Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatikka123 wrote:Ja radzę uważać z cytryna bo prawdopodobnie przez nadmierne spożywanie przez ostatnie dwa tygodnie na przeziębienie wpadłam w maloplytkowosc i dziś miałam ten drugi zastrzyk sterydu celestone by płytki ogarnąć
-
nick nieaktualnyAnnaZ wrote:MamaMai, dla mnie to ciąża na tych testach
Pierdzielę, znowu przyszła @!!!!!! Teraz po 24 dniach. Do diaska, wszędzie same brzuchy, a mi się ciągle nie udaje!!!Pocieszam i przytulam. Ale nie pękaj
Może limit ciąż na ten miesiąc został wyczerpany i zachodzimy w październiku? A poza tym jakby wszyscy teraz zaszli, to z kim ja bym zachodziła?
Sansivieria lubi tę wiadomość
-
ja wczoraj załapałam się do innego lekarza na usg. z ciaza wszystko ok crl 1,37cm, serce bije. kazał w razie dalszych wymiotow krwiakrwia odstawić akard na kilka dni i Wit.c na wzmocnienie naczynek łykac. uspokoilam się trochę następną wizyta za 2 tygodnie u mojego Gina. to będzie taka decydująca dla mnie bo 9t5d więc kilka dni po terminie kiedy ostatnia ciąża się zatrzymała.
sylvuś, Koteczka82, Edzia1993, mamaMAI*, Monika1357 lubią tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
AnnaZ - to @ wredna
Ulli - super wieściWidok takiego groszka rozczulający
Choć tak jak piszesz, takki "przełomowy" moment jest trochę jak minie ten czas kiedy straciło się poprzednią ciążę bądź taką co najdłużej trwała. Jak zobaczyłam maluszka na 9 tygodni to nadal nie byłam spokojna, wymiar był odpowiedni, ale to był dokładnie ten czas kiedy zatrzymała się ostatnia ciąża. Dopiero po następnej wizycie bardziej się uspokoiłam, kiedy było ok i właśnie minął ten czas.
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Uli to dobra wiadomość.
Powiedzcie mi dziewczyny, czy kłucie tak jakby jajnika to normalne?? Od wczorajszego popołudnia ciągle mi towarzyszy i zaczynam trochę panikować, nie jest to silny ból, ale cały czas go czuję, boję się że może to być coś złego...Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
D-basiula- normalne nie martw sie. Mnie co jakis czas kuje, ciagnie itp. Lekarz mowil ze po prostu wszystko sie rozrasta.
A ja znowu plamie.. na 15 ide do lekarza.. wykonczy mnie to moje dziecko. Mam nadzieje ze wszystko ok..
2 Aniołki [*] 05.06.2016r., 17.11.2016r.
MTHFR, Vleiden, IO, ANA2,ANA3
-
Dziewczyny jak mi się chce spać mogę zasypiać wszędzie i w każdej pozycji . Popołudniem to jestem jak zombie a moje dziecko po przedszkolu zawsze ma 1000 pytań i aż mi go żal bo ja najnormalniej sił nie mam.
Jeszcze ten mój brzuch mam wrażenie że normalnie jestem napompowana . Czy esputicon na wzdęcia i gazy można brać?
-
Dziekujr Kochane za rady! Stosuje się, niestety mam wrażenie ze czuje sie coraz gorzej
jak jutro nie bedzie lepiej dzwonie do lekarza.
AnnaZ - @ brrrr Kochana ale paźdZiernik jest Twój!
Ulii -)))) cudownie czytac takie wiesci
))
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
AnnaZ wrote:MamaMai, dla mnie to ciąża na tych testach
Pierdzielę, znowu przyszła @!!!!!! Teraz po 24 dniach. Do diaska, wszędzie same brzuchy, a mi się ciągle nie udaje!!!
Przytulam :* Następny miesiąc będzie szczęśliwy :* -
Witch ja tak miałam w każdej ciąży mogłam spać na okrągło. Przeszło ok 4 miesiąca
Witam nowe dziewczyny przykro mi z powodu waszych strat. Dobrze trafiłyście tutaj jest dużo wsparcia i dobrej energii a historie dziewczyn dają nadzieję
Dziewczyny mój mąż chyba się zapomniał i wyluzował, przestał pytać w trakcie przytulanek czy chcę już zajść i chyba nie liczy który to dzień cyklu a nawet jeśli to nic nie mówi. Wczoraj i przedwczoraj bawiliśmy się do końca z zalaniem(sorry za dosłowność
) a to były już 11 i 12 dzień cyklu więc jest szansa że zaskoczy
zobaczymy co będzie dalej jak mąż wróci jutro do domu
Jacqueline, Witch15, Monika1357, Fatalita, baljov, Yoselyn82, Dooti, Genshirin lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Jak to co? trzeba "kuc żelazo puki gorące" i korzystać :p
Jacqueline, Koteczka82 lubią tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Witch-na wzdecia polecam herbatke z kopru u mnie dziala cuda. Leki typu espumisan nie sa wskazane lekarz mi powowiedzial ze ewentualnie jedna kulke ale bardzo rzadko jak już na prawde musze. wiec wole nie brac..2 Aniołki [*] 05.06.2016r.
, 17.11.2016r.
MTHFR, Vleiden, IO, ANA2,ANA3
-
Stokrotko - dużo tego plamienia? Może coś dźwignęłaś czy za dużo się szwendałaś?
Koteczko - no, brawa dla mężaKoteczka82 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Liczę na to że jutro rano właśnie będzie powtórka
Chociaż jeśli jeszcze się nie uda to spróbuję w następnym cyklu. Dam czas mężowi i sobie. Nie mam takiego ciśnienia jak po pierwszym poronieniu, że już. Jakaś taka spokojna jestem.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny żeby każdej z nas się udało.sylvuś lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Fatalita wrote:Witam nowe koleżanki i życzę wszystkiego dobrego
MamaMai rzeczywiście szaleństwo testoweale nie doszukuj się jaśniejszych czy ciemniejszych kresek jako, że coś się dzieje, bo to nie jest wyznacznik zdecydowanie
Dobrze, że wizyta tak szybko:)
Trzymam kciuki.
Witch - jesienne chorobska się nasilają. Mi też zamiast przechodzić to się coraz bardziej rozkręca. Leżę cały czas. Mam wyrzuty sumienia, bo nawet nie pojechałam dziś z M. na cmentarz do Małej.
Byle do poniedziałkowej wizyty. Tak bardzo chciałabym zobaczyć serducho jak Ty
-
Edzia1993 wrote:I katar mam, jakies grypsko mnie chwyta
-
baljov wrote:Ja właśnie czekam w kolejce do lekarza rodzinnego z mega przeziębieniem, gardło, katar, chrypa, kaszel. A do tego termometr mi się popsuł, tzn. był na podłodze i ślady psich zębów na nim zauważam
Ale temperatury chyba i tak mało wiarygodne przez tą chorobę.
-
Kaczuszka86 wrote:Mamomai przecież to są mega krechy
))) gratuluję