Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestescie niemozliwe z testowaniem wczesniej ale baaaardzo dobrze Was rozumiem,ze kusi testowanie.
Tylko nie denerwujcie sie,ze na takim etapie nic moze nie wyjsc bo same wiecie jak to bywa
a nie chce abyscie były smutne
i tak czekam na Wasze wyniki hhyhyyhyh
oby same pozytywne -
nick nieaktualny
-
Inesska, korci korci, tymbardziej, że mam testy z Alledrogo, które kosztowały złotóweczkę
BlueBerry, no u nas tak jestinessa, Maggi-P lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
BlueBerry właśnie dlatego tak tu siedzimy
Malika świetnie Cię rozumiem Ja nie zrobiłam testu wcześniej tylko z jednego powodu - nie miałam ich w domu ale dzisiaj kupiłam i to te z czułością 10. ZobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 22:46
inessa, malika89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzepraszam,ze narzekam ale tez zdaje sobie sprawe,ze są to nasze ostatnie miesiace walki
z lekarzami i jak sie nie uda to konczymy takie starania. WIek i choroby na wiecej nie pozwola zwlaszcza gdy chodzi o branie leków a moze wtedy uda sie bez ale marzenia hyhy
dziekuje
teraz czekam na super wiadomosci od Was kochane
Bombelek mam nadzieje,ze rozwiazal worek z zielonoscia -
Odsyłam do lektury
Tak Bombel, czytam Anwen ja też nakładam olej na włosy
http://www.anwen.pl/2015/05/moj-sposob-na-picie-drozdzy.html
Meggi trzymam kciuki
Inessko
inessa lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Właśnie wracam z nocki jestem tak zmęczona, marzę tylko o łóżku, żeby położyć się pod cieplutka kolderka i wtulic się w męża
Ciężka była ta noc dla mnie. Mało spałam wczoraj i cały dzień byłam w podróży.
Do tego jakoś dziwnie niedobrze mi było i przeszkadza mi zapach, tylko ze trochę za wcześnie na takie objawy. Może to ciąża urojona bądź też jestem przed @ mam podobne objawy. Tak bym chciała juz wiedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 06:19
-
Blondynka z tymi objawami to jest tak, że mogą zwiastować ciążę i nadchodzącą @... często tak jest, że jak na coś czekamy to wsłuchujemy się za bardzo w swój organizm i dostrzegamy to co normalnie byśmy nie zauważyły...ale życzę, by objawy świadczyły o fasolce
blondyna5555 lubi tę wiadomość
Dziewczyny zrobiłam test... I Inessa miała rację Bombelek rozwiązał worek z dobrymi wiadomościami To dopiero 13 dpo, ale zobaczcie same Test czuły na 10
Czuję się tak jakbym trafiła 6 w totka, normalnie przepełnia mnie szczęście i poczucie, że tym razem wszystko będzie dobrze... Aż się boję, bo wiecie w poprzedniej ciąży jakoś tak od początku nie potrafiłam się nią do końca cieszyć, nawet mówiłam do męża, że nie umiem się do niej przywiązać, a strata bolała baaaardzo. Teraz mam ochotę lecieć do sklepu i kupić coś maleńkiego
Strasznie się cieszę
Martynka30, malika89, Bomblica, blondyna5555, inessa, maggda lubią tę wiadomość
-
Maggi gratuluję spokojnej ciąży
U mnie dół, dół i jeszcze raz dół... czuję zbliżającą się @... od rana płaczęMaggi-P lubi tę wiadomość
Dziękuję dziewczyny
Martynka główka do góry Kochana Twój wykres wygląda pięknie, więc to co czujesz to może wcale nie jest zwiastun @
Byłam przed chwilą, na chwilkę w pracy podpisać jakieś papiery i wracając miałam dziwną "przygodę". Przebiegł mi drogę czarny..... królik Chciałam mu cyknąć fotkę, ale za szybki był skubaniecinessa, malika89 lubią tę wiadomość
-
Mój wykres nie wygląda jakby miał mi szczęście przynieść i raczej lekarz miał racje, mam dziś bardzo płaczliwy dzień...
Dzięki dziewczyny za wsparcie i za wszystko, zastanawiam się czy nie odciąć się od neta...Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz