Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka30 wrote:Inessko pięknie wyglądasz, ciąża Ci służy
Coconue wspieram
Clexan już bierzesz? czyżby się udało ?
Genetyczka zaleciła branie już od owulacji, ginekolog od połowy miesiączki. Jak nie zajdę w tym cyklu to już mam nie przestawać brać clexanu. Więc lepiej zebym zaszła.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć ))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Jacqueline wrote:Jagna - no to jest wujek mojego mężulka Byliśmy tam u niego w domu kiedyś, w niektórych pokojach to byś się poczuła jak w muzeum Specyficzny gość, ale całkiem spoko
A ja w ramach odprężenia trochę sobie dziubdziam kolorowanke dziś i tak w pewnym momencie podnoszę głowę i myślę który dziś dzień cyklu i stwierdzam, że nie wiem Dopiero jak zerknęłam w kalendarz to oprzytomniałam
No boskie jest to uczucie, że nie kalkuluje się jaki dzień i w ogóle... Ciekawe czy tak się uda w czasie "starań"... Trzeba wtedy więcej malować
inessko - pięknie wyglądasz
no to gratki za wujka,specyficzny człowieczek,mało takich a jeszcze w rodzinie...
...zgadzam sie,wiecej malowanek trzeba skoro odciągają mysli od cyklu,staran...Antoś IVF,Julisia natural
-
Hej Dziewczyny,
Dobre parę dni się nie odzywałam, bo byłam poza Warszawą, totalnie oderwana od bieżących spraw.
Ale jestem na bieżąco z Waszymi sprawami i trzymam kciuki za... wszystko z czym się zmagamy.
Przy okazji chciałam się zameldować jako nadal starająca się bo któraś z dziewczyn (przepraszam, nie pamiętam która) pytała ile nas tu jest, takich, które nadal walczą. No więc ja też w tym gronie.
Pati,
chciałam tym razem wywołać Ciebie, bo jakoś dawno się nie odzywałaś. Daj znać, co słychać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 20:59
-
Inessko,
Jeszcze nigdy mi się to nie zdarzyło, ale dzisiaj, kiedy zobaczyłam Twoje zdjęcie na forum, wzruszyłam się. Autentycznie, miałam łzy w oczach.
Jesteś tu naszym mentorem, niesamowitym wsparciem, matką wielu tematów i wątków. Zobaczyć Ciebie... to było dla mnie naprawdę przeżycie. Mówię zupełnie poważnie. Stałaś mi się jeszcze bardziej bliska.
Wyglądasz świetnie, a ciąża naprawdę Ci służy!Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki starające się, czekające na owulacje... trzymam kciuki i wspieram Was bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo mocno
Coconue, Niebieskaa, Jagna 75 lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
AnnaK jestem, jestem codziennie podczytuje was i bardzo kibicuje kazdej z Was aby sie udalo miec w koncu upragnionego dzidziusia
U nas na razie wszystko ok, brzuszek sobie powoli rosnie i mam nadzieje, ze fasolka takze Od rana mam kłucie z prawej strony brzucha, mam nadzieje, ze to przez to iz macica sie powieksza. Badanie prenatalne mam 10 maja i nie moge sie juz doczekacMagdzia88, k84 lubią tę wiadomość
-
Witam
Ja walczę z choróbskiem ..
Oprócz tego z dolegliwościami ciążowymi, czyli zgagą i ogólnym zmęczeniem i nieudolnością.
Wczoraj miałam załamanie i beczałam cały wieczór, wpadłam w panikę że sobie nie poradzę, że nie wiem jak to będzie, kto mi pomoże jak mąż wróci po 2 tygodniach do pracy itp. I w ogóle jak wychować tą małą istotę żeby była szczęśliwa i sobie poradziła w życiu. No i takie tam różne..
Kobity to mają przesrane po prostu my nie potrafimy żyć spokojnie tylko wiecznie się czymś martwimy, zawsze coś nam dokucza, ciągle jakaś troska tłucze się z tyłu głowy..córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Niebieskaa wrote:nie...kurcze...a co polecasz?jakie suplementy?dziekiza rady:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 10:07
-
Martynka30 wrote:Dziewczynki starające się, czekające na owulacje... trzymam kciuki i wspieram Was bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo mocno
dziękuję za całe wsparcie na staraczek
choć u mnie chyba niestety znów się nie udało, w czwartek mam dostać @ i już pojawia się to plamienie co zawsze przed okresem
mój mąż nawet stracił wiarę w to, że nam się uda i pytał czy nie powinniśmy już pomyśleć o jakimś solidniejszym leczeniu
jest mi smutno:( życie jest niesprawiedliwe -
skrzat1988 wrote:dziękuję za całe wsparcie na staraczek
choć u mnie chyba niestety znów się nie udało, w czwartek mam dostać @ i już pojawia się to plamienie co zawsze przed okresem
mój mąż nawet stracił wiarę w to, że nam się uda i pytał czy nie powinniśmy już pomyśleć o jakimś solidniejszym leczeniu
jest mi smutno:( życie jest niesprawiedliwe
aniołek 01.02.2016r -
cześć dziewczyny! Dawno się nie odzywałam ale podczytuje Was na bieżąco. Muszę się trochę pożalić, i przepraszam że tu u Was (bo tu panuje raczej atmosfera bojowej walki, a u mnie jeszcze do tego daleko) ale zwyczajnie nie mam gdzie a wiem że Wy mnie zrozumiecie.
Uważam, że życie jest meega niesprawiedliwe:( nie rozumiem dlaczego jednym przychodzi wszystko z łatwością a inni dostają ciągle po "dupie". Co uda mi się w miarę ogarnąć i obrać jakiś kierunek to zawsze życie zawsze tak dokopie że nie wiadomo jak się spowrotem podnieśćAmelka[*] - 17.03.13 (10tc)
Franio[*]- 16.06.14 (9tc)
Karolek[*]- 13.12.14 (10tc)
niedoczynność tarczycy, NK, MTHRF C667T homozygota - metylofolin 0,8mg, B6, B12, D3, eutyrox, acard,... -
reni,
Nawet nie przepraszaj...
Przecież to dla nas takie miejsce, w którym możemy się wypłakać.
Bardzo chciałabym napisać coś wzmacniającego, ale aktualnie... też borykam się z dołkiem Akurat nie z powodów ciążowych, z różnych innych... albo ze wszystkich, włączając w to brak dziecka. Sama już nie wiem. Trudno to rozdzielić. Ech... Ciężko jakoś.
Dlatego rozumiem Cię.
Pisz tutaj.
Piszmy.
Trzymajmy się razem. Może będzie raźniej.
Czy coś konkretnego się stało, że tak Cię dopadło?