Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Bomblica,ty jestes w najwyzszej ciązy czy któras przed tobą?
Powoli powinnyscie utworzyc liste której ile zostało,bo ja juz sie gubie
na tym etapie co bys nie zjadła to i tak nie tobie pójdzie w boki ale maluszkowi,teraz potrzebuje ogromnego zapotrzebowania w jedzenie,wszystko wyssie z ciebie wiec odzywiaj sie bogatoAntoś IVF,Julisia natural
-
to ja rozpoczynam liste.Kazda potem niech skopiuje liste dopisze sie do niej i dopisze na jakim etapie jest(te co w ciązy to tydzien ciązy i date kolejnej wizyty).Nawet jesli któras czeka na @ to niech ją dopisze obok nicku.Będziemy na bierząco.
Jagna75 testowanie 18 kwietnia(próba 15go)Antoś IVF,Julisia natural
-
Aga22 wrote:Niestety musze czekać na @ dziewczyny ja juz nie mam sił walczyć o ciążę; (
A ty u kogo sie leczysz,prywatnie?Długo staraliscie sie o dzieciątko(te które straciłas)??Leczysz sie na cos?
Zapraszam cie do listy,abysmy miały lepszy doping i nie przegapiły zadnych wydarzen,nawet twojej @ i początku czegos nowegoAntoś IVF,Julisia natural
-
Kurde Laila miałam nadzieję że coś jednak z tego wyjdzie u Ciebie...
Aga trzymaj się i nie poddawaj,trzeba próbować dalej
Ja w środę mam wizytę,bardzo się boję,chociaż bardziej stresujące dla mnie będą kolejne wizyty..jakoś nie dochodzi do mnie że tym razem będzie dobrze i przeraza mnie myśl,że znów miałabym iść na ten parszywy zabieg..bo przecież ileż można..ehh -
Listę niech zrobi matka wątku w pierwszym poście czyli blondyna
Jagna ja jestem przodowniczka 2 dni za mna maggi, potem chyba inesska, Malika, blondyna i Martynka. Reszta mi się myli u mnie tp początkowo 29.06. Potem się utrzymywał 25.06. A ostatnio pokazuje 20.06.na USG i jestem skłonna w to uwierzyć, bo wtedy będzie pełniaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 20:11
blondyna5555, Maggi-P lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Bomblica wrote:Listę niech zrobi matka wątku w pierwszym poście czyli blondyna
Jagna ja jestem przodowniczka 2 dni za mna maggi, potem chyba inesska, Malika, blondyna i Martynka. Reszta mi się myli u mnie tp początkowo 29.06. Potem się utrzymywał 25.06. A ostatnio pokazuje 20.06.na USG i jestem skłonna w to uwierzyć, bo wtedy będzie pełnia
Jejkuu jak pieknie, ze tyle Was na liście "dużych brzuszków", jest nadzieja i dla nas:)
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Bomblica wrote:Listę niech zrobi matka wątku w pierwszym poście czyli blondyna
Jagna ja jestem przodowniczka 2 dni za mna maggi, potem chyba inesska, Malika, blondyna i Martynka. Reszta mi się myli u mnie tp początkowo 29.06. Potem się utrzymywał 25.06. A ostatnio pokazuje 20.06.na USG i jestem skłonna w to uwierzyć, bo wtedy będzie pełnia
Tak myslałam Bomblica ze ty na czołówce maratonuAntoś IVF,Julisia natural
-
Arleta wrote:Kurde Laila miałam nadzieję że coś jednak z tego wyjdzie u Ciebie...
