Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacqueline aż mi slinka poleciała
u mnie w pracy byl dzisiaj tort a wczoraj wino hihi
a te piosenki co nucicie to wszystkie znam ,a pili kakao to mama mi spiewała:) rozmarzylam sie:)
ja wspominam do dzis oranzade w woreczkach,sok z syfonu i zbierałąm namietnie opakowania od czekolad ,mialam ich setki:P2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
No ja też byłam zaskoczona ale postanowiłam dziś sprawdzić i na dwóch różnych testach jak byk są 2 kreski
wiec mój cykl bez owu okazał się szczęśliwy a na dodatek przecież wzięłam luteina na wywołanie @ i nie zadziałała w sumie to się ciszę...tylko jak to możliwe? Pamiętacie moje wyniki z 39dc progesteron 0,122 jak przy menopauzie...
Szczęśliwa Mamusia, sy__la, Evita lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
To chyba jakiś znak...
Właśnie w tej chwili, gdy tak leciałam w dół, Ty Elmo napisałaś swój post. Chwilę mi zajęło, zanim przesunęłam ten suwak pod wykresem. Prawie się popłakałam.
Cuda. Zdarzają się cuda.
Cieszę się. Gratuluję!
I dziękuję. Bo podniosłaś mnie tą zieloną kropką.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 23:05
Elmo13, Bianka4 lubią tę wiadomość
-
Annak kochana jeszcze kiedys Ci twoje dzieciatko podziekuje za te tabletki i za te walkę! Ja tez mam całe zycie pod gorke ale zawsze trzeba miec wiarę i umiec pielęgnowac nadzieje:*
annak lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Elmo13 wrote:No ja też byłam zaskoczona ale postanowiłam dziś sprawdzić i na dwóch różnych testach jak byk są 2 kreski
wiec mój cykl bez owu okazał się szczęśliwy a na dodatek przecież wzięłam luteina na wywołanie @ i nie zadziałała w sumie to się ciszę...tylko jak to możliwe? Pamiętacie moje wyniki z 39dc progesteron 0,122 jak przy menopauzie...
Może ta lutka paradoksalnie pomogła, ale w innej sprawie
Tu na forum były już dwie ciąże "bez owulacji". Przynajmniej ja dwie pamiętam.
Cuda. -
Elmoo
!!!! ♥ jaki dlugi ten cykl
.. super
ciekawe tylko kiedy faktycznie była ta owulka i zafasolkowanie
jest Nas tu coraz więcej.
ja się zamawiam na wrzesień na 2kreski..
AnnaK.. co do tych leków.. to ja która nigdy nawet witamin nie brała ani tabletek na ból głowy tylko anty... teraz nagle po 3 /4 dziennie to dziękuję bardzo... zaczynam miewać odruchy wymiotne w trakcie połykania :*
ale jak napisała dziś moja dobra koleżanka "dla celu nie ważne środki."Elmo13 lubi tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Kochane pytałyście wczoraj jak się czuję.
Nie powinnam narzekać, bo dramatu nie ma. Leżec nie musze, ale do normalneho funkcjonowania to mi daleko.
O ile kilka tyg temu zastrzyki z clexanu były mało uciązliwe, o tyle teraz prawie za kazdym razem leci mimkrwe i bola mnie przepotwornie. Trudno.
Mam takie czesci dnia, ze maraton moglabym przebiec, bo sa i checi i sila. A sa dni ze najchetniej przelezalabym na kanapie lub w lozku.
Poza tym mimo, ze mam brzuszek niewielki, to zaczyna mi przeszkadzac w zapinaniu butow => nie marudze, ale gdzie tam 38-40 tydzien. Wtedy bedzie przewalone. Podziwiam wszystkich facetow z twardymi brzuchami ze funkcjonuja i nie maja ochoty