Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Anide czekamy na wieści rano
A ja dziś z mężem świętowałam 10 rocznicę ślubu jesteśmy przejedzeni... Ale miło było
Jakby co to ja też czekam na @ lada dzień mam nadzieje wiec jakby co tooge przygarnąć która:) no chyba ze jakimś cudem będzie szczęśliwy cykl;)Aniołek (8t) marzec 2016
-
M@linko relaksuj sie,to dobrze wplywa na ciàze,pogody i dobrych humorów zycze.Dlugi weekend minie to maly stresik bedzie,niecierpliwie bedziemy wrax z tobą czekac na wizyte i wyniki.Musi byc dobrze,tak daleko juz zaszłas..sciskam,buziole
pozdrawismy pana męza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2016, 00:32
M@linka lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Cześć dziewczyny. Czy jest tu ktoras która podjela starania po lyzeczkowaniu po pierwszym okresie ?
Ja wlasnie tak robię. Poronilam 29 czerwca i mialam bardzo obfita miesiączkę. W poniedziałek bylam u ginekolog w 12 dniu cyklu i dala zielone światło. Tez byście sie staraly czy raczej czekalY jeszcze z miesiac?Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
jestem już po
hmmm nadal sama nie wiem czy coś tam widzę ale przyjmijmy że nic nie ma test negatywny
jeszcze nie tracę nadzieji dziś dopiero 25dc więc 11 dzień po ovu
jeszcze nie wszystko straconeAgataR lubi tę wiadomość
23.03.2010 Synuś Mój Skarb
31.03.2016 (*)aniołek(*) {12tc}
-
Ainade wrote:jestem już po
hmmm nadal sama nie wiem czy coś tam widzę ale przyjmijmy że nic nie ma test negatywny
jeszcze nie tracę nadzieji dziś dopiero 25dc więc 11 dzień po ovu
jeszcze nie wszystko stracone2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nie będę wrzucała zdjęcia bo naprawdę nie ma sensu
Nadzieja jest ze mną nadalbędę informowała Was oczywiście
jeśli w pon nie będzie@ to po prostu zrobię bete
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki - cykl po poronieniu powinnam liczyć od dnia zabiegu dopiero, czy jak po pierwszej dawce tabletek miałam kilka godzin mocniejsze krwawienie, to od tego dnia?
Annak - mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze, bo właśnie chyba dostałam pierwszą @ od Ciebie
Ainade - odprawiam "czary-mary" aby @ do Ciebie nie przyszła
Wczoraj najpierw pokazało mi się odrobinę różowo-brązowego plamienia i myślałam, że @ dziś będzie, ale potem pokazało się trochę iście rewelacyjnie owulacyjnego śluzu, więc myślę sobie klapa. Ale dziś na wkładce i przy podcieraniu trochę jasnej krwi, więc może to to... Okaże się za pare godzin jak zacznie mnie boleć krzyż
Normalnie cieszę się jak głupia na widok @Ainade lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline wrote:Dziewczynki - cykl po poronieniu powinnam liczyć od dnia zabiegu dopiero, czy jak po pierwszej dawce tabletek miałam kilka godzin mocniejsze krwawienie, to od tego dnia?
Annak - mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze, bo właśnie chyba dostałam pierwszą @ od Ciebie
Ainade - odprawiam "czary-mary" aby @ do Ciebie nie przyszła
Wczoraj najpierw pokazało mi się odrobinę różowo-brązowego plamienia i myślałam, że @ dziś będzie, ale potem pokazało się trochę iście rewelacyjnie owulacyjnego śluzu, więc myślę sobie klapa. Ale dziś na wkładce i przy podcieraniu trochę jasnej krwi, więc może to to... Okaże się za pare godzin jak zacznie mnie boleć krzyż
Normalnie cieszę się jak głupia na widok @2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Mama4raz my w Ustce nie spaliśmy - spędziliśmy tam dzionek na plaży
Mayes ja zaszłam w ciążę od razu po zabiegu. Ale z jakim skutkiem to nie wiem. Bardzo bym chciała żeby wszystko poszło dobrze lecz z tak obciążonym wywiadem to nie wiem czy donoszę te ciążę. Ciągle zyje w strachu jak na minie z pytaniem ile pożyje moje dziecko i czy będzie dane mu urodzić sie w zdrowiu. Niestety zdaje sobie sprawę, ze różnie może być. Narazie z nieprawidłowości mamy wykryta wadę pępowiny i nie wiadomo czy ta pępowina "wykarmi" moje dzieckoto raczej moja ostatnia ciąża, bo takie życie w niepewności mnie wykończy. Choć na codzien staram się o tych trudach nie myśleć...
-
http://i1061.photobucket.com/albums/t473/ainadebica1/9_zps2n5b2ndy.jpg
test po czasie pokazał lekką kreskę nie wiem czy widać na tym zdjęciu ale ja widze na pewno widzę
obudziłam się jużM@linka, Szczęśliwa Mamusia, kiti, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Wlasnie nie wiem czy dobrze robimy.jest strach przed utratą. Ginekolog powiedziała ze nic nie stoi na przeszkodzie by od razu sie starac po okresie ale ja mieszkam w Niemczech i tu inaczej mysla jak w Polsce.W Polsce karza odczekac.No ale wszystko moze się zdarzyć. I nie przepuszcze takiej okazji jak pecherzyk juz dojrzewa. Także czeka nas ladny weekend
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Witajcie Kochane
To i ja się czymś pochwale, wczorajsza beta 12.08 to 3925
06.08 w zeszłą sobotę była 282, więc jest nieźle.. Oby tak dalej
M@linko póki co Maluszek ma się dobrze i innej wersji nie przyjmujemy nawet do wiadomości. A może gin się pomylił z ta pepowina? Ile się słyszy o błędach.... W dużo gorszych przypadkach...
Ainade czekam niecierpliwie do poniedziałku!
Arletka może po prostu Twój układ immunologiczny potrzebuje więcej czasu na reakcje, ale fajnie ze Malina daje dużą nadzieję na donoszenie ciąży, będzie dobrze
Jagna trzymam kciuki za kolejne jajca
Malika gratulacje!! Poprosimy o foteczke Ignasia
Nadzieja jak u Ciebie? Jak Dzidzia się miewa? Bo chyba nie doczytalam..
Mamusia gratulacje raz jeszcze ślicznej betyidziemy prawie równo
oby szczęśliwie do konca
Ainade, blondyna5555, M@linka, Szczęśliwa Mamusia, Evita, kiti, Nadzieja1988!, malika89 lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Ainade, ja widzę cień kreski. W moim przypadku testy, ktore okazywały sie pozytywne po kilku godzinach, zawsze oznaczały ciaze.
M@linko, wcale sie nie dziwie, ze nie myślisz o kolejnych dzieciakach, to przez co przeszłaś i dalej przechodzisz jest bardzo trudne. Wcale sie nie dziwie, ze strach i niepewność Cie wykańczają. Bardzo trzymam kciuki za Twoje maleństwo! Wspaniale, ze udaje Ci sie czasem odgonić zle myśli.
M@linka, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017