Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
annak wrote:
M@linka, Bianka4 lubią tę wiadomość
-
Annak!!!!! Zgadzam się z Ikarzycą TO NIE MOŻE BYĆ PRZYPADEK
Wszystko dzieje się 29 - limit nieszczęść na 29 WYCZERPANY!
wooooow... ale super, po cichutku gratuluję, żeby nie zapeszać
ANNAK - w któryd dc zrobiłaś test i betkę?
Dziewczyny jak robicie czcionkę pogrubioną?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 15:11
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualny
-
M@linka,
Tak, wszystko z dzisiaj.
sy__la,
Robiłam za wcześnieDziś mam 26dc, przy cyklach (prawdopodobnie) 29-dniowych (ostatni zrobił psikusa i miał 32 dni). Ale celowo się pośpieszyłam, bo - po pierwsze - czułam się ciążowo. A po drugie - to było dla mnie symbolicznie tak ważne, żeby dziś spróbować. I to było marzenie, żeby dziś zobaczyć pozytywny wynik.
I choć (jak M@linka) zachowuję wielki spokój i dystans wobec tego co się dzieje, to dziękuję losowi, że właśnie dzisiaj podarował mi tę radość.
Oska,
Ja nawet nie wiem, jak Ci dziękować!
Twój Synek przyszedł na świat w idealnym momencie, chyba wtedy miałam zgnieżdżenie
Dużo szczęścia dla Was!
* * *
I dziękuję Wam wszystkim za słowa, które piszecie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 15:14
M@linka, Ikarzyca, Evita, osa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyannak Piekny teścik u Ciebie kochana i gratuluję z całego serducha :* pięknie widać krechy
, u mnie same cienie były , ogromnie się cieszę kochana my to będziemy próbować dalej , może w sierpniu uda się cosik zmajstrować , trzeba próbować aż do skutku
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 15:17
-
Po reakcji dziewczyn widzę Annak ze to dzisiejsze testowania (na poczatku myślałam że zamiescilas betę i zdjęcie testu sprzed roku)...
No to co ? Napiszę WOW !!! Co za NIESPODZIANKA! Hip hip hurra!!!
Trzymam kciuki kochana! Oby tym razem maleństwo sie juz nie rozmyśliłoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 15:18
-
M@linka wrote:Po reakcji dziewczyn widzę Annak ze to dzisiejsze testowania (na poczatku myślałam że zamiescilas betę i zdjęcie testu sprzed roku)...
No to co ? Napiszę WOW !!! Co za NIESPODZIANKA! Hip hop hurra!!!
Masz rację, M@linko
Trochę niejasny ten mój wpis był. Już doprecyzowałam.
Dziękuję!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 15:20
M@linka lubi tę wiadomość
-
Niebieskaa wrote:woooooooow annak!!!!!!!!!!!!!!!!!! radosc!!!
Niebieskaa,
To może się chociaż w jakimś mini-kwietniówkowym gronie zintegrujemy!
DziękujęM@linka lubi tę wiadomość
-
Annak cudownie!!! o matko ale piękny dzień
to teraz z naszej trójcy podobnych historii Ciebie, Niebieskiej i mnie jeszcze ja zostałam do kompletu:) Trzymajcie kciuki, żebym niedługo dołączyła;) Będę się bardzo za Was modlić, żeby wszystko było dobrze. Ja sądzę, że 2016 to jest ten dobry rok i teraz będzie inaczej. Teraz będzie dobrze:) PRZEfantastycznie!! Hurrra hurra
Normalnie skaczę z radości jakby to był mój test haha
:D Annak dajesz nam nadzieję
!
syla robiłam test na nietolerancje polecony przez lekarza Food Detective, można go kupić w aptece. Na 59 alergenów kosztuje trochę ponad 300zł, są jeszcze dostępne opcje droższe na więcej alergenów.M@linka, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
M@linka wrote:Annak Ty chyba też zaczynasz zastrzyki? Daj znać jaką dawkę Ci ustali i od czego to będzie zależało?
Tak, M@linko, ja od dzisiaj mam brać Clexane.
W tej chwili na początek 40mg, ale prawdopodobnie będą mi szybko zwiększać. Będzie to zależało od badania D-Dimerów (jeszcze nigdy go nie robiłam) + innych wyników, które mam robić na bieżąco.
Dziś rano zaliczyłam lekarza na szybko (żeby wiedzieć, co robić tak natychmiast). A w przyszłym tygodniu (jeśli beta będzie przyrastać), znów wizyta u niego i u pani profesor.M@linka lubi tę wiadomość
-
Alisko
Dziękuję!
Po szaleństwach nadmorskich czekamy na Ciebie!
maggda
Nie udało nam się (Tobie, Jacqueline i mnie) spotkać ponownie na jednym wątku ciążowym, jak w czasach marcówek 2016. Ale najważniejsze, żeby na końcu nam wszystkim się udało.
Dziękuję!Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki,
Ja mam pytanie do tych z Was, które biorą Clexane.
Czy są jakieś określone godziny, kiedy lepiej go wstrzykiwać? (rano, wieczorem?)
Jakoś mi nie daje spokoju, że nie trzeba przed wstrzyknięciem likwidować pęcherzyka powietrzaWiem, że to głupie, bo w instrukcji tak piszą, ale jakoś trudno mi tego nie zrobić przed wstrzyknięciem
Mam chyba nawyki z innych zastrzyków.
Rozumiem, że tu po prostu odpakowuję, wbijam pionowo i już.
Robiłam to tyle razy przy stymulacji i wszystko było jasne, a teraz kombinuję...
Stawka wysoka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 16:15
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny!!!!!!!
normalnie nie da się wszystkiego spamiętać, co się tu dzieje:)))))))))))))
wow!!!! gratuluję OSA, gratuluję AnnaK, i kciukam pozostałym:)))))))))))
Ma@linko Tobie szczególnie:))))))
a ja aktualnie zajmuję się rizglądaniem za poduszką rogalem ciązowym, a ponieważ moja mama jest krawcową - chce mi to uszyćwłaśnie zamówiłam wkład i wydrukowałam wymiary. a Wy mamuśki i ciężarówki macie jakieś doświadczenia z tym? który wzrór najlepszy?
no i pomału chcyba sie zabiore za kompletowanie wyprawki......... a na niczym sie nie znam i nie orientuje czego gdzie szukać.......
pozdrawiam gorąco:*M@linka, Magdzia88, Szczęśliwa Mamusia, osa lubią tę wiadomość
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)