Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
no tak, jeden aplikator jest na jeden raz. Oczywiscie jest sens ich uzywac w okolicy owulki, najlepiej tuz przed, bo ten zel pomaga plemnikom plywac, tak aby dostaly turbo przyspieszenie i mogly doplynac do celu i/lub chwilke na jajo zaczekac
-
kkkaaarrr wrote:no tak, jeden aplikator jest na jeden raz. Oczywiscie jest sens ich uzywac w okolicy owulki, najlepiej tuz przed, bo ten zel pomaga plemnikom plywac, tak aby dostaly turbo przyspieszenie i mogly doplynac do celu i/lub chwilke na jajo zaczekac
-
Coconue wrote:A ja dzisiaj bylam z moja przyjaciolka na ktg w 38 tygodniu. Poryczalam sie. Piekne bylo slychac to tetno.
Coco ja bym chyba nie mogła się tak katować...miałabym potem doła przez co najmniej 2 dni. -
A ja mam doła,siedzę i ryczę
Przyszły wyniki badań genetycznych..Dzidziuś byłby chłopczykiem i był zdrowy...
Mój organizm po prostu zabija moje dzieci.. -
Arleta wrote:A ja mam doła,siedzę i ryczę
Mój organizm po prostu zabija moje dzieci..
przytulam Cię mocno :*
też bym pewnie ryczała jak bóbr po takich wiadomościach, wypłacz się, masz do tego absolutne prawo.
ale nie pozwól ,żeby załamanie Cię zniszczyło, jesteśmy tu z Tobą i dla Ciebie, jeśli tylko będziesz chciała pogadać to pisz tu albo na priv:*Arleta lubi tę wiadomość
-
U mnie 9 dc, ale ten cykl nie bedziemy celować. Teraz czuję, że rozsądnie było by odczekać jeden pełny cykl - wlasnie ten by dać odpocząć organizmowi. A starania wznowimy na pelnych obrotach po pierwszej fizjologicznej @ czyli gdzieś w połowie czerwca.
-
Arleta wrote:A ja mam doła,siedzę i ryczę
Mój organizm po prostu zabija moje dzieci..Antoś IVF,Julisia natural
-
Arletko, to bardzo przykre przytyłam Cię mocno. Ja też mam dzisiaj strasznego doła. Dobija mnie bezsilność, to że nie mam wpływu na mój problem, że genów się nie leczy... Mi też od rana chce się płakać.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy