Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny u mnie biel vizira na dwóch testach. Dzisiaj 29dc. @ brak.
Sama nie wiem co myśleć.
Trochę piersi bolą i jajnik kluje poza tym nic.
Z mojego przeziębienia wyszło zapalenie oskrzeli i musiałam wziąć antybiotyk. Mimo tygodnia leczenia antybiotykiem nadal kaszel mnie męczy i katar też.
Nie wiem czy już jakieś badania robić czy jakieś dodatkowe preparaty zacząć brać?
Co jest dobre na śluz i wsparcie ovu?
Zawsze szybko udawało mi się zajść i teraz się boję czy wszystko jest ok po tym drugim poronieniu i zabieguMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Agulineczko, bardzo mi przykro
Koteczko, a może przez tę infekcje ovu się przesunęła? KApsułki z olejem z wiesiołka są dobre na śluz,na moim opakowaniu pisze, że poleca się przyjmowanie preparatu kobietom z uwagi na zawartość wielonasyconych kwasów tłuszczowych, które pomocne są w prawidłowym przebiegu cyklu miesiączkowego.Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
agulineczka wrote:Dziewczyny pewnie temat byl tu juz wielokrotnie walkowany, ale od jakich badan zaczac? Chce na pewno wykupic pakiet na mutacje z test dna za 330zl. Cos mam wyciagnac od ginekologa?
Na testdna jest też jeszcze jeden bardziej poszerzony pakiet na mutacje za 550zł chyba, ja myślę nad nim. Jak już robi to wolę wszystko, szczególnie po dwóch stratach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:Hej dziewczyny u mnie biel vizira na dwóch testach. Dzisiaj 29dc. @ brak.
Sama nie wiem co myśleć.
Trochę piersi bolą i jajnik kluje poza tym nic.
Z mojego przeziębienia wyszło zapalenie oskrzeli i musiałam wziąć antybiotyk. Mimo tygodnia leczenia antybiotykiem nadal kaszel mnie męczy i katar też.
Nie wiem czy już jakieś badania robić czy jakieś dodatkowe preparaty zacząć brać?
Co jest dobre na śluz i wsparcie ovu?
Zawsze szybko udawało mi się zajść i teraz się boję czy wszystko jest ok po tym drugim poronieniu i zabiegu
Mnie ginka kazała się starać trzy cykle bez kompleksówno i teraz jest ten trzeci, gdzie ❤ nie były raczej trafione. Myślę że po @ pójdę do ginki i zobaczę co wymyśli... Ale ja przed poronieniem miałam problem z zajściem, więc to dla mnie nie dziwne, że nie zachodzę...
Ja w piątek przewiduję nadejście @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 15:38
-
Dooti nie wiem tak właściwie kiedy była ovu jeśli w ogóle była. Wcześniej przed tą infekcja miałam zapalenie pęcherza i brałam furagine i w sumie nie wiem czy ból brzucha był od ovu czy od choróbska.
Możesz zerknąć na mój wykres ale to chyba nic nie wniesie bo nie mierze temperatury.
Mam tylko nadzieję że mąż się nie rozmysli jeszcze przez jakiś czas.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Baljov u mnie właśnie mija? Ten trzeci cykl. Serduszek było dużo zresztą sama zobacz na wykresie. We wcześniejsze ciąże zaszłam w 4cs( pierwsza ciąża z synkiem nawet nie wiedziałam kiedy mam dni płodne), w drugą też jakoś w 3/4 cyklu a w ostatnią tą po poronieniu zaraz w pierwszym cyklu. Więc teraz kiedy wiem co kiedy i serduszka są w tym czasie a mija 3 cykl i nic to łapię stres że coś jest nie tak po poronieniu i zabiegu.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:Możesz zerknąć na mój wykres ale to chyba nic nie wniesie bo nie mierze temperatury.
Ale jak byłaś chora to tempka i tak pewnie była zaburzona.
-
nick nieaktualny
-
Ja chciałam Wam napisać,żebyście nigdy nie lekceważyly objawów i nie dały zbyć lekarzom.Dałam się zbyć w pon.,gdy prosiłam o usg i mówiłam o plamienieniach.A lekarz Nfz powiedział,ze nie widzi potrzeby.Dzaś z bólem podbrzusza nie do wytrzymania tRafałem do szpitala.Diagnoza apopleksja jajnika,krew w brzuchu i natychmiastowa operacja.2013 Córka - największa miłość
7.04.2017 - 9tc [*] Aniołek
12.2017 cp
-
Aniu trzymaj się kochana! Mam nadzieję że już jest lepiej!!! Daj znać jak się czujesz bo to brzmiało bardzo poważnie. Kciuki za szybki powrót do zdrowia.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualny