Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Bianka4 wrote:No to standard : Winko kolacja i świece
Bianka4 lubi tę wiadomość
Amelka[*] - 17.03.13 (10tc)
Franio[*]- 16.06.14 (9tc)
Karolek[*]- 13.12.14 (10tc)
niedoczynność tarczycy, NK, MTHRF C667T homozygota - metylofolin 0,8mg, B6, B12, D3, eutyrox, acard,... -
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Bianka4, Ty myślisz że tak bym nie chciała.. ale na ten czas nie umiem przekierować myślenia bo moje myśli ciągle krążą wokół ciąży. I tak jak piszesz- czuję że noszę ogromny ciężar który mnie pcha ku ziemi. Może z czasem...
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
reni86 wrote:Taki zestaw napewno tez:) ale chcialam jeszcze jakis "namacalny" prezent
kup mu scyzoryk :)mój kiedyś dostał taki fajny i do tej pory powtarza że najfajniejszy prezent bo przydatnyreni86 lubi tę wiadomość
2015 IVF
-
Moj maz tak samo!!! Na pierwsze urodziny dostał ode mnie scyzoryk , było to na początku związku - 8 lat temu, do tej pory uwielbia ten scyzoryk:)))) i bierze na wszystkie wycieczki i wypady
reni86, Bianka4 lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Alisa - no trudna sytuacja, ale podzielam zdanie dziewczyn - u nas było tylko gorzej jak M wiedział, że to "ten czas"
Czasem nie kochamy się no tydzień nawet lub co 3 dni gdzieś, a mu się nagle zachce codziennie nawet. Zwykle mi to "nie przeszkadza", ale bywało tak, że ja zmęczona, jemu się chce no i było bo było, ale przyjemności to średnio. Także rozumiem trochę jego niechęć, jeśli wie, że to właśnie ten czas u Was. Ja bym na Twoim miejscu próbowała dalej poważnie z nim o tym porozmawiać, choć zdaję sobie sprawę, że tego typu rozmowy są trudne, a faceci bywają uparci (wiem to z autopsji, ale o inny temat u nas chodzi
Niesamowicie pragnę drugiego, zdrowego dzieciątka, ale przychodzi do mnie coraz więcej takich chwil otrzeźwienia, że jak będzie to będzie, a jak nie to trudno - mamy jedno i mam dla kogo żyć, mam się kim opiekować. Na początku po poronieniach taka gadka ze strony bliskich strasznie mnie denerwowała, ale po czasie dostrzegam w tym jednak pewny sens
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 20:01
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
O temat prezentów rocznicowych się rozwinął - u nas za tydzień właśnie rocznica ślubu i również średnio mam pomysł co M sprawić, kolacja i winko średnio wchodzi w grę, ja też wolę "namacalne" prezenty
Ale mamy z M gorszy dylemat co do rodziców moich, mają półtora tygodnia po nas taką okrągłą rocznicę ślubu - 30-tąI tu już kompletne zero pomysłów... A nie chcemy byle czego, ale też nie wiadomo żeby jakie tam koszty ponosić.
-
Jacq my rodzicom zrobilismy taki duzy bukiet kwiatow w koszu (dostali po "ich" Mszy)i to byla niespodzianka i upieklysmy z sistra tort i dostali album taki od poczatku, jak byli dziecmi, jak gdzies tam razem byli, potem slub, dzieci male, nasze wyjazdy wspolne no i potem nasze wesela itd. Do tego moja siostra tak smiesznie to wszystko opisala:) do tej pory smiejemy sie z tego albumu:)
A scyzoryk to moze dobry pomysl:) dzieki!Bianka4 lubi tę wiadomość
Amelka[*] - 17.03.13 (10tc)
Franio[*]- 16.06.14 (9tc)
Karolek[*]- 13.12.14 (10tc)
niedoczynność tarczycy, NK, MTHRF C667T homozygota - metylofolin 0,8mg, B6, B12, D3, eutyrox, acard,... -
nick nieaktualnySzczęśliwa Mamusia wrote:Kochane przynoszę wczorajsze wieści z wizyty po pierwsze nie jestem zadowolona z wizyty , po drugie więcej do tego Pana nie pójdę straszenie drobiazgowo mnie potraktował , szybko szybko aby kolejna weszła , ciąży nie potwierdził powiedział jedynie że mam na betę iść , ja juz kochane na prawdę nie wiem co myśleć , najpierw pozytywne testy wyszły potem negatywne znów , i kolejny pozytyw , i @ ciągle nie ma już sama nie wiem czy jest ta ciąża czy jej nie ma , spróbuję zrobić sobie tą betę w Poniedziałek, na Wtorek będą wyniki , postaram się do mojej Pani gin dostać tego , Pana będę szerokim łukiem omijać.
-
nick nieaktualnyBianka4 wrote:Witam i ja
Tak jak piszecie wszystkie posty strzelił penis
Malinka gratulacje synusia.
Jagna ja trzymam kciuki cały czas
Nadzieja cc mam zaplanowane bo dwie poprzednie ciąże tak się zakończyły więc teraz nikt nie zaruzykuje
Alisa ja tylko przytulę bo łatwo jest doradzać stojąc z boku a tylko Ty wiesz jak jest między Wami -
nick nieaktualnysy__la wrote:Alisa Ty wiesz najlepiej co zrobić w tej beznadziejnej sytuacji. Życzę Ci aby wszystko się ułożyło jak najlepiej i żebyście w końcu zaczęli się dogadywać co do 3 potomka.
A ja dziś powtórzyłam betę i skoczyła z 90,29 (04.08.2016) do 282,20, więc jest dobrze.sy__la lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysy__la wrote:Mam takie pytanie z innej beczki... myślicie, że mogę brać na ręce bobaska 11-miesięcznego?? trochę go ponosiłam i brzusio pobolewa, ale w dumie od tygodnia mnie boli więc nie wiem...
sy__la lubi tę wiadomość
-
Nadzieja1988! wrote:Ja chciałabym cesarkę ale nie wiem czy zrobią mi jak poproszę. Muszę z ginekologiem porozmawiać moim
Nie myśl o porodzie bo może u Ciebie będzie raz dwa i mała na świecie . Ja mojej cholernie się boję bo wiem że różowo nie będzie ale zepnę dupsko i dam radę najgorzej wstać i się rozruszać
2015 IVF
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyreni86 wrote:Dziewczyny a ja z zupelnie z innym tematem: otoz niedlugo mamy 4 rocznice slubu i kompletnie nie mam pomyslu ma prezent dla meza. Moze cos podpowiecie? Niestety wyjazd nie wchodzi w gre bo moj M nie lubi:(
reni86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
reni - super pomysł z tym albumem
Zrobiliśmy coś w tym stylu dla dziadków z okazji 50-lecia, taki prezent od wnuczków - były tam zdjęcia ich trzech córek od dzieciństwa, ze ślubu no i wnuczków, właśnie z różnymi opisami
Ale kurcze chyba się z tym już nie wyrobimy, bo mają 23.08 a taki album większy to ponad 2 tygodnie trzeba czekać
No nic, coś wymyślimyAle ten kosz z kwiatami i ciacho w sumie fajny pomysł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 21:07
reni86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBianka4 wrote:Nadziejami cesarka na żądanie to chyba nie jest dobry pomysł bo jest to było nie było poważna sprawa ale jeżeli będziesz miała wskazania to nikt Ci nie odmówi
Nie myśl o porodzie bo może u Ciebie będzie raz dwa i mała na świecie . Ja mojej cholernie się boję bo wiem że różowo nie będzie ale zepnę dupsko i dam radę najgorzej wstać i się rozruszaćPo tylu stratach boję się o wszystko
Jestem drobna w biodrach i nie wiem czy dam radę a szyjkę podobno mam bardzo wąską co kolwiek to oznacza...