Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Elaria - trochę Cie rozumiem i uważam, że to całkiem naturalne uczucie, jak tu trafiłam po pierwszej stracie to jak kolejne dziewczyny chwaliły się II cieszyłam się, że im się udaje, ale też zazdrościłam im, pisały tu o swoich obawach w związku z ciążą, objawach które je niepokoją, a ja tak bardzo chciałam znów być w ciąży i sobie myślałam, że co tam, ja mogę się też bać, po prostu chcę być w ciąży. A jak ujrzałam II to zastanawiałam się co gorsze "nie bycie w ciąży" czy ten stos niepokojów
Pare dni miałam lepsze samopoczucie odkąd plamienia się uspokoiły i na usg jak było ok, ale dziś znów dopadł mnie smętny nastrój
Jagna - ale słodziakElaria lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
skrzat1988 wrote:Jagna no właśnie ten wynik wątpliwy jest dziwaczny, przedział 12-20 dla IgM jest wątpliwy, a dopiero od 20 jest dodatni. Mój wynik to 14,5...
Pięknego masz tego śpiocha ogrodowego:) Słodziak:)Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBianka4 wrote:Nadzieje broń Boże nie straszę ale sama to przerabiam nam profesor powiedział : kran który rozkręcił lekarz nie można tak sobie z dnia na dzień zakręcić - skrzep może powstać w każdym tyg ciąży i potem płacz . Dlatego my zdecydowaliśmy na kontynuację mimo że też płacimy 100% i nikt Ci inaczej nie wypisze jeżeli nie masz zespołu - my nie mamy
-
Jaq bierz i maluj a nie zasmiecaj glowy zlymi myslami.Masz duzo odpoczywac,przynajmniej do konca trymestru jak wszystko sie wyklaruje.Nie mozna tak bo osiwiejesz.
A wy macie jakies swoje zwierzaki dziewczyny?Jakies fotki proszeAntoś IVF,Julisia natural
-
Nadzieja1988! wrote:Jestem z Poznania. A Ty masz refundowany ten Claxane?
Ja mam refundowany. Słuchaj masz dwa wyjścia albo posluchac lekarza i odstawić clexane a dla pewności poszukać na forum dziewcząt co tak zrobily albo pójść do innego lekarza i pogadać i poprosić o receptę.
Kiedyś na forum widziałam gdzies przypadek ze ktos brał tylko do konca pierwszego trymestru i bylo dobrze.
Poszukaj w necie o takich przypadkach kiedy clexane bierze sie do końca pierwszego trymestru. Ja osobiście skonsultowalabym sie jeszcze z kimś, gdyż z tego co sie orientuje większość dziewcząt bierze clexane do konca ciazy/pologu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 18:54
Bianka4 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja1988! wrote:To co mam zrobić jak lekarz już brać nie karze? I nie mam recepty? Rozmawiałam już z nim na ten temat i powiedział, że nie ma potrzeby brać
M@linka lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 18:59
Niebieskaa, Jacqueline, Coconue, Magdzia88, M@linka, Martynka30, Elmo13, Evita, sy__la, sylvuś lubią tę wiadomość
-
A ja tez będe posiadaczką cavaliera. W sobotę szczeniaczek do nas dołacza, wiec bede miec wesolo.
Jacqueline, Martynka30, M@linka, skrzat1988, Magdzia88, Ikarzyca, Evita, sy__la, sylvuś lubią tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
My już po wizycie... wody się nie sączą, poziom wód w granicy górnej normy, Tymek siedzi głową nisko na kości łonowej, dlatego mnie tak boli, nie ma infekcji a co to było to trudno powiedzieć, teraz wszystko jest dobrze, szyjka jest zamknięta, ale od ostatniej wizyty tydz temu się skróciła...
Tragedii nie ma, Tymek ma jeszcze posiedzieć
Dziewczynki piękne te wasze psiakiCoconue, M@linka, Jacqueline, Nadzieja1988!, Evita lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Jestem juz w domu. Trudno mi sie zaadoptować. Głupie to lecz brakuje mi szpitala
Jakoś dziwnie się czuję - zero zainteresowania światem zewnętrznym. Wolę leżeć w samotności w sypialni niż z mężem oglądać tvsłuchanie radia mnie meczy, oglądanie tv tez, oglądanie filmów na lapku również. Tylko leżę w sypialni gapie sie w sufit, przewracam z boku na bok i czekam na sen..zero we mnie życia. W zaleceniach nie mam lezenia lecz oszczędny i uregulowany tryb zycia. Mam jakieś wstręt i strach przed aktywnością...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 20:23
-
Martynka to dobrze ze jeszcze tymek się nie pcha na świat niech troszkę jeszcze posiedzi:)
Blondyna nie stresuj się porodem to samo będzie siedziała.i.dasz rade niema innej opcji:)
Dziewczyny fajne te pieski macie ja mam pieska na podwórku dość duży przy tych waszych kiedyś się przyglądał.i został z mamii kolana myszki mieszka w garażu i u babci po sąsiedzku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 20:16
Aniołek (8t) marzec 2016
-
M@linko - również ciężko mi teraz odnaleźć się w domowej rzeczywistości...
A powiedz, masz jeszcze plamienia bądź taki ,,brudny śluz,, ?12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
Yhm no właśnie, ostatni raz było tyci coś brązowe w sobotę, a wczoraj jak brałam globulkę na noc to tyci coś różowego, a dziś po południu też coś się pokazało, najpierw jakiś pomarańczowo/różowy glutek, a niedawno tak mocniej różowo zabarwiony śluz, troszeczkę tylko, przy podcieraniu.
No i przez to humor mi się skiepścił
Zastanawiam się czy jak tam coś dowcipnie pcham to czy coś się nie podrażnia jednak, bo ostatni raz Lutkę dowcipnie brałam w piątek wieczorem, a od poniedziałku biore Pimafucin (większych globulek jeszcze nie widziałam), jeszcze dwie(razem z dzisiaj), jak plamienie ustanie po kuracji to się uspokoję trochę.
Najbliższe dni będą dla mnie ciężkie - jutro będzie taki dzień ciąży kiedy w zeszłym roku dowiedziałam się, że serduszko nie bije, a następnego dnia był zabieg.
Oby rano nic nie było na papierze bo zamierzam jechać oddać siuśki na badania i krwi trochę upuścić.12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
Nadzieja1988! wrote:To co mam zrobić jak lekarz już brać nie karze? I nie mam recepty? Rozmawiałam już z nim na ten temat i powiedział, że nie ma potrzeby brać
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
A u mnie psychicznie zle...
poszłam dziś na dyżur do tej lekarki co robiła mi zabieg,no i mówię,że chyba coś nie tak jest,że tego okresu nie mam,a ona robiąc usg mówi ot tak,że cykl się zablokował bo endo dalej cienkie i nie ma co się złuszczać..a k..wa do cholery czemu tak się dzieje??/?? nie umiała wytłumaczyć,dała jakieś tabletki na wzrost endo,hahaha napewno mi pomogą,jak teraz wiem na 100% że zabieg niedokladnie zrobiła,tak jak Ludwin to opisał,chyba już do niej nie pójdę,nie mam pojęcia co dalej mnie czekajeszcze naczytałam się o zrostach,że prowadzą do niepłodności
straciłam mój optymizm:(
a i jeszcze jakieś upławy mam dostałam globulki,po prostu wszystko do dupy!
w poniedziałek Malina,przedstawię mu problem i zobaczę jaka reakcja będzie...
ana powrót Ludwina i tak czekam jak na szpilkach..
kurde sorry dziewczyny ale mam takiego doła że chyba tracę nadzieję w pozytywne zakończenie mojej historii:(
życie jest jedno,musimy walczyć o szczęście,ja walczę cały czas ale nikt mi nie pomaga w tym,szczególnie lekarze:(