Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacqueline wrote:Do gigantów nie należę, mam 170cm wzrostu i obecnie ważę 60kg
Szczupła - do czasuAle nawet jeśli miałoby mi przybyć jak w ciąży z córką to może i tak samo spadnie
Miło mi się zrobiło
Jagna - muszę obczaić ten przepis
M@linko - serducho bije więc proszę nie zrzędzić
Ikarzyca - postawa męża godna podziwuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 19:34
Antoś IVF,Julisia natural
-
Kurczaki z przepisu Jagny są pyszne, już niejedną imprezę mi uratowały
a przy odpowiedniej "obsłudze" panierki wychodzą takie same "fale" jak na oryginalnych z KFC
mój M. nie może jeść glutenu, wiec oryginalne mu odpadają a za te w wersji bezglutenowej nosi mnie na rękach cały dzień
Jagna 75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsia87 wrote:Nadzieja ja bym się nie umawiała tylko poszła między pacjentkami tylko po zwolnienie, ja z moim zawsze tak robie (tylko on sam sugeruje,żeby między pacjentkami)
Później dzwoniłam do niego jeszcze raz mówiąc uczciwe w prost, że dopiero co byłam u niego 4 dni temu i nie mamy pieniędzy na kolejną wizytę a potrzebuję zwolnienie ale w dupie ma i mi mówi że wizyta kosztuje 150 zł a bez wizyty nie ma zwolnienia... Jakby mi ktoś w gębę dałBezczelny wiedział już w zeszłym tygodniu do kiedy mam zwolnienie ze szpitala to mi kazał w piątek przyjść żeby dwie wizyty w ciągu tygodnia skasować. Mąż jutro nie wchodzi ze mną bo jest zbyt nerwowy że tak nas naciąga i jeszcze karty ciąży nie mam założonej...
Jutro niech mi da zwolnienie do końca miesiąca. Powiem mu, że wyjeżdżamy i najszybciej ja wizytę kolejny raz mogę przyjść 1 sierpnia bo mnie nie będzie a jak nawet coś będzie wcześniej mnie niepokoiło to pójdę na IP -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadziejko - no bez jaj... Ja bym chyba czym prędzej poszukała innego lekarza, a takiemu wystawiła "odpowiednią" opinię gdzie się da...12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nadziejko ja tez bym poszukała innego lakarz tylko kase wyciąga to juz widze ile by ci wyszła jakbyć miała monitorowanie cyklu
ja jak chodziąłm do mojej na monitorowanie to nie płaciłam ani złotowki a czasami nawet musiałąm być u niej w szpitalu jak potrzebowałąm zwolnienie to dawałą mi co miesiąc na 4 tyg a jak musiałam byc cześciej to nie brała kasy teraz chodze do tej samaj gina ale na NFZ
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Kopiko wrote:Nadzieja podejście lekarza bez sensu, przecież samo wypisanie zwolnienia to nie jest wizyta-beznadzieja... nastawiony tylko na wyciąganie kasy...
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyJacqueline wrote:Nadziejko - no bez jaj... Ja bym chyba czym prędzej poszukała innego lekarza, a takiemu wystawiła "odpowiednią" opinię gdzie się da...
tylko że od dwóch lat do niego chodzę
problem w tym że nie wiem czy nie boję się zmienić ginekologa
-
nick nieaktualny
-
Nadziejo tak jak dziewczyny piszą tez zmieniła bym lekarza.daj spokój naciągacz i tyle.taki lekarz to nie lekarz tylko materialista zwykły i na kasę leci. Jak juz do niego pójdziesz to zazyczylabym sobie usg i dużo zdj a co niech chociaż coś zrobi a nie tylko długopisem pobazgra. Masakra.
Malinko bądź dobrej myśli nie nastawiaj się na najgorsze nawet jeśli miałoby się tak zdazyc,ciesz się każda chwilą i odpoczywaj dużo jak Cię wypisza do domu to masz leżeć widzisz ze to pomaga. A progesteronem się nie martw jesteś pod kontrolą to zadbają o CiebieM@linka lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Jacq, ale Ty jesteś szczupła, z chęcią bym tak wyglądała po ciąży
To się umówmy, że jak ja urodzę to Ty przejmujesz brzuszek, a ja Twoją figurę, dobrze?
Nadzieja, bez sensu ten lekarz, mój to jak miałam zwolnienie odebrać to w ogóle nie brał pieniążków, a jak byłam na wizytach pomiędzy planowanymi co 4 tygodnie to brał 50 albo 100 zł. Chyba bym też się rozejrzała za kimś innym, chociaż wiem jak jest ciężko zmienić jak się chodzi do kogoś kilka lat.
Nadzieja1988!, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
Jaq wyglądasz.bardzo ładnie
Malinka.nie kracz i.ciesz się ze jest dobrze i tak ma pozostać
Nadzieja to niezły ten twój lekarz ja też za.zwolnienie kiedy mię płaciłam nawet ostatnio recepty mi wypisal bez problemu i w rejestracji do odbioru... A też prywatnie chodzę. Trochę głupio zmieniać w trakcie ciąży i tym bardziej ze zna sprawę od początku... Ale nie jest fair...Nadzieja1988!, M@linka, Jacqueline lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Nadziejo i poproś o wypisanie zaświadczenia o ciąży z tym będziesz mogła iść do pierwszego kontaktu lekarza i l4 Ci wypisze na ciążę następnym razem. Ja w pierwszej ciąży tez zmieniłam gina jak tylko zaszłam. Wkurzalo mnie jej podejście i wizyty podrożały powiem tylko ze to była dobra zmiana.
Jak ślicznie wyglądaszNadzieja1988!, Jacqueline lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
nick nieaktualny