duzej woli i sily w walce
Pozdrawiamy
I jesli ktoras ma jakas wiedze na temat karmienia mieszanego KP plus MM bede wdzieczna za rady ;*Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5a27abd0a0d.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e6a8989977e.jpg
Zaraz po narodzeniach i ubraniu malego w pierwsza szpitalna kreacje
Chyba w rozmiarze xxl
Moj urodzil sie 3300 i 51 cm wszystkie couszki w domu sa za duze hahahhahaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 10:30
Alisa, roma, Ikarzyca, Dorola31, Niebieskaa, jomi81, Evita, Aga22, Genshirin, sy__la, Yoselyn82, Elmo13, Jacqueline, Arleta, promyczek 39, Natikka123, reni86, Anulka0310, kiti, Asia87, Koteczka82, M@linka, Szczęśliwa Mamusia, laila_25, czarnulka24, Monika1357, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Jaka piekna Mama z pięknym Synem!
A ja wracam z przedostatniego usg (na ostatnie pewnie nie zdążę hehe) i moja łobuziara wazy 3 kg, tak sie cieszęciagle bałam sie o jej słaby wzrost.
Genshirin, Dorola31, promyczek 39, Koteczka82, sylvuś lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Jedziemy w środę Ikarku, ale zobaczymy... mama moja panikuje i do mnie wydzwania. Jeszcze mnie dzis lekarka wkurzyła, generalnie siedzę i rycze, wiec zobaczymy. Jesli poziom stresu bedzie za duzy to odpuścimy wyjazd.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Madzia piękne fotki i pięknie razem wyglądacie. Zdrówka dla was.. Rośnijcie zdrowoMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Annak piękna córeczka i pięknie napisałaś post.. Dziękuję.. Zdrówka dla was, rośnijcie zdrowoMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Avutka jaka Ty jesteś śliczna!
A Twoja mamusia jaka szczęśliwa! Chowaj się zdrowo i zagladajcie do nas czasem w wolnej chwili
Magdzia, śliczne zdjęcie razem w objęciach.. cudowny Dzieciaczek! A jak słodko śpi z tą rączką pod buziaMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Niebieskaa wrote:Jaka piekna Mama z pięknym Synem!
A ja wracam z przedostatniego usg (na ostatnie pewnie nie zdążę hehe) i moja łobuziara wazy 3 kg, tak sie cieszęciagle bałam sie o jej słaby wzrost.
Cieszę się że wszystko dobrze z malutka i że ładnie przybrała na wadzeNiebieskaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Madzia, cudne zdjęcia! Szczęście w czystej postaci
W kwestii mleka u nas najlepiej sprawdził się Enfamil premium.
Niebieska, super, że wszystko dobrze i taka piękna wagaCzym Cię wkurzyła lekarka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 11:22
Niebieskaa lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Aniu i Madziu piękne dzieciaczki ♡
Aniu tak pięknie odpisałaś wszystko ze znów pojawiła mi sie łezka w oku ... od razu przypomniałam sobie cała twoja długo drogę jaką pamiętam odkąd tu z wami jestem od czasu staran, przez wszystkie plamienia potem te nieszczęsne wyniki papa... A wszystko tak pięknie się skończyło... jeszcze raz wielkie GRATULACJE cudownej córeczki jest naprawdę śliczna: )
Madziu twój synek równie śliczny a Ty po porodzie wyglądasz kwitnąco:) pamiętam twój słynny tekst dziewczyny kupujcie namiotyto był ten szczęśliwy przełom w twoim życiu wierzę ze teraz będzie tylko lepiej . Ogromne GRATULACJE:)
Co do karmienia piersią to poprostu staraj sie przystawka często małego może pić jakieś wspomagacze mylale ze tu dużo siedzi w głowie mi przy pierwszym dziecku też wszyscy mówili że nie mam pokarmu i faktycznie niewiele byłam w stanie sama odciągnąć a mały cały czas przy piersi leżał i podałam mu mM ale potem zacząć wymiotować i wylądowaliśmy w sZpitalu miał ok 6 Tyg. I od tej pory poprostu sie zaparlam i nie słuchałam już nikogo tylko siedziałam z mały przy cycu tyle ile było trzeba potem się unormowalo i karmiłam do 1 roku. Wiec Więc może trochę spokoju i cierpliwości.. A co do mM to ja potem dawała bebico a u drugiego ponieważ on znowu nie chciał pić z piersi wcale to podawałam ile mogłam a potem mleko enfamil na pocZątku potem miał skądże białkowa się już mleko na receptę. PowodzeniaAniołek (8t) marzec 2016