Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kitaja
Powodzenia na wizycie ✊ trzymaj sięKitaja lubi tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Ewelina26 dobrze, że wybieracie się na wczasy. Potrzebujecie takiego porządnego resetu-na pewno Wam to dobrze zrobi. Kciuki, żeby dało się znaleźć i zbadać kosmówkę i żeby to raz dwa minęło.
Kitaja za Ciebie też ogromne kciuki-bardzo bym chciała, żeby zdarzył się cud🥺Kitaja lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za to ,że jesteście ♥️mam odstawić wszystkie leki i w czwartek rano na oddział ,jakby coś zaczęło się dziać to odrazu na szpital.Po pierwszej @bedziemy robić pełna diagnostykę .Dziś jak do niego jechałam gdzieś tam jeszcze myślałam,a może jednak zdąży się cud💔niestety ...Czasami myślę żeby już odpuści w końcu jestem mega szczęściara bo mam Jasia i może tak Bóg chce ,ale obiecałam synkowi po stracie Ignasia,że braciszek do niego wróci jak Aniołki naprawia mu serduszko 💔💔nie mogę się poddać ,muszę walczyć dla siebie ,Jasia i męża 🍀🍀🍀wierzę,że w końcu się udaCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja, jesteś bardzo silną kobietą, los Ci wynagrodzi wszystkie te cierpienia.
Jestem z Tobą!Kitaja lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna ♥️♥️♥️ a Ty uważaj na siebie i maleństwo .Ja będę tutaj śledzila na grupie Twoja ciążę i trzymała mocno kciuki🍀🤞nie długo do Ciebie dołączymy z Ewelina (może uda nam się razem ,w tym samym czasie zajęć w ciążę że szczęśliwym happy endem 🍀🤞😘Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Hej dziewczyny, znów ja z pytaniem do ekspertek od krzepliwości... szukam i szukam w Google, ale nic konkretnego nie mogę znaleźć i chyba jutro wybiorę się do mojego gin. Miałam badana krzepliwość ostatnio, w wynikach mam podwyższone d-dimery. 20. Tydzień ciąży i wynik 1.68 mg/l FEU. Oprócz d- dimerow miałam badane jeszcze inne parametry krzepliwości, białko s mam obniżone, fibrinogen, faktor VIII podwyższone, faktor XIII obniżony... reszta w normie. W podsumowaniu lekarz pisze ze podwyższone d-dimery, fibrinogen ,faktor VIII jak i obniżone białko s, faktor XIII są warunkowane ciąża. Wszystko co podwyższone w górnej granicy dla 20. Tygodnia ciąży... takie jest podsumowanie ale nie mam norm dla poszczególnych tygodni ciąży... szukałam w Google norm d-dimerow w ciąży, ale i normy i jednostki tak się różnią, ze nie mogę nic ogarnąć... zna się któraś z was na tym? Dodam, ze nie mam żadnych mutacji, ani zespołu antyfosfolipidowego, brałam natomiast clexane 0,4 do końca 16. Tygodnia ciąży a teraz biorę clexane 0,2 - wszystko w celach profilaktycznych. Będę wdzięczna za każde info!Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
Kitaja
Bardzo mi przykro 😣
Musimy wierzyć że kiedyś i nam się uda .
Kitaja lubi tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Kitaja,
Przykro mi bardzo 😔 też miałam nadzieję, że jednak wszystko będzie u Ciebie dobrze, wierzę jednak, że z czasem tak właśnie się stanie 😘 i Jasiu doczeka się rodzeństwa 😘 tulę mocno.Kitaja lubi tę wiadomość
-
Kitaja kochana przykro mi, że jednak nie ma cudu ale będę Ci kibicować. Jaś na pewno doczeka się rodzeństwa.
Oby wszystkim dziewczynom się udało w końcu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
AsiaKK ja tylko pamiętam, że też miałam d-dimery wysokie w ciąży a lekarz mówił, że to normalne-wiecej nie pomogę 😐AsiaKK, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Kitaja, przykro mi bardzo,ale jak sama wiesz masz dla kogo walczyc🤗🤗 trzymam kciuki za Ciebie i wracaj do nas z dobrymi wiadomościami 🤗🤗
Kitaja lubi tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Ewelina, Kitaja, J.J. trzymajcie się dziewczyny.
Myślami jestem z wami 😘 jesteście niesamowicie dzielne i silne. Bardzo wam współczuję, ale wierzę, że niebawem dołączycie do reszty dziewczyn. Mocno wam kibicuje 🤞Kitaja, Ewelina26 lubią tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Kitaja
tak bardzo mi przykro😢 miałam cichą nadzieję, że może jednak będzie wszystko dobrze, bo wiem że takie cudowne niespodzianki się zdarzają. Dlatego nie możesz się poddawać, musisz walczyć o swoje marzenia i największe szczęście. Trzymaj się cieplutko. Przytulam Cię mocno❤️Kitaja lubi tę wiadomość
-
PaulaZi jeśli łapią Cię przy tym skurcze to zapewne magnez będzie Ci potrzebny.Aspargin bym brała i może jakiś dodatkowy magnez jeszcze. To w ciąży częsty problem.
Zula36 Jejciu to jeszcze 5 dni😮😍Zula36 lubi tę wiadomość