Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już po. Ginekologicznie wszystko ok i możemy wznowić starania.
Po poronieniu ani śladu.
Lekarz zalecił konsultację u endokrynologa. Umówiłam się na poniedziałek. Mam nadzieję, że ta moja tarczyca nienawywijała zbyt wiele.Natalii00 lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
malika89 wrote:Ja już po. Ginekologicznie wszystko ok i możemy wznowić starania.
Po poronieniu ani śladu.
Lekarz zalecił konsultację u endokrynologa. Umówiłam się na poniedziałek. Mam nadzieję, że ta moja tarczyca nienawywijała zbyt wiele.
wiec kiedy zaczynacie dzialac? -
nick nieaktualny
-
Natalii00, ten cykl sobie odpuścimy bo chcę poznać zdanie endokrynologa. Ale od następnego czemu nie
Roxa, bardzo się cieszę, że u Ciebie też wszystko na dobrej drodze.Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
nick nieaktualny
-
witam, mam nadzieję, że mogę się dołączyć
poroniłam pierwszą ciążę w sierpniu, nie miałam zabiegu, ale bardzo małe krwawienie też było.. beta mi już wyzerowała, w poniedziałek byłam u gina, i akurat trafilam na dojrzały pęcherzyk, który pęknął boleśnie wieczorem. w macicy nie ma już śladu po poronieniu. Że nie krwawiłam - widać taka moja uroda, ale wszystko wyczyszczone. w szpitalu powiedziano mi, że minimum dwa cykle musze odczekać. Ale gin jak zobaczyła, że u mnie wszystko ok, to dała zielone światło od następnego cyklu. całe szczęście, bo w gumkach to średnia przyjemność..
aha, dostałam acard i duphaston, mam brać po owulacji i aż do okresu, chyba że zaciążę, to kontunuować.
jestem dobrej myśli.
ale nie zapomniałam. i nie zapomnę.
będę trzymać kciuki za Wasze seksycóreczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Malika, Roxa,
Gratulacje!
Cieszę się z dobrych wieści.
Natalii,
Czyli jeszcze Twoich dobrych wieści dzisiaj nam potrzeba
Bomblica,
Witamy i... obyś nie zagościła na tej stronie na zbyt długo!
Coś czuję, że już niedługo kilka z nas zaliczy emigrację na fioletową stronę
Pozdrawiam Was ze słonecznego Dubrovnika!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 09:50
Bomblica lubi tę wiadomość
-
roxa wrote:U mnie tez wszystko super!
Dzis 6dc jestem po 3 zastrzykach endometrium 7,2mm a pęcherzyk 12,5mm
12,5mm to brzmi dumnie!
Kiedy masz kolejny monitoring?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 09:51
-
malika89 (oo, chyba mój rocznik ) jak Twój organizm sobie radzi? w sensie czy czujesz, że wróciło wszystko do normy? bo widzę, że poroniłyśmy mniej więcej tak samo... w zasadzie mogłabym też zapytać o to annak..
annak ta fioletowa strona przysyłała na mojego maila cotygodniowe informacje. aż się poryczałam, jak ostatnio otworzyłam pocztę, a tam jeszcze nawet nieodczytane te informacje.. 22 kwietnia też będę ryczeć, bo wtedy mi obliczyło termin..
z jednej strony fajnie, że można na forum porozmawiać o tym wszystkim, uzyskać wsparcie, ale z drugiej strony jak widzę ile nas jest... strasznie to przytłaczające..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 12:03
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Bomblica wrote:malika89 (oo, chyba mój rocznik ) jak Twój organizm sobie radzi? w sensie czy czujesz, że wróciło wszystko do normy? bo widzę, że poroniłyśmy mniej więcej tak samo...
Fizycznie i ginekologicznie jest ok. Psychicznie różnie. Mamy już zielone światło od gina, przy czym muszę skonsultować z endo wyniki TSH.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 11:56
psychicznie to u mnie też różnie..
i ginekologicznie też u mnie ok, ale ja czuję się niepewnie. temperatura mi dziwnie skacze, śluz też kompletnie nie do odczytania, jakby moje ciało jeszcze się motało ogłupiałe po tym, co przeszło..
ginekolog dała zielone światło, ale gdybym czuła się niepewnie to nic na siłę. spokój generalnie i poczekać do terminu miesiączki, zrobić test,żebym nie latała na wariata na betę - żeby potem się nie stresować czemu beta 5 albo 17, a nie więcejcóreczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Bomblica wrote:psychicznie to u mnie też różnie..
i ginekologicznie też u mnie ok, ale ja czuję się niepewnie. temperatura mi dziwnie skacze, śluz też kompletnie nie do odczytania, jakby moje ciało jeszcze się motało ogłupiałe po tym, co przeszło..
ginekolog dała zielone światło, ale gdybym czuła się niepewnie to nic na siłę. spokój generalnie i poczekać do terminu miesiączki, zrobić test,żebym nie latała na wariata na betę - żeby potem się nie stresować czemu beta 5 albo 17, a nie więcej
Obserwacje i pomiary zacznę od kolejnej @Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 12:52
Tylko ja pracuję w szkodliwych warunkach... i chyba polecę na betę, żeby za wczasu iść na L4. ginekolog powiedział - jak dwie kreski od razu L4, tym razem nie można ryzykowaćcóreczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie