Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Bergamotka ja tez za Was trzymam kciuki. Bardzo, bardzo mocno )) mam nadzieje ze teraz nam sie uda i bedziemy w styczniu sie toczyc.
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć ))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Coconue Bergamotka - gratuluje! Będę za Was mocno trzymać kciuki! )
Amelka[*] - 17.03.13 (10tc)
Franio[*]- 16.06.14 (9tc)
Karolek[*]- 13.12.14 (10tc)
niedoczynność tarczycy, NK, MTHRF C667T homozygota - metylofolin 0,8mg, B6, B12, D3, eutyrox, acard,... -
bergamotka wrote:Na kiedy Ovu wyliczyło Ci termin? Mnie na 27 stycznia. Też nie chcę iść na betę. W tamtej ciąży wydawałam na to mnóstwo kasy i nic to nie dało oprócz stresu.
Ja też mam jakoś koniec stycznia, ale nie przywiazuje do tego wagi. Wazne jest tu i teraz.Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć ))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Coconue wrote:Wiecie co mnie przeraza, ze caly czas bola mnie jajniki i pochwa. Od tygodnia mam mało takich godzin gdzie mnie nic nie boli. Zaczynam swirowac, ze pewnie wszystkie przeciwciala teraz w moim organizmie probuja zwalczyc Groszka.
Świruję i tak pewnie będzie do końca...
Coconue ja Cię błagam zajmij czymś mysli chociaz do czwartku. Nie przyciagaj myslami zlych rzeczy. Jeszcze kilka stron wczesniej pisalas ze masz ciaze urojona a tu zobacz masz swojw prawdziwe 2 kreseczki. Uda sie! Musi! (a teraz to chyba ja mam urojona:P)
bergamotka! Tobie również napewno sie uda. Wierze w Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 10:02
11.02.2016r Aniołek
-
Bergamotka kciukamy && musi sie udac!!Szczèsliwej tym razem..
Ja po wizycie i dupa blada no....przestymulowana nie jestem bo trudno to stwierdzic zaraz na początku cyklu,cos takiego mozna stwierdzic gdzies w polowie cyklu a nie w pierwszych dniach kiedy nie wzięlam tabletki do ust ale niestety mamy problem,jest cysta 3,5 -4cm jeszcze mała wiec cykl oczywiscie stracony,bez clo,msm od 5dc do 24dc brac progesteron orgametril,potem po miesiàczce mam przyjsc sprawdzic czy sie wchłoneła.Jesli tak to dalej clo a jak nie to kolejny cykl na progesteronie az do skutku.
Wkurzona jestem,mam nadzieje ze jakos szybko zleci ten cykl dzis dopiero czwarty dzien...
Ale miło znów przeczytac ze komus sie udało,bardzo wam dopinguje,ciesze sie ze slonce znów zagląda na ten wątek
Antoś IVF,Julisia natural
-
sy__la wrote:Skrzacik, no ja akurat jestem z Łodzi, to mogłabym podać Ci namiary na badanie w Łodzi (ogólnie to badanie to koszt 180 zł - mówisz co Ci dolega i on sprawdza pod kątem Twoich objawów - trafnie). Podejrzewam, że jak wpisałabyś w internet hasło 'badania metodą Volla' + dodatkowo jakieś opinie to powinny się wyświetlić odpowiednie miejsca, gdzie takowe badania robią... no te w Łodzi to mam zaufanego lekarza, on ogólnie jest też moim ginekologiem -położnikiem, jest to lekarz wojskowy, a specjalizuje się dodatkowo w tych badaniach, bardzo mądry facet, nie leczy jednostkowo, tylko ma podejście jako do całego organizmu..
Ehh szkoda słów na takich konowałów u których byłaś..!! że w ogóle tacy istnieją
Ogólnie to powinnaś jeść PREbiotyki, a nie probiotyki, różnica jest taka, że prebiotyki to pożywka dla dobrych bakterii Bifido, które powinny być w przewadze w jelitach nad tymi złymi, a probiotyki to gotowe kultury bakterii, które nie zawsze się przyswoją. Kapusta ok, woda z cytryną też, wszystko co kwaśne
A jakiego koloru masz język??
syla jeśli mogłabyś mi podesłać namiary na tego lekarza w Łodzi to byłabym wdzięczna:) ja właśnie pochodzę z Łodzi:) teraz mieszkam w Warszawie, ale w Łodzi bardzo często bywam.
W Warszawie znalazłam takie badanie, ale przeprowadzane przez jakiegoś instruktora medycyny chińskiej i akupunktury. A chyba wolałabym, żeby to był jednak lekarz:) -
nick nieaktualnyWitajcie!
Czy mogę do Was dołączyć? Mam za sobą 5 obumarłych ciąż w tym dwa łyżeczkowania (5 ciąża bliźniacza). Wykonałam mnóstwo badań. Koszty ogromne. Wszystko wyszło w jak najlepszym porządku. Przyczyny strat nadal nieznane. Aktualnie 5 tygodni i 6 dni (6 tydzień) i jak w każdej poprzedniej ciąży od początku brązowe upławy. Strach mnie nie opuszcza. Ta ciąża od początku na Claxane jak to nie pomoże to nic już mi chyba nie pomoże -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybergamotka wrote:Ja też zobaczyłam dziś dwie kreski I to ta druga taka konkretna, chociaż dopiero 11 dzień po owulacji, a temperatura marniutka.
Coconue byłyśmy razem na sierpniówkach, pamiętam Cię. Powodzenia, trzymam kciuki za Ciebie (za was). Ja miałam zabieg 30 grudnia w 10 tygodniu- ciąża obumarła 6t4d.
Nikt jeszcze nie wie, oprócz Was. Siedzę w pracy, test leży na biurku i ciągle nie wierzę. -
Nadzieja1988! wrote:Witajcie!
Czy mogę do Was dołączyć? Mam za sobą 5 obumarłych ciąż w tym dwa łyżeczkowania (5 ciąża bliźniacza). Wykonałam mnóstwo badań. Koszty ogromne. Wszystko wyszło w jak najlepszym porządku. Przyczyny strat nadal nieznane. Aktualnie 5 tygodni i 6 dni (6 tydzień) i jak w każdej poprzedniej ciąży od początku brązowe upławy. Strach mnie nie opuszcza. Ta ciąża od początku na Claxane jak to nie pomoże to nic już mi chyba nie pomoże
Hej, smiało...do nas zawsze mozna
podziwiam !!!!!bo ja mam....w ch**j depresje............!
i licze na to ze sie uda... ! ze bedziesz miala malego smyka !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 11:23
-
nick nieaktualny
-
Bylam dzis na wizycie. Tylko po tabletki mialam isc ale lekarz od razu zbadal.
A wiec badanie wziernikiem czy jak to sie zwie.. Mam stara krew ale noewiele. Nie mam sie nia martwic, dopiero mam sie martwic i zglosic jak bedzie zywa krew albo jakies bole.
Usg. Normalka nic nie widac. Tylko endo jest duuuze i jest jakis cos on pokazywal takie przyciemnione i napuchniete bardziej w tym endo i on podejrzewa ze wlasnie gdzies w tym zagniezdzilo sie dziecko. 27 mam isc na wizyte tak jak mialam wczesniej i powinno cos juz byc.
Tabletki przepisal o 14 musze odebrac z apteki bo teraz nie bylo. Brac 2x1 rano i wieczorem dowcipnie.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Bylam dzis na wizycie. Tylko po tabletki mialam isc ale lekarz od razu zbadal.
A wiec badanie wziernikiem czy jak to sie zwie.. Mam stara krew ale noewiele. Nie mam sie nia martwic, dopiero mam sie martwic i zglosic jak bedzie zywa krew albo jakies bole.
Usg. Normalka nic nie widac. Tylko endo jest duuuze i jest jakis cos on pokazywal takie przyciemnione i napuchniete bardziej w tym endo i on podejrzewa ze wlasnie gdzies w tym zagniezdzilo sie dziecko. 27 mam isc na wizyte tak jak mialam wczesniej i powinno cos juz byc.
Tabletki przepisal o 14 musze odebrac z apteki bo teraz nie bylo. Brac 2x1 rano i wieczorem dowcipnie. -
nick nieaktualny