Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
To już chyba drugi raz kiedy zabijam dyskusję na wątku.
Już kiedyś tak było, że jak się po przerwie pojawiłam, to dyskusja zmilkła
Dziewczyny, wra-caj-cie!
Chyba, że coś przespałam i to ten moment, że wszystkie kobitki są już na fioletowej stronie, tylko ja zostałam -
Annak Obiecuję poprawę Spojrzałam właśnie na wykres ciąży i dzisiaj mamy 100-dniówkę Oszukaną troszkę co prawda, bo cesarkę będę miała przed terminem, ale poświętować można a co tam
Buziaki dla wszystkichinessa, Bomblica, kkkaaarrr lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane przepraszam,ze nie dawałam znac co u nas
ale mam problemy ze zdrowiem i rodzinne ale nie z mezem !!!!!!!
juz troche lepiej jest ale musze sobie poukładac troche w głowie !!!!!!!
Nasz synek rosnie choc nie zalicza sie do duzych miesci sie w 10 centylu !!!!
Tydzien temu synek wazył 396 gram
no i cc nasz napewno czeka !!!
Musimy byc pod obserwacja czy dobrze przyrastamy i czy przepływy sa dobre.
Pamietam o kazdej z Was
witam tez nowe kobietki i wspołczuje stratyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 14:40
-
Maggi-P wrote:Annak Obiecuję poprawę Spojrzałam właśnie na wykres ciąży i dzisiaj mamy 100-dniówkę Oszukaną troszkę co prawda, bo cesarkę będę miała przed terminem, ale poświętować można a co tam
Buziaki dla wszystkichMaggi-P lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
inessa wrote:Kochane przepraszam,ze nie dawałam znac co u nas
ale mam problemy ze zdrowiem i rodzinne ale nie z mezem !!!!!!!
juz troche lepiej jest ale musze sobie poukładac troche w głowie !!!!!!!
Nasz synek rosnie choc nie zalicza sie do duzych miesci sie w 10 centylu !!!!
Musimy byc pod obserwacja czy dobrze przyrastamy i czy przepływy sa dobre.
Pamietam o kazdej z Wasinessa lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
dzien doberek
ja bylam dzis na badaniu krwi i od rana przez ten przedłuzony głód mam ciezko na żołądku... jestem dzis na bakier z jedzeniem, sniadanie jadłaam na raty az do 12,30 a obiadu pół porcji, a drugie pół spróbuję pózniej....
u nas pogoda kiepska.... raz deszcz raz nanchwilunie promyczek jakis sie pokaze i znów ciemnosci egipskie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 13:45
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
Hej dziewczyny
dzwoniłam wczoraj do lekarza, kazał przyjść na badanie za ok 2-3 tygodnie, jak tylko otrzymam wyniki badań histopatologicznych. Czy jesteście w stanie mi powiedzieć czego można dowiedzieć się z takich badań? Bo z tego co czytam po różnych stronach to chyba niewiele.
Wczoraj zaczęłam nowy tydzień i było względnie dobrze. Nawet nie płakałam. Natomiast dziś od rana płaczę i nie potrafię sobie znaleźć miejsca.
Ps. Gratuluję tym z Was, którym udało się już zajść w kolejną ciążę i życzę pozytywnego rozwiązania! -
na wyniki his-pat raczej sie nie nastawiaj przełomowo, w większosci nic nowego nie stwierdzają, poza tym ze tkanka martwa itp
ja myslalam, ze czegos sie dowiem, ale nic nie stwierdzalo wyjasniającego
wspieram i tulę08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
Kto jest u nas najbardziej 'zaawansowany', Maggi-P czy to ty? 100 dni to już na prawdę niewiele
inessa, niepokojące to co piszesz, ale najważniejsze, że rośniecie. maluszek po urodzeniu na pewno nadrobi
A u mnie już jutro dwucyfrowy wynik, czas leci jak szalony i nie będę ukrywać, że bardzo mnie to cieszy. W środę po świętach zobaczę Bąbelka, jestem taka ciekawa jak urósł
gama lubi tę wiadomość
-
Inessko trzymam kciuki Kochana Mam nadzieję, że wszystko u Was bedzie ok, przeciez maluszek moze byc po prostu mniejszy Moja córcia jak się urodziła to ważyła 2750g i miała 50cm, a teraz jest najwyższą dziewczynką w klasie
Kkkaaarrr Bombelek jest ode mnie do przodu o 2 dni także to ona zapoczątkowała dobrą passę i prowadzi stawkę
Malika a co u Was?
Przyznawać sie szybko, ktora teraz testuje pierwsza ? Zebym wiedziała za kogo te kciuki trzymam najpierw -
Ja na szybko - jestem po prenatalnych i połówkowych, z Kropkiem wszystko ok, chłopak na 100%, waga ok. 360g, więc tak ciut więcej niż średnia na ten tydzień
W kwietniu już na L4 pójdę (6 msc).
Jak się ze wszystkim ogarnę to nadrobię co u Was, teraz przesyłam buziaczki dla wszystkichMartynka30, inessa, Jacqueline, blondyna5555, M@linka, Bomblica, kkkaaarrr, annak lubią tę wiadomość
-
Ja tez już po wizycie... Będę miała synka Tymonka
Mały jest duży waży 404g
I jest wszystko dobrze.
Nadal jest starszy wg usgElaria, Niebieskaa, osa, inessa, Jacqueline, blondyna5555, Arleta, M@linka, Bomblica, kkkaaarrr, annak, gama, Magdzia88, malika89 lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
Martynko,
Bardzo i z całego serca Ci gratuluję!
Jestem wzruszona czytając Twój wpis i podwójnie Ci się cieszę.
Dlaczego podwójnie? Raz - bo cieszę się z Tobą, Twoim szczęściem.
A dwa - bo Twoja ciąża jest mi szczególnie bliska i szczególnie osobiście przeżywam ją. W swojej pierwszej ciąży również miałam termin na 29.07. Jest to dla mnie i na zawsze będzie wyjątkowy i szczególny dzień. Nigdy tej daty nie zapomnę. A jednym z dwóch imion, jakie braliśmy pod uwagę dla syna, było właśnie imię Tymon. Twój Tymek przyjdzie na świat po Twoich trzech stratach, które przeszłaś, podobnie jak ja.
I dlatego Twój syn jest dla mnie tak symbolicznie bliski.
Myśląc o nim, myślę o wszystkim, za czym tęsknię, ale co jeszcze mogę mieć.
Myślę z wiarą i nadzieją.
Ściskam mocno!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 09:20
Martynka30, osa, Maggi-P lubią tę wiadomość
-
Oska,
Cudownie, gratuluję bardzo!
Cieszę się, że wszystko dobrze!
Innych opcji i tak nie brałam pod uwagę
Albo mi się wydaje, albo mniej więcej wyrównuje nam się "skład osobowy" dziewczynki vs. chłopcy?
Jagna,
To czekamy na info o wynikach.
No i trzymamy kciuki, żeby to była szczęśliwa seria Cloosa lubi tę wiadomość