Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie wìem, co we mnie wstąpiło. Kąśliwa jestem, jak osa dla męża i córki. Mąż wczoraj trochę sobie zasłużył na takie traktowanie, więc go bardzo nie żałuję. Córka z kolei wyprowadza mnie z równowagi, marudzi, szuka problemów, gdzie ich nie ma. Poszłabym na spacer, ale mnie krocze boli. Chciałam zamówić pizzę, bo całą ciążę nie jadłam i po porodzie raczej też odpuszczę, a cukry mam teraz super i tak sobie zęby ostrzyłam na hawajską. A tu jedyna nasza wsiowa pizzeria w niedziele nieczynna. I muszę obiad robić. To robię. I zła chodzę.
-
Fajnie z grupa, ale jesli miałabym tam spotkać M@linke, Elarie i Annek to założyłabym fikcyjne konto. Oczywiscie szanuje wybor każdej osoby i to absolutnie rozumiem, jednak wolałabym wiedzieć czy spotkam tam nicki czy prawdziwe imiona i nazwiska, bo wtedy zostanę przy Niebieskiej.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Elaria!!! U mnie dzis domowo robiona pizza na obiad! Wpadaj koniecznie:) od czasu pojawienia sie Marianki na świecie tylko maz wojuje w kuchni, a jego pizza jest absolutnie pyszna:) Kiedyś byliśmy z duża ekipa na sylwestra w schronisku i robił pizzę dla 40 osób, pochwał zebrał mnóstwo. To dobrze, bo gotowanie nie jest moja mocna strona.
Elaria, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny:*
Nie wiem czy mnie ktoś pamięta, ale widzę, że tu piękne suwaczki i Maluszki już się na świecie pojawiły
M@linka Niebieskaa annak gratuluję
No i Ikarzyca gratuluję i trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2017, 15:32
M@linka, Ikarzyca, Niebieskaa, Genshirin lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Niebieskaa wrote:Fajnie z grupa, ale jesli miałabym tam spotkać M@linke, Elarie i Annek to założyłabym fikcyjne konto. Oczywiscie szanuje wybor każdej osoby i to absolutnie rozumiem, jednak wolałabym wiedzieć czy spotkam tam nicki czy prawdziwe imiona i nazwiska, bo wtedy zostanę przy Niebieskiej.
W sumie słuszna uwaga.
Ja nie mam nic przeciwko, aby w grupie ze ścisłym zaufanym gronem wystąpić pod swoim nazwiskiem.
Jeśli tak sobie ustalimy, to ja się dostosuję.
W pierwszej chwili, jak zobaczyłam to co napisałaś, myślałam, że chodzi Ci o nas trzy (a nie o kwestię nicków) - że jeśli tam będziemy, to Ty wolisz mieć fikcyjne kontoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2017, 15:35
-
Elaria,
To ja Cię z tą pizzą pocieszę. Może być gorzej. Ja nie mogę jej zjeść NIGDY, pomimo, że bardzo bym chciała... Przez alergię na drożdże piekarskie.
A tak mi się marzy. Buuu...
Myślę, że u Ciebie ten wnerw to typowa reakcja przedporodowa. W końcu już tylko 4 dni zostały. Ta świadomość, to czekanie (+zmęczenie sytuacyjne) - wszystko składa się na takie odczucia. Wtedy wkurza nie tylko ta pizza, której nie da się zjeść, ale nawet ta, którą się zjadło -
Caro wrote:Hej Dziewczyny:*
Nie wiem czy mnie ktoś pamięta, ale widzę, że tu piękne suwaczki i Maluszki już się na świecie pojawiły
No i Ikarzyca gratuluję i trzymam kciuki
Hej, Caro, pamiętam, pamiętam.
Widzę, że u Ciebie już 17 tydzień! I dziewusia w drodze!
Dziękuję za gratulacje. Chwila moment i my będziemy gratulować Tobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2017, 15:40
Caro lubi tę wiadomość
-
Caro - oczywiście, że pamiętamy
Wreszcie wpadłaś
Jak tam u ciebie teraz? Krwawienia już nie nawiedzają?
Napisz coś więcej
Caro lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Caro wrote:Hej Dziewczyny:*
No i Ikarzyca gratuluję i trzymam kciuki
Caro no w końcu się odezwałaś! Super. Gratuluję ciążyrośnijcie zdrowo
Caro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiebieska, zaśliniłam się. Mąż w kuchni - super! Ja lubię gotować, mój m robi tylko naleśniki, rosół i jajka na miękko. Generalnie to mi odpowiada, bo gotować lubię, a on robi wiele rzeczy w domu, ale są dni, kiedy to gotowanie męczy.
No i jeszcze do rozczarowania brakiem pizzy i ogólną sytuacją doszedł nerw na skończony gaz, bo u nas jest z butli, ktora styka na 4 miesiące. No i musiał mąż jechac po nową, co jeszcze wszystko wydłużyło i dodatkowo mnie poirytowało, a tyle razy mówiłam, żeby mieć zawsze zapasową pełną w garażu.
A teraz wreszcie idę jeść.
Ps. Aniuk, możesz pokombinować z pizzą na spodzie pieczonym na proszku do pieczenia. Nie to samo co na drożdżach, ale jak się nie ma co się lubi... -
Bosh! Masz racje Aniu, tak to sformułowałam, ze zabrzmiało to jakbym chciała być fikcyjna przed Wasza 3. Hehe
Elaria, zgadzam sie z Ania! Ja kilka dni przed porodem tez miałam domowego nerwa.
Tak a propos jedzenia., to ja własnie uświadomiłam sobie, ze nie mogłabym zostać weganka, choć wcielam przepisy tej diety w życie. Marianka dostała brzydkiej wysypki...po konsultacji z paroma osobami na żywo i wirtualnie sa 3 hipotezy: skaza białkowa, trądzik niemowlęcy, alergia np na proszek w którym wypralam pieluchy (niechcący użyłam naszego proszku). Zeby wykluczyć skaze musze wykluczyć nabiał.. oj bedzie cieżko.
-
Dziewczyny ja znów zaczynam krwawic
odstawiam acard bo może dla mnie to za dużo. . Acard i clexane 0.6
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2017, 16:37
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Leż i pachnij teraz tylko Czarnulko, widać, że łożysko dopiero co zaczęło sie przyklejać skoro krwawienie ustało i znowu sie pojawiło. Pewnie za dużo łaziłaś, jak to w domu bywa
Niech chodzą w koło ciebie
Trzymaj sieczarnulka24 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Czarnula,
Niestety zostawiłaś na forum dowód, że byłaś dzisiaj w pionie! W związku z tym masz od nas ochrzan i lanie na pupsko!
A teraz sio do wyrka i wylegiwać potomków!Ikarzyca, ana167, M@linka, czarnulka24, Asia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny