Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamookruszka no to już kawał mężczyzny
super że wszystko dobrze.
Koteczko, fajnie że małż odpuścił, trzymam kciuki aby dziś było równie owocnie
U mnie dziewczyny dziś 24 dc, czuję że @ czai się za rogiem, brzuch mnie już pobolewa, jakoś nie wierzę w to że to mógłby być TEN cykl.Mamaokruszka, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Okruszku super wiadomości. Ja też wizytuje dzisiaj wieczorem. Oczywiście mój chłopak mało znów się rusza i doprowadza mnie do nerwicy ale raz na jakiś czas daje delikatnie znać. Ciekawe czy jak się urodzi to też będzie taki grzeczny i cichy
U nas kryzys imienia trwa nadal
Na początku był Igor lub Norbert teraz na tapecie u mnie Sebastian a u męża Oskar i sama niewiem co już myślećMamaokruszka lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Dooti wrote:Mamookruszka no to już kawał mężczyzny
U mnie dziewczyny dziś 24 dc, czuję że @ czai się za rogiem, brzuch mnie już pobolewa, jakoś nie wierzę w to że to mógłby być TEN cykl.
Ja w cyklu w którym zaskoczyłam miałam wszystkie objawy na @ więc głowa do górydopóki nie ma @ Tomasz dobrej myśli
Baljov- V leiden powoduje nadmierne krzepniecie krwi w ciazy i w stanach unieruchomienia. powstawaja zakrzepy przez co ciaza obumiera. Hrparyna w ciazy i bedzie dobrze
ja mam ta mutacje.
My po wizycie. Mam infekcjeI plamienie moglo powstac przez jakies podraznienie przy tej wlasnie infekcji. Z malym na szczescie wszystko dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2017, 17:10
Yoselyn82, Koteczka82 lubią tę wiadomość
2 Aniołki [*] 05.06.2016r., 17.11.2016r.
MTHFR, Vleiden, IO, ANA2,ANA3
-
Fatalita wrote:MamaMai po tych krechach wątpię, żeby przyszła, ale rozumiem zdenerwowanie
Potem będzie męczyć, bo pierwsze brzuchowe "bóle" (raczej dyskomfort) też przypominają nadchodzącą @.
Nie wiem kto powiedział, że ciąża jest takim wspaniałym, pełnym radości i spokoju okresem
Ja jestem w 6+3 tygodniu.
Plamie drugi tydzień, raz mocniej raz słabiej. Mąż nawet nie udaje już, że wierzy w te ciążę.
Koteczko, jakie to fajne
Stokrotko byłaś już u tego lekarza? Twoja dzidziula już jest duża i waleczna. Nie da się na pewno jakiemuś plamieniu :*
Edziula przybijam pione! U mnie z przeziębieniem drugi tydzień i też coraz gorzej;/
A mówią, że leczone trwa tydzień, a nieleczone siedem dni
AnnaZ - to dość krótki cykl. Może już za chwile masz płodne?
Zapamiętaj wczorajszą date, trzymam kciuki, żeby ona była pierwszym dniem Twojej ciąży :* teraz tylko działajcie
-
Yoselyn82 wrote:Koteczka trzymam kciuki, zeby to byl Was cykl
Ulli super że wszystko w porządku, oby tak dalej
Fatalita a jak tam u ciebie? bylas na usg? bylo juz serduszko? a plamienia z krwiaka czy nie wiadomo z kad?
MamaMai testy masz suuper, a ty sie przejmujesz ze nie za bardzo? nie jedna by chciala takie testy miec! Na pewno wszystko dobrze i @ nie przyjdzie. Kiedy wizyta u lekarza?
-
Baljov - trzymam kciuki Słońce! Dobrze, że wiesz na czym stoisz! Teraz walczymy razem
Mamokruszka - gratuluje Kochana!
Mam jeszcze pytanie o moje mutacje, czyli one tak samo jak mutacje Baljov wpływają na krzepliwość?
Odnośnie tych witamin nie wiem co robić, bo genetyk i mój ginekolog nie kazali nic zmieniać. Myślicie że to co teraz biore wystarczy?Mamaokruszka, baljov lubią tę wiadomość
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Dooti wrote:Mamookruszka no to już kawał mężczyzny
U mnie dziewczyny dziś 24 dc, czuję że @ czai się za rogiem, brzuch mnie już pobolewa, jakoś nie wierzę w to że to mógłby być TEN cykl.
Dooti w cyklu z którego jest mój synek miałam wszystkie objawy na @
Poprawka u mnie najwcześniej jutro rano bo mąż w pracy. Ciekawe czy rano też nie będzie się hamowałjutro mam 14dc
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Mam jeszcze pytanie czy przytulanki w 17dc i później mają sens? Cykle mam ,teraz max do 30 dni. Pytam bo mąż w niedzielę zaczyna 48 godziny dyżur, wróci dopiero we wtorek i czy.jedt sens go męczyć zaraz po powrocie do domuMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Edzia - ty masz PAI? To on z tego co wiem wplywa na problemy z zagniezdzeniem.. ale zbytnio nie orientuje sie w tej mutacji.
MTHFR wplywa tez na krzepliwosc ale raczej w mniejszym stopniu niz leiden.Edzia1993 lubi tę wiadomość
-
Koteczka82 wrote:Mam jeszcze pytanie czy przytulanki w 17dc i później mają sens? Cykle mam ,teraz max do 30 dni. Pytam bo mąż w niedzielę zaczyna 48 godziny dyżur, wróci dopiero we wtorek i czy.jedt sens go męczyć zaraz po powrocie do domu
mamaMAI* lubi tę wiadomość
-
MamaMai- podziwiam Cie, jestes bardzo silna ze przetrwalas tyle strat. Ja chyba nie dalabym rady. Mysle ze wycierpialas juz tyle ze teraz musi byc tylko dobrze! I trzymam za to kciuki!
-
Koteczka82 wrote:Mam jeszcze pytanie czy przytulanki w 17dc i później mają sens? Cykle mam ,teraz max do 30 dni. Pytam bo mąż w niedzielę zaczyna 48 godziny dyżur, wróci dopiero we wtorek i czy.jedt sens go męczyć zaraz po powrocie do domu
Oczywiście że jest sensja przy cyklach 30 dni najczęściej miałam owu właśnie 17-18 dc. Tylko ten stymulowany wypadł na 13-14 ale i wtedy cykl skrócil się na 27
Fatalia- zobaczysz niedlugo Twoj maz baaardzo zmieni zdanie. Wszystko bedzie dobrze :* moj tez z ogromnym dystansem podchodzil na poczatku. Dopiero od niedawna sie zmienilo. Badz dzielna i wierz za was oboje. Ta mala istotka potrzebuje zeby ktos w nia bardzo wierzyl.
mamaMAI*, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, czytam Was od kilku dni i postanowiłam dołączyć. Mam 32 lata i dwa poronienia w tym roku, najpierw w styczniu - lekarze powiedzieli że tak bywa i żeby próbować, to spróbowalismy bez żadnych leków, ale ciąża znów obumarła... Zmieniłam lekarza, zrobiłam wiele badań, wiem że mam mutacje mthfr 1298a>c, pai-1 4g/5g i czynnik V h1299r, i niewielką niedoczynność tarczycy (tsh 3.15). Lekarz chce prowadzić kolejną ciążę na acard, heparynie i luteinie. Biorę metylowany kwas foliowy, Wit d, witaminy b, jod, euthyrox 50, kwas omega. Teraz już będę mogła się starać, czekam na miesiączkę i zaczniemy w nowym cyklu. Dołączam do Was, bo odkąd Was czytam mam coraz większą wiarę że tym razem będzie dobrze
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
Edzia1993 wrote:Baljov - trzymam kciuki Słońce! Dobrze, że wiesz na czym stoisz! Teraz walczymy razem
Mamokruszka - gratuluje Kochana!
Mam jeszcze pytanie o moje mutacje, czyli one tak samo jak mutacje Baljov wpływają na krzepliwość?
Odnośnie tych witamin nie wiem co robić, bo genetyk i mój ginekolog nie kazali nic zmieniać. Myślicie że to co teraz biore wystarczy?
Edzia, może pomoże Ci to co mam w interpretacji wyników.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2017, 19:18
Yoselyn82, Edzia1993 lubią tę wiadomość
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
A Ty przecież nie wiesz kiedy dokładnie będziesz miała owulację bo tylko monitoring może to potwierdzić. Na dzień owulacji ma wpływ wiele czynników i zawsze może się przesunąć. Więc jestem za współżyciem w 17 dniu cyklu :-*