Aga trzymaj się i nie poddawaj,trzeba próbować dalej
Ja w środę mam wizytę,bardzo się boję,chociaż bardziej stresujące dla mnie będą kolejne wizyty..jakoś nie dochodzi do mnie że tym razem będzie dobrze i przeraza mnie myśl,że znów miałabym iść na ten parszywy zabieg..bo przecież ileż można..ehhArleta lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
ja w ogóle dziewczyny mam jakies zalamanie dzis.. wciaz mialam cicha nadzieje..az sie poplakalam przez ten okres..;(
mam rozbudzony taki lek..lek ze ciagle cos bedzie nie tak..ze nie bededzie okej..te starania juz dla mnie stanowia temat nerwow i strachu a to w sumie dopiero poczatek.. jak wy znosicie dluzsza walke ehh..podziwiam was..a jednoczesnine nei rozumiem czemu tak jest.. strasznie mi smutno dziewczyny ;( czuje sie okreopnieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 20:44
aniołek 01.02.2016r -
laila_25 wrote:ja w ogóle dziewczyny mam jakies zalamanie dzis.. wciaz mialam cicha nadzieje..az sie poplakalam przez ten okres..;(
mam rozbudzony taki lek..lek ze ciagle cos bedzie nie tak..ze nie bededzie okej..te starania juz dla mnie stanowia temat nerwow i strachu a to w sumie dopiero poczatek.. jak wy znosicie dluzsza walke ehh..podziwiam was..a jednoczesnine nei rozumiem czemu tak jest.. strasznie mi smutno dziewczyny ;( czuje sie okreopnielaila_25 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Tyle emocji i słabszych chwil... dobrze ze tu możemy sie tez "wyplakac", Jagna.. Ja w moim związku tez jestem specjalista od badań, leków itd. U mnie przychodzi to falami.. W lutym było cieżko, byłam 3 razy w Pl z powodu badań i lekarzy i juz rzygałam lotami, wydatkami, zmęczeniem, wręcz czułam sie jak obiekt do badań labolatoryjnych... Potem czerwone światło i min miesiąc przyjmowania leków i teraz wreszcie radość, ze mogę znow próbować... Po poronieniach nie byłam w ogole na zwolnieniu, wybrałam prace zamiast płaczu w domu, ale czy dobrze to nie wiem... z drugiej strony praca nie pozwoliła mi sie "rozwalić"...
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Laila, glowa w górę!!!!! Dawaj działamy, mi sie wczoraj @ skonczyla...i zaczynam... i razem w lutym mialysmy smutne przezycie, a teraz razem zaskoczymy; ))))) ! A jak nie to jedna na druga nie moze zbyt dlugo czekac! Ok??? Tak sie umawiamy; ))???? Hehe kurdeee...sama wczoraj mialam dola roku....dzis rano oczy spuchnięte od płaczu,ale no nie mozemy tak!
laila_25 lubi tę wiadomość
-
Niebieskaa wrote:Tyle emocji i słabszych chwil... dobrze ze tu możemy sie tez "wyplakac", Jagna.. Ja w moim związku tez jestem specjalista od badań, leków itd. U mnie przychodzi to falami.. W lutym było cieżko, byłam 3 razy w Pl z powodu badań i lekarzy i juz rzygałam lotami, wydatkami, zmęczeniem, wręcz czułam sie jak obiekt do badań labolatoryjnych... Potem czerwone światło i min miesiąc przyjmowania leków i teraz wreszcie radość, ze mogę znow próbować... Po poronieniach nie byłam w ogole na zwolnieniu, wybrałam prace zamiast płaczu w domu, ale czy dobrze to nie wiem... z drugiej strony praca nie pozwoliła mi sie "rozwalić"...Antoś IVF,Julisia natural
-
Magdzia88 wrote:Laila, glowa w górę!!!!! Dawaj działamy, mi sie wczoraj @ skonczyla...i zaczynam... i razem w lutym mialysmy smutne przezycie, a teraz razem zaskoczymy; ))))) ! A jak nie to jedna na druga nie moze zbyt dlugo czekac! Ok??? Tak sie umawiamy; ))???? Hehe kurdeee...sama wczoraj mialam dola roku....dzis rano oczy spuchnięte od płaczu,ale no nie mozemy tak!
Jestesmy silne babki,czasem trzeba zapłakac ale krótko i zebrac sie w garsc,nie mozemy zostawac w tyle bo inne nas wyprzedzą.Kto wie,moze zamiast dwóch kresek tez ujrze moją @ którą wysłałam na dalekie 9 miesieczne wczasy,ale jak jej sie nie spodoba klimat to wróci tu do mnie za tydzien kurczaczkiAntoś IVF,Julisia natural