Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
roma wrote:Martynko, gdyby nie udało Ci się dostać do wybranego lekarza a jesteś z okolic śląska to służę namiarami na cudownych pediatrów.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Martynko, jeszcze raz bardzo serdecznie Ci gratuluje, Synek jest przesliczny (po mamie
) a imie wybraliscie extra
wspolczuje tylko Maluszkowi tego okropnego samopoczucia i mam nadzieje, ze szybko wyzdrowieje!
Annak Slonce az nie wiem co powiedziec bo ciezko w kolko komus powtarzac, ze bedzie dobrze. Mimo wszystko glebko w to wierze. Prowansja przepiekna wiec upajaj sie widokami i pochwal jakims zdjeciem
Przepraszam jesli nie zwracam sie do kazdej z Was z osobna ale jeszcze nie wszystkich kojarze
Na moja wczorajsza depresje pomogla tona slodyczy, za to dzis 0.5 kg wiecej na wadzetrzeba sie w koncu za siebie wziac, moze przynajmniej tak zajmie glowe czyms innym.
Dzis z Mezem pomagamy naszym bliskim znajomym w remoncie domu. Kladlismy dzis parkiet. Zapierdziel niesamowity i padam wlasnie na twarz ale jakos mi z tym dobrze
Mam nadzieje Kochane, ze spedzacie cudownie dlugi wekeend! Kazdej zycze odrobiny spokoju, usmiechu na twarzy i nadzieji na lepszeSzczęśliwa Mamusia, sylvuś lubią tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
AgataR,
Super, że rozgościłaś się tu u nas na dobre!
Dziękuję za dobre słowo. Muszę po prostu czekać... Za 17 dni wizyta. I zobaczymy, jaka jest sytuacja.
0,5kg tak szybko jak się pojawia, jak szybko może zniknąć
Czasem trzeba zaszaleć. A co! Należy nam się. Na pewno dzisiaj przy parkiecie wszystko zgubiłaś -
Annak, jak sie cieszę, ze napisałaś!!!! Ja rownież bardzo wyczekuje Twojej wizyty i moja wiara w to, ze bedzie dobrze jest tak samo mocna, ściskam Cie mocno mocno!! I wiesz... Ja jeszcze nawiedze Warszawę i mam zamiar stuknąć sie z Toba nie szklanka, a brzuszkiem:D
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualny
-
jestem po dzisiejszym teście kreska druga jest zdecydowanie jest
Nie wiem co robićbudzić męża ??
siedzę i się stresuje ale z uśmiechem na twarzy i kawą w ręce
M@linka, Nadzieja1988!, sy__la, Caro, gama, sylvuś lubią tę wiadomość
23.03.2010 Synuś Mój Skarb
31.03.2016 (*)aniołek(*) {12tc}
-
http://i1061.photobucket.com/albums/t473/ainadebica1/10_zpsjwi3hksw.jpg
nie bardzo mocna ale jestWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2016, 06:47
Niebieskaa, Alisa, M@linka, emerald_m, Nadzieja1988!, kiti, Elaria, Elmo13, sy__la, Caro, Bianka4 lubią tę wiadomość
23.03.2010 Synuś Mój Skarb
31.03.2016 (*)aniołek(*) {12tc}
-
Ainade widac kreseczke wiec niesmialo juz Ci gratuluje! Byc moze pozno doszlo do implantacji i stad taka blada ta kreska a termin @ dopiero jutro
teraz powinna juz tylko ciemniec
Budz Meza i podziel sie z nim ta wspaniala nowinaNadzieja1988! lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalika89 wrote:Witam się z Wami po dłuższej przerwie
Dnia 31 lipca 2016 r o godzinie 09:25 przez cesarskie cięcie na świat przyszedł naszy synek Ignacy
Ważył 3740g i mierzył 61 cmDostał 10 pkt
Jak cesarka? Do przeżycia czy straszny ból przez kilka dni? -
Witajcie dziewczyny
mam takie pytanie otóż pierwszy raz mi się zdarzyło takie coś żeby w II fazie cyklu temperatura praktycznie codziennie pokazywała tą samą temperaturę !! nawet jak specjalnie zmierzę o innej godzinie to to samo ciągle 36,4..
Myślicie że to normalne ? czy problem z termometrem ? może coś z progesteronem nie tak ???27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:Mamuska dajesz wspanialego kopa nadzieji,ciesze sie ze beta idzie w góre,ta pierwsza wartosc faktycznie nic obiecujàca a tutaj taki psikus rosnie.
Ja rano mialam wizyte,od dzis podwojona dawka letrozole a w piątek za tydzien podglądamy co sie urodziło.To mój przedostatni cykl stymulacji potem czekają powazne decyzje,tymczasem lekarz powiedzial by skupic sie jeszcze na stymulacji bo a nóz cos z tego wyniknie,na razie nie pora myslec o kolejnej strategii.
Nadzieja a ty nie poszlas na L4?Co teraz bedzie,az boje sie myslec...Jsk sie tak cichaczem zmyli to wątpie by ktos odzyskał jakies pieniàdze.Mam w rodzinie ludzi którzy pracowali w duzej firmie która tez z dnia na dzien zwinęla manatki,komornicy pozajmowali maszyny,pracownicy pensji nie dostsli i malo tego mieli jakies wklady pozyczkowe których nie odzyskali,a sądzą sie juz o swoje pieniàdze juz ze 6 lat i bez skutku -
nick nieaktualnyCoconue wrote:Jaqcu za mnie wypij czerwone wytrawne. Ja nigdy nie kończe na jednym kieliszku, wiec spokojnie skigjij za mnie nawet cala butelke.
Ja jutro mam 5 rocznice slubu. Maz mnie zaprosil na randke do Castoramy - musimy wybrac kafelki do naszych lazienek, a i na cito kupic geberita. Nice.
Nie wiem czy Wam wczoraj pisalam. Po wizycie u ginekologa. Groszek sie nie objawil... ruszal sie jak glupi, ale wiemy ze wazy juz 150 g, CRL 12 cm i wszystko jest tak jak byc powinno. Wiec spokojnie moge tyc sobie dalej.