Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu, myślę że tylko beta wykonana 2 razy powie Ci co się dzieje. Trzymaj się kochana, wiem że trudno w to uwierzyć ale nie zawsze plamienia oznaczają to najgorsze. Często zdarzają się też w prawidłowych ciążach. Myśl pozytywnie, chociaż wiem że jest ciężko. Trzymam kciuki i myślami jestem z Tobą.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Och, przykro mi z takich wieści. Ale jest jeszcze nadzieja! Aniu, ja chyba też bym od razu jechała na IP, tam zapewne też od razu zrobią betę.
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Aniu kochana ja cały czas wierzę, u nas na forum tzn na sierpniówkach była dziewczyna co na początku krwawiła właśnie przez clexane, koleżanka miała krwawienie przez krwiaczka inna z kolei przez nadżerkę, która zrobiła się z dnia na dzień.
Mam nadzieję, że będzie dobrze, bardzo mocno trzymam kciuki
Daj znać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 10:12
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
Aga22 wrote:Jagna ja tylko wierze Bogu i modlitwie
A tak mąż bierze fertilman plus cały czas jestem dobrej myśli. .
Nie obraź się ale modlitwa modlitwą a Ty powinnaś działać bo takie bierne czekanie wpędzi Cię w dół - zobacz na dziewczyny i walcz w Kw masz lekarzy którzy są w stanie Ci pomóc tylko musisz chcieć
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
nick nieaktualnyAniu Kochana moja trzymam mocno kciukasy za was aby wszysto było dobrze :* , kochana daj koniecznie jakieś wieści co i jak :* .
Karola Chociaż Cię nie znam to mocno Cię tulę , wiem dobrze co teraz przechodzisz , ja straciłam wujka, 30 lipca tego roku odszedł
, powiem Ci kochana że wasza córeczka na pewno zrozumie moje dziewczynki zrozumiały że wujek nie żyje , że poszedł do nieba . Byliśmy na jego pogrzebie.
Jestem serdeńka po becie , ręka mnie boli jutro wyniki bety , a i poszłam przy okazji do mojej Pani położnej , zapytałam się jej co i jak i niestety moja gin już wcale nie będzie w szpitalu nie będzie przyjmować ani przyjeżdżać , jest inna Pani gin ale ona już ciąż nie prowadzi , do tego Pana co byłam nie pójdę w życiu , a i wiecie co okazało się że moja dawna Pani gin jednak prowadzi ciążę , ale w innej przychodni i to nie daleko szpitala , a w szpitalu naszym to wcale nie prowadzi ciąż , a w tej przychodzi bez problemu zapisałam się do niej na 31 sierpnia , do niej jedynej mam zaufanie , ona prowadziła moje dwie ciążę muszę modlić się i mieć nadzieję aby w razie czego i załóżmy tą ciążę prowadziła jak okaże się jutro co i jak , ale i tak do niej idę i tak bez względu na wynik.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 12:43
-
Dziekuje dziewczyny za slowa otuchy i wsparcia mazmjuz sie pozegnal z mama ja rozmawialam z julka powiedzialam jej ze wszyscy mamy serduszka ktore bija ale serduszko babci bije coraz slabiej i ze z powodu choroby niedlugo przestanie bic i ze babci juz nie bedzie z nami ale bedzie w naszej pamieci ryczalam razem z nia ....ale musialam jej to powiedziex po godzinie julka spytala mamo a jak babci serduszko przestanie bic i babcia odejdzieto kiedy jej serduszko zacznie bic od nowa? Zamarlam ale powiedzialam ze juz nigdy babci nie zobaczy ze nie pojdzie juz z babcia na spacer ... Poplakala sie ale mysle ze musi yo sobie wszystko sama poukladac w glowie .na ra,ie siedzimy jak na szpilkach i czekamy na yel od szwagierki .dosyc juz smutku lez u nasw rodzince caly rok jakis nie taki
-
Byłam na usg i generalnie cała wizytę przepłakałam... mam za sobą 2 poronienia przed 10tc i moj strach niestety juz na zawsze bedzie mi towarzyszyć...
Jestem niby w 6 tc i 3 dni, ale obraz usg zupełnie temu nie odpowiada:( lekarz mowi ze prędzej 4 lub 5 tydzień (albo juz cos pomieszałam), generalnie ciąża duzo młodsza. Jest pęcherzyk, jest chyba zarodek i echo zarodka... Zdążę pójść na wizytę jeszcze w przyszłym tygodniu przed wyjazdem do Norwegii... No coz... Mam nadzieje ze nie skończy sie to zle:(
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieska, a wiesz kiedy miałaś owulację?25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
To inaczej - kiedy miałaś pierwszy pozytywny test ciąży i kiedy owulacyjny?25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
nick nieaktualny
-
Ovu płata figle... Nie mogłam napisać roma tego co chciałam... Moze potem sie naprawi , chciałam napisac ze pozytywny ciążowy w 1 dzień miesiączki po 6h hehe , wiec to mi dało do myślenia, ze cos na rzeczy , a pozytywny owu w 17 lub 18 dc, a Baaardzo pozytywny w 21 dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 15:28
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualnySzczęśliwa Mamusia wrote:Kochane mam wynik bety pierwsza to 1,94 druga z dziś 1090,20 jestem w szoku .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 15:27
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny