Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki...czytam was raz na dzien..Bo mam urlop i od fourm tez...ale zagladam doslownie raz w ciagu dnia...wlasnie smaze sie na plazy sacze piwko i wcinam paluszki
najwyzej nie wcisne sie w spodnie
a 10go powinien byc @ hahahahahhahaha ciekawe co to bedzie.
Sciskam wszystkie ! łącznie z nowymi babeczkami ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 14:37
M@linka, didik34 lubią tę wiadomość
-
Też mi się wydaje że to tętno maluszka. Dorosły ma jakieś 90-120 pulsu. Nie martw się
mi nawet położna w szpitalu w 19 tc uprzedzala że może nie znaleźć ale nie martwilam się bo tego dnia rano miałam usg i było wszystko ok.na moich pomiarach w szpitalu miałam od 145-160
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Coconue wrote:Ogolnie luz. Bez stresu. Dwa razy na mojitorku pokazalo mi tetno 171 i 156 - wiec to moze byc tetno Groszka, ale nie wiem.
Gratulacje znalazłaś tętno GroszkaMagdzia88, Bianka4 lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Rewelacja!!! Serduszko jeszcze dziś bije! Dzieciątko urosło i ma 9mm a krwiak prawie zniknął!!! Niestety progesteron spadł do 12... i teraz będę brala luteinę dopochwową 2x50mg. Idę się modlić w podzięce!
Niebieskaa, Martynka30, Elmo13, sy__la, Szczęśliwa Mamusia, Maredd, Jagna 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde ja dzwonię do ginekologa że mi się zwolnienie skończyło a on mi na wizytę przyjść karze
przecież dopiero co byłam w piątek u niego
co on kurwa
jaki naciągacz!!!! My oboje przed wplatą i nie mamy pieniędzy żeby mu co 5 dni 150 zł nosić. Zwolnienie mam do jutra i nie wiem co robić teraz
-
Cocune super, bądź spokojna
Malinko piękne wieści, a pamiętasz jaka byłaś sceptyczna i mówiłaś,że do poniedziałku będzie po wszystkim! A tu prosze jakie "duże" dzieciątko! I krwiak się wchłania, widzisz widzisz, trzeba być dobrej myśli, oby tak dalej!M@linka lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Coconue wrote:Ogolnie luz. Bez stresu. Dwa razy na mojitorku pokazalo mi tetno 171 i 156 - wiec to moze byc tetno Groszka, ale nie wiem.
Kochana, to na bank (!) jest serce Groszka. Innej opcji nie ma. Gdybyś Ty takie miała, to już byś chyba była w drodze do służby zdrowia
Super wiadomości! -
Coco - 156 to już na pewno tętno maluszka, super, że się udało już znaleźć
M@linko - wspaniałe wieściTy niedowiarku (ale coś o tym wiem
Super, że krwiak się wchłania i maluszek rośnie
M@linka lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
M@linka wrote:Rewelacja!!! Serduszko jeszcze dziś bije! Dzieciątko urosło i ma 9mm a krwiak prawie zniknął!!! Niestety progesteron spadł do 12... i teraz będę brala luteinę dopochwową 2x50mg. Idę się modlić w podzięce!
Baaardzo grzeczny Milenek!
To lubimy!
Ciśnij z tą luteiną i trzymaj się tego szpitala, bo chyba Wam służy
Nie masz pojęcia jak się cieszę.
Jacq,
Ty już w domu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 15:35
M@linka lubi tę wiadomość
-
Aniu - tak, już w domku
I obżeram się truskawkami, mówiłam mamie, żeby kupiła mi śliwki suszone (lubię, może mi nie obrzydną nagle w ciąży), bo przez to leżenie całkiem w szpitalu i może objadanie się pieczywem za bardzo nabawiłam się trochę zaparcia
O jeszcze zapas kefirów niech mi kupi12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
M@linka widzisz??? Trzeba być dobrej myśli, dziewczyny pisały pozytywne wpisy odnośnie krwiaków i ich wchłanialności
Super że Groszek ma się dobrzeoby tak dalej
Jacq oszczędzaj się w domu!! Prawie tak jak w szpitalu
Zaraz kończę pracę... jupii niedługo na USG :#
M@linka, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Apropos uzależnienia od forum to ja też do Waszej grupy uzależnionych się zaliczam... codziennie czytam!!!! A co więcej kibicuję wszystkim i dlatego jestem taka ciekawa
Mój M. wczoraj mi powiedział, że przez to forum on nie ma żonyże on coś do mnie mówi, ja przytakuje ale i tak go nie słucham
przykro mi się zrobiło, bo nie siedzę znów aż tak duuużo, a on też twierdzi że przez forum się tylko nakręcam niepotrzebnie i że czytam smutne rzeczy ... i w ogóle
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualnyJacqueline Ale super że jesteś już w domu, tam wypoczywaj i sie nie przemęczać
.
M@linko Ale się cieszę kochana, niech kruszynka rośnie w siłę i mocno trzyma się mamusi
.
sy_la Może Porozmawiaj o tym z mężem tu zawsze możemy się zrozumieć , doradzić coś polecić, wpierać itp , mężczyźni tego nie rozumieją powiedz , że on też jest ważny np. możesz mu opowiedzieć o czym piszesz , może inaczej na to spojrzy.
Witajcie moje drogie. A co u mnie słychać ? . A u mnie jakoś leci, czekam aż @ mi się skończy a pewnie będzie to jutro , już odliczam dni do wizyty u gin , niby nic szczególnego jak normalna wizyta ale chcę mieć tą pewność że wszystko jest dobrze , jestem strasznie ciekawa co powie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 16:23
Jacqueline, M@linka, sy__la lubią tę wiadomość
-
Czasem jak M zobaczy otwartą stronę to mówi : Znowu to różowe forum? A już czytaj sobie jak chcesz
Troche zakumał, że tu o różnych rzeczach się pisze, o badaniach też, no i nie marudzi na razie
Mam odpoczynek od córki do jutrzejszego wieczora jeszczeKuzynka którą Ola bardzo lubi dzwoniła do mnie i pyta się, czy Ola może by do niej przyjechała, to by się z nią pobawiła, a ja sobie jeszcze bym odpoczęła (ma urlop 2 tygodnie teraz). No więc Ola najpierw tak pojedzie, ale z mamusią, bo na noc sama tam nie, potem zmieniła zdanie, że jednak tak chce tam zostać
Niedawno tam dotarł i dzwonię, a ciocia(mama kuzynki) już karmi Ole, bo Ola udaje, że nie umie jeść
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
M@linka wrote:Rewelacja!!! Serduszko jeszcze dziś bije! Dzieciątko urosło i ma 9mm a krwiak prawie zniknął!!! Niestety progesteron spadł do 12... i teraz będę brala luteinę dopochwową 2x50mg. Idę się modlić w podzięce!
kochana jak ja sie ciesze,az nie moge pisac bo oczy załzawione z radosci.Mogloby sie wydawac ze to takie wirtualne pogaduszki a jednak przezywamy to wszystko jak wy.Bardzo sie ciesze,trzymam nadal kciuki za ciebie i Jaq bo wy dwie najwiècej tego potrzebujecie w tej chwili.Prawie centymetr to juz naprawde duzy fasol,wow!Kurcze,nie da sie opisac mojej radosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 16:50
Antoś IVF,Julisia natural