Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamina D3 tak jak mówicie jest bardzo ważna, ale tylko w obecności K2..
Mowiąc prosto i obrazowo, witamina K2 zapewnia nam to, że wapń, w gospodarce, którego bierze udział witamina D3, trafia we właściwe miejsca w naszym organizmie (a nie np. do blaszek miażdżycowych w tętnicach). Zażywanie witaminy D3 zwiększa nasze zapotrzebowanie na witaminę K2, ponieważ stymuluje produkcję białek zależnych od witaminy K2
Ja biorę wit. D3 K2 w kropelkach Dr Jacob's, rozpuszczona w oleju by się lepiej wchłaniała, a wy jaką bierzecie??? I ile dziennie??Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Jacqu wiem jak sie boisz. Ja tez sie boje. Moze teraz nam sie uda. Myslimy pozytywnie.
Ja tez mialam takiego bledziocha na poczatku. A potem z kazdym dniem ciemniala.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
sy__la wrote:Witamina D3 tak jak mówicie jest bardzo ważna, ale tylko w obecności K2..
Mowiąc prosto i obrazowo, witamina K2 zapewnia nam to, że wapń, w gospodarce, którego bierze udział witamina D3, trafia we właściwe miejsca w naszym organizmie (a nie np. do blaszek miażdżycowych w tętnicach). Zażywanie witaminy D3 zwiększa nasze zapotrzebowanie na witaminę K2, ponieważ stymuluje produkcję białek zależnych od witaminy K2
Ja biorę wit. D3 K2 w kropelkach Dr Jacob's, rozpuszczona w oleju by się lepiej wchłaniała, a wy jaką bierzecie??? I ile dziennie??
skojarzylo mi sie ze kiedys mialam w rekach ksiazke "ukryte terapie" Zieby...waaarto przeczytac, swietnie opisana moc witamin
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Brychra,
No to faktycznie chyba nie masz szczęścia do lekarzy. A z jakiego jesteś regionu? Może ktoś będzie mógł Ci polecić jakiegoś dobrego specjalistę?
Jacq,
Krecha jak się patrzy! Trzymam mocno kciuki, żeby tym razem wszystko się udało.
A u mnie koniec marzeń w tym miesiącuJuż się pojawiło plamienie, po którym wiem, co nastąpi. Jednak robiłam sobie nadzieję, chociaż wcześniej się tak zastrzegałam, że się nie poddam takim myślom. No cóż... Wszystkie wiemy, że nie wszystko da się w sobie wysterować. Może uda się za miesiąc. Może jest mi pisane, żeby znowu trafić na wątek marcówek.
Jacqueline lubi tę wiadomość
-
Annak najgorsze są właśnie te chwilę, które my wiemy że zwiastują @
Każda z nas nie chce aby @ przyszła i smutek jest normalnym zjawiskiem, ale nie wolno się poddawać.
Nowy cykl, nowe nadzieje ;-* wierzę głęboko że na każda z nas przyjdzie odpowiedni moment i każda z nas przytuli swoje 1 bądź 2 czy 3 i każde kolejne Dzieciątko!
Dobranoc, miłych snów!Elmo13 lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
annak wrote:Osko,
A co u Ciebie?
Jak Twoje wody? I jak wyprawka?
Annak, dziękuję, że pytaszOstatnio napisałam pokrótce co tam słychać, dużo tutaj dużo o badaniach to się nie udzielam za wiele, bo nie znam się na tym, ale czytam Wasze wpisy i się dokształcam.
https://ovufriend.pl/forum/poronienie/zaczynamy-znowu-starania,8325,460.html
I czekamy jeszcze tydzień na wizytę, jutro jadę zrobić badania krwi - morfologia, mocz, toksoplazmoza, cytomegalia, glukoza, jakby coś wyszło to przyspieszę wizytę.
Co do wyprawki to pozostały mi jakieś pościele, kocyki, laktator i takie tam rzeczy.
A u Ciebie to pewne, ze to wstrętna @ idzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 23:38
-
Ajjj, przepraszam. Faktycznie pisałaś
Byłam wtedy akurat na wyjeździe służbowym i czytałam Wasze posty na szybko z telefonu. Więc mi to i owo umknęło. Ale teraz jak przeczytałam po raz drugi Twój post, to sobie przypomniałam szczegóły
No to czekamy na wieści po wizycie!
A u mnie, wiesz... na 100% to nigdy nie wiadomo, dopóki się @ nie rozkręci. Ale jakoś tak się wszystko zgadza z terminem i stylem okresu, że za bardzo nawet już implantacji nie rozważam. Obserwuję i czekam.osa lubi tę wiadomość
-
annak wrote:Ajjj, przepraszam. Faktycznie pisałaś
Byłam wtedy akurat na wyjeździe służbowym i czytałam Wasze posty na szybko z telefonu. Więc mi to i owo umknęło. Ale teraz jak przeczytałam po raz drugi Twój post, to sobie przypomniałam szczegóły
No to czekamy na wieści po wizycie!
A u mnie, wiesz... na 100% to nigdy nie wiadomo, dopóki się @ nie rozkręci. Ale jakoś tak się wszystko zgadza z terminem i stylem okresu, że za bardzo nawet już implantacji nie rozważam. Obserwuję i czekam.
Anno K... moge zapytac jak dlugo juz sie starasz po poronieniu ostatnim? ile cykli? czy wczesniej szybko zachodzilas w ciaze?
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Dziewczyny opowiem Wam co mi się rano przydarzyło, siedzę w kuchni, dziwne dżwięki dochodzą z sypialni - tylko bez skojarzeń
Idę ale nic nie ma, idę znów do kuchni, ale znów słyszę piski i tłuczenie... myślę sobie, duchy czy co ?
Poszłam znów sprawdzić i zawał na fierance siedzi jaskółkasobie myślę, jak ona wleciała, patrzę a pod zasłoną na podłodze siedzi druga... nie wiem co robić mąż każe mi wziąć je w ręcznik i otworzyć okno szeroko i wypuścić...
Sobie myślę no dobra jakoś dam radę...musiałam przytargać krzesło z kuchni, żeby wejść po tą co siedziała wysoko na fierance, poleciała na obraz zasrała mi ścianęfieranka też brudna, ale udało mi się ją złapać i wypuścić...
A co się przy tym namachałam
A dziś 2 czerwca, kolejna rocznica odejścia mojego Aniołka... może to jakiś znak ?Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Oska dziękuję, że pytasz, u nas już ciężko, plecy, krzyż, nogi bardzo bolą...
A Tymono różnie, ma ciche dni i takie co 24 godz na dobę dokazuje
Nie wiem co u niego słychać bo wizytuję 7 czerwca. Mam nadzieję, że będzie dobrze, bo im dalej w las to gorzej
Ja zaraz idę odbierać wyniki do laboratorium z krwi i moczu, mam nadzieję, że krzepliwość będzie dobra i mocz.
A jak u Ciebie kochana? jak się czujesz i kiedy wizytujesz?
Aniu ja też trzymam kciukiNigdy nie wiemy co nas czeka za zakrętem
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz