Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:Kochana ja też krwawiłam 9t4d to było w niedziele a dziś jest 9t6d .. mam nadzieje że dziś na usg zobaczę 2 bijące serduszka . A wiesz może co było przyczyną krwawienia?
Jakoś mi sie czuję Czarnulka że będzie ok, w końcu po tylu stratach masz w końcu dwa serduszka no i dzieci są do przodu w rozwoju do OM.
Na każdą w końcu przychodzi szczęśliwy czas
Tak samo Rudatyle plamień a Dzidziol dalej jest
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
ruda9215 wrote:no u mnie ewidentnie kosmówka. nie szalałaś jakoś? nie dźwigałaś?
ja się przyznałam w końcu .. zmieniałam strony materaca z zimowej na letnią i pościel.. no dźwigałam troche...
a, że kosmówka leży na szyjce no to jak nic się odkleiła delikatnie.. ale teraz jest ok. ja plamiłam łącznie od tego epizodu z krawieniem 2,5 tc... długo no i odstawiłam acard i narazie odpukać czysto. ale też w sumie nic nie robie teraz.. chodzę tylkoi rozkazuje i pokazuje palcem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 10:24
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
A ja tak, testuje w piątek, bo w sobotę mam wziąć ostatnią lutke. Pewnie, że jak każda tutaj niesamowicie bym chciała żeby się udało, ale jakoś w ogóle nie mam poczucia że się uda. Wydaje mi się że to tak po prostu się wie.
Ostatnim razem wiedziałam.
Tak po prostu.
Miałam Wam w ogóle nie pisać o ewentualnej ciąży i testowaniu, bo pocieszenie na siłę i takie tylko mówienie, że na pewno się uda mnie drażni, ale po tych monitoringach, jak już owu się potwierdziła miałam tyle radości w sobie, że musiałam się nią podzielić
No i tak sobie czekam na piątek z utęsknieniem, a że przy okazji kilka wizyt serduszkowych się kroi to jakoś trzeba wytrzymać zaciskając kciuki:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 10:16
-
Gaduaaa wrote:faktycznie Twoja historia bardzo podobna do Rudej.. cały czas kciukam żeby się udało
i na pewno tak będzie
u mnie w porządkużyję komunią mojego najstarszego syna póki co heh
O komunia to pewnie masz mnóstwo na głowie. A robisz w domu czy coś wynajmujecie?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Ikarzyca wrote:Jakoś mi sie czuję Czarnulka że będzie ok, w końcu po tylu stratach masz w końcu dwa serduszka no i dzieci są do przodu w rozwoju do OM.
Na każdą w końcu przychodzi szczęśliwy czas
Tak samo Rudatyle plamień a Dzidziol dalej jest
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:Tak niby maluszki są ciut do przodu bedac w 9t0d jeden był jak na 10tydz miał 33.3 mm a drugi był na 27.5mm niby wedlug usg 9t6d ale widziałam że przy tym maluszku lekarz za dużo pociągnął kreskę ale i tak powinien być jak na 9t4d .. dam znać dziś po wizycie.
No widzisz, na tym etapie każde drgniecie ręki lekarza zmienia wiek ciąży, więc nie ma się co martwić na zapas. Trzymam kciuki za wizytę!
Tylko już nie rób dodatkowych bet i nie analizujuwierz w swoje dzieciaki
-
Uffff... Nie było mnie tydzień a nadrobić Was nie mogę! No nic, następna kawkę zaparze i czytam dalej
My po wyjeździe zachwyceni i odzylismy troszkę. Ale dziś w nocy tak mnie mój wnerwil że myślałam że go udusze i poszczuje psem (przeszło mi kiedy uświadomiłam sobie ze mam shih-tzu) nasz kurde czekam grzecznie na te genetyczne, układam sobie wszystko jakoś w głowie. Wiedział, że trzeba na razie uważać aten i tak po swojemu. Nosz kurde! Dwa dni przed owulacja! Oberwało mu się porządnie, nawet mnie dziś nie budził żebym mu kanapki do pracy zrobiła, a szkoda bo dostałby z szynka i dzemem/nutella/miodem :p i nie to nie jest śmieszne bo kurde boję się teraz xe coś zmajstrowal a my dalej tak bez badańIkarzyca, Asia87, Monika1357, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
czarnulka24 wrote:Dziękuję za kciuki.
O komunia to pewnie masz mnóstwo na głowie. A robisz w domu czy coś wynajmujecie?tak więc mam na prawdę dużo na głowie... jeszcze troszkę do sprzątania mi zostało i ostatnie zakupy
FabianCyprian
Tymuś
-
Ulli88 wrote:Uffff... Nie było mnie tydzień a nadrobić Was nie mogę! No nic, następna kawkę zaparze i czytam dalej
My po wyjeździe zachwyceni i odzylismy troszkę. Ale dziś w nocy tak mnie mój wnerwil że myślałam że go udusze i poszczuje psem (przeszło mi kiedy uświadomiłam sobie ze mam shih-tzu) nasz kurde czekam grzecznie na te genetyczne, układam sobie wszystko jakoś w głowie. Wiedział, że trzeba na razie uważać aten i tak po swojemu. Nosz kurde! Dwa dni przed owulacja! Oberwało mu się porządnie, nawet mnie dziś nie budził żebym mu kanapki do pracy zrobiła, a szkoda bo dostałby z szynka i dzemem/nutella/miodem :p i nie to nie jest śmieszne bo kurde boję się teraz xe coś zmajstrowal a my dalej tak bez badańM@linka lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:mamy obiad w hotelu a po obiedzie tort i kolacja w domu u Nas, ze względu na to że mamy gości z Polski.. więc no wypada trochę ich ugościć
tak więc mam na prawdę dużo na głowie... jeszcze troszkę do sprzątania mi zostało i ostatnie zakupy
Gaduaaa lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Czarnulko - na pocieszenie powiem Ci, że ja w 10t5d zakrwawiłam żywą jasną krwią jakbyś się w palca ucięła, nic nie robiłam nadzwyczajnego, nic nie bolało, ot przy wizycie w toalecie wielka plama jasnej krwi... Za 2 godziny byłam u lekarza, przy badaniu stwierdził, że już jakieś resztki tylko w środku, na usg dzidzia machała rękami i nogami, nic złego nie było widać. Ale co ja się stresu wtedy najadłam uhhh... Teraz na pewno byłoby gorzej gdybym zobaczyła taką krew, ale jak widzisz, krew nie musi oznaczać złego
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Powiecie żem szalona, ale byłam dziś w mieście po torcik, mąż ma urodziny
No i obok była apteka, musiałam kupić test żeby się uspokoićKreseczka pokazała się zanim pasek nasiąknął całkiem, a po 3 minutach było tak
czarnulka24, Ikarzyca, jomi81, promyczek 39, Mania1085, Asia87, Mamaokruszka, jatoszka, MonaLiza, Niebieskaa, Dorola31, Szczęśliwa Mamusia, Genshirin, M@linka, Monika1357, Edyś82, Koteczka82, sy__la lubią tę wiadomość
-
Annak - no wiem, wiem
Ale kurcze, potrzebowałam jakiegoś impulsu takiego żeby się uspokoić
Oooo i zjadłam dziś kebaba wreszcie. Ale jestem pełna. A jak mi dobrze.....Chodził za mną od tygodnia
Monika1357 lubi tę wiadomość
-
Jacque, ja tam rozumiem
Patrzeć na taką krechę to czysta przyjemność
Jacqueline, M@linka lubią tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Czarnulka, Ruda,
Ja już nie będę po raz tysięczny pisać o moich krwawieniach w ciąży. Pamiętacie, jak było. Było czerwono, a teraz jest śpiąco-jedząco-płacząco-kupkająco
Czarnula,
Czekam niecierpliwie na wieści z wizyty, bo chciałabym zobaczyć takie ładne foto jak ostatnioWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 10:51
czarnulka24, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
Jacqueline wrote:Czarnulko - na pocieszenie powiem Ci, że ja w 10t5d zakrwawiłam żywą jasną krwią jakbyś się w palca ucięła, nic nie robiłam nadzwyczajnego, nic nie bolało, ot przy wizycie w toalecie wielka plama jasnej krwi... Za 2 godziny byłam u lekarza, przy badaniu stwierdził, że już jakieś resztki tylko w środku, na usg dzidzia machała rękami i nogami, nic złego nie było widać. Ale co ja się stresu wtedy najadłam uhhh... Teraz na pewno byłoby gorzej gdybym zobaczyła taką krew, ale jak widzisz, krew nie musi oznaczać złego27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
jomi81 wrote:Jacque, ja tam rozumiem
Patrzeć na taką krechę to czysta przyjemność
Ja tak naprawdę też rozumiem
...choć Jacq testów nie musi robić, bo przecież mamy umowęJacqueline, Niebieskaa lubią tę wiadomość