Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Annak - może łatwo mi to mówić w tej chwili, ale postaraj się ,,jak najmniej denerwować,,
Trzymam mocno kciuki aby to było tak jak mówi lekarz lub po prostu słabsze naczynka czy coś podobnego i żeby było u Was wszystko dobrze potem jak u M@linki czy Nadziejki
Trzymaj się Kochana
A jak dzisiaj sytuacja na froncie?12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Annak, trzymam kciuki, zeby juz żadne plamienia Cie nie martwily:* Odpoczywaj obficie w pięknej Prowansji, czekam na Twoje wrażenia/zdjęcie
Dziewczyny, zapomniałam Wam napisać, ze byłam u dr Jerzak i każe brać dalej duphaston i wszystkie leki. Myślałam, ze powie, ze ktoś ma przyjechać za miesiąc i skonsultować moje wyniki, ale w końcu powiedziała, ze mam sama przyjechać jak będę w Polsce, czyli w grudniu i wtedy mam mieć krzywa glukozowo-insulinowa. Wychodzi na to, ze metformine będę brać bardzo długo, bo przynajmniej do grudnia. Mam nadzieje, ze to nie jest szkodliwe:(
I jeszcze mam pytanie a propos clexane, czy to tylko ja mam czerwone plamy po wkłuciach? Czy robię to nieumiejętnie?? Mam tez jednego siniaka zielono-żółtego na brzuchu...
Miłej niedzieli! My dalej w trasę ruszamy, a wczoraj jak sie zdziwiłam haha bo nagle usiadł koło mnie Wojewódzki z dziewczyna jak byliśmy na kolacji nad zatoka.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieska co za szczèscie z celebrytami jadac
AnnaK jak sytuacja na froncie?
Dziewczyny mam pytanko..
Potrzebny dobry urolog z opolskiego,slaskiego lub dolnosląskiego,kolezanka z innego wàtku pyta,diagnoza oligozoospermia,ktos jakies sugestie w leczeniu moze?Antoś IVF,Julisia natural
-
Elmo13 wrote:Cześć dziewczyny widzę ze dużo nas jie śpi...
co do rocznic ja też mam niedługo stuknie nam 10 lat 12.08 a potem Amy urodziny oboje po tygodniu od siebie wiec.same rocznice w tym sierpniu:)
Jagienko mam do ciebie prośbę jest mogę bo ty masz.dosc obszerna wiedzę w temacie badań. Czy mogła byś mi coś podpowiedzieć co.ronic z moimi wynikami jak.dzialac nie wiem czy widziałaś mój post dziś pisałam ponownie jakbyś mogła.sie odnieść do niego to bardzo bym była.wdzieczna.
Iikarzyva i syla wam.rowniez dziękuję za opinieAntoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyKochane witajcie ❤❤❤przepraszam ze sie nie udzielam
ale naprawde o Was pamietam calym sercem ❤❤❤ niestety nie jestem wstanie nadgonic Was z czytaniem i nie wiem co u Was sie dzieje. Mam jednak nadzieje ze sa to dobre wiadomosci. Wspieram kazda z Was ❤❤❤❤❤ u nas szalenstwo kolkowe
serce boli jak synek cierpi ale musimy dac rade. Do tego mam coraz wiekszy stres przed wizyta z malym u kardiologa bo Gabrys ma zwezone tetnice plucne. Mamy nadzieje ze nie czeka nas szpital. A ja czuje sie w miare ok choc widze ze moj wiek jednak daje sie we znaki po nieprzespanych nockach. Jednak jestesmy b.szczesliwi ze zostalismy obdarzeni synkiem. Raczej wiecej dzieci nie bedziemy miec przez moj stan zdrowia. A synek jest cudny☺ kochane jestescie w moich myslach modlitwie kazdego dnia ☺nawet moj maz od czasu do czasu pyta co u Was slychac choc teraz widzi ze raczej czasu nie mam na towarzyszenie Wam. Jeszcze raz sle buziaki dla kazej z Was ❤❤❤ aa i prosze mimo roznych przeciwnosci i zniechecenia nie poddawajcie sie bo naprawde Cuda sie zdarzaja i my jestesmy tego przykladem ( nawet lekarze w klinice nam to powiedzieli zreszta dzieku nim Gabrys zyje bo wywolali porod w ostatnim momencie). Trzymajcie sie cieplo kochane❤❤❤
Evita, Niebieskaa, Elmo13, sy__la, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Kochane witajcie ❤❤❤przepraszam ze sie nie udzielam
ale naprawde o Was pamietam calym sercem ❤❤❤ niestety nie jestem wstanie nadgonic Was z czytaniem i nie wiem co u Was sie dzieje. Mam jednak nadzieje ze sa to dobre wiadomosci. Wspieram kazda z Was ❤❤❤❤❤ u nas szalenstwo kolkowe
serce boli jak synek cierpi ale musimy dac rade. Do tego mam coraz wiekszy stres przed wizyta z malym u kardiologa bo Gabrys ma zwezone tetnice plucne. Mamy nadzieje ze nie czeka nas szpital. A ja czuje sie w miare ok choc widze ze moj wiek jednak daje sie we znaki po nieprzespanych nockach. Jednak jestesmy b.szczesliwi ze zostalismy obdarzeni synkiem. Raczej wiecej dzieci nie bedziemy miec przez moj stan zdrowia. A synek jest cudny☺ kochane jestescie w moich myslach modlitwie kazdego dnia ☺nawet moj maz od czasu do czasu pyta co u Was slychac choc teraz widzi ze raczej czasu nie mam na towarzyszenie Wam. Jeszcze raz sle buziaki dla kazej z Was ❤❤❤ aa i prosze mimo roznych przeciwnosci i zniechecenia nie poddawajcie sie bo naprawde Cuda sie zdarzaja i my jestesmy tego przykladem ( nawet lekarze w klinice nam to powiedzieli zreszta dzieku nim Gabrys zyje bo wywolali porod w ostatnim momencie). Trzymajcie sie cieplo kochane❤❤❤
inessa lubi tę wiadomość
-
Inessko,zdróweczka i oby kolki przeszły.Zrozumiale ze Gabrysiowi w tej sytuacji wiecej uwagi sie poswieca by ulżyc w cierpieniu a dla nas brak czasu.
Jestes dla nas tà iskierka nadzieji,dowodem ze cuda sie zdarzająinessa lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna - a nie lepiej androlog? Albo urolog - androlog?
Jak ze śląskiego to jedni z najlepszych przyjmują w szpitalu w Jastrzębiu - tam jest duży oddział i sporo lekarzy.
http://www.wss2.pl/strona.php?id=50
U mnie w rodzinie doświadczenia z Rafałem Kuczerą - polecam. -
Niebieskaa wrote:Annak, trzymam kciuki, zeby juz żadne plamienia Cie nie martwily:* Odpoczywaj obficie w pięknej Prowansji, czekam na Twoje wrażenia/zdjęcie
Dziewczyny, zapomniałam Wam napisać, ze byłam u dr Jerzak i każe brać dalej duphaston i wszystkie leki. Myślałam, ze powie, ze ktoś ma przyjechać za miesiąc i skonsultować moje wyniki, ale w końcu powiedziała, ze mam sama przyjechać jak będę w Polsce, czyli w grudniu i wtedy mam mieć krzywa glukozowo-insulinowa. Wychodzi na to, ze metformine będę brać bardzo długo, bo przynajmniej do grudnia. Mam nadzieje, ze to nie jest szkodliwe:(
I jeszcze mam pytanie a propos clexane, czy to tylko ja mam czerwone plamy po wkłuciach? Czy robię to nieumiejętnie?? Mam tez jednego siniaka zielono-żółtego na brzuchu...
Miłej niedzieli! My dalej w trasę ruszamy, a wczoraj jak sie zdziwiłam haha bo nagle usiadł koło mnie Wojewódzki z dziewczyna jak byliśmy na kolacji nad zatoka.
Niebieska przy Clexane siniaki i zaczerwienienia to normalna także wszystko dobrze robiszOdpoczywaj a do siniaków chyba się musisz przyzwyczaić.
Niebieskaa lubi tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Ikarzyca wrote:Jagna - a nie lepiej androlog? Albo urolog - androlog?
Jak ze śląskiego to jedni z najlepszych przyjmują w szpitalu w Jastrzębiu - tam jest duży oddział i sporo lekarzy.
http://www.wss2.pl/strona.php?id=50
U mnie w rodzinie doświadczenia z Rafałem Kuczerą - polecam.Antoś IVF,Julisia natural
-
Hej Dziewczyny,
Dziękuję za troskę.
U mnie zmiennie. W nocy nic nie było. Rano też. A przed chwilą bardzo duże plamienie, ale dla odmiany (przepraszam) totalnie brązowe. Chociaż tyle tak na pocieszenie...
I znowu się zaczyna ten kołowrotek, czyli każda wizyta w łazience = stres.
Do tego z rana dostałam bardzo złe wieści w tematach zawodowych, więc mam tak fatalny dzień, że od rana wyłącznie płakać mi się chce...
Niebieskaa,
Z tym brzuchem to niestety normalne...
Ja mam wielki fioletowo-żółty siniak po pierwszym zastrzyku (9 dni minęło!), a potem w miejscu każdego wkłucia kropka/plamka/mini siniaczek. Wszystko w fioletowo-żółtych barwach. Bardzo źle to wygląda. Ale obiecałam już sobie, że będę się uśmiechać przy każdym tym zastrzyku aż do końca ciąży. Byle tylko było mi dane robić je przez 9 miesięcy... (a w obliczu aktualnych plamień, oczywiście mam już różne myśli). -
U nas peszek maly od wczoraj.... Maz zgubil 5 dych. Wsadzil w portki i pewnie wypadly przy wyciaganiu tel albo kluczy ...... A dzisiaj ta umywalka ;( a rok temu sie wprowadzilismy i wszystko na kredycie fuck.... Zamiast nowych porzadnych firanek ...umywalka ;( spadla ..a raczej drasnela o krawedz perfuma z polki wyzej.... i ciagle inwestycje w nowe...ale uzywane auto....a na bogaczy nie trafilo...jak jakies nadgodzinki M zalapie to nie na przyjemnosci....tylko ostatnio na same straty !
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/54376567f38f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 15:00
-
Ehh... zdarza się, jak to się mówi "złośliwość rzeczy martwych". A swoją drogą to słaba umywalka, może miała jakąś wadę produkcyjną?? Rozumiem, że szklany flakonik perfum uderzył w umywalkę i umywalka rozwalona, a buteleczka cała?!Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Tak buteleczka szklana calutka a umywalka odpadla... Hehe nooo pech jak nic.... Az sam byl w szoku ze tak sie stalo...wola mni myslalam ze pekniecie szrama albo cos....a on zakryl oczy i mowi ze mam tam noe wchodzic bo zawalu dostane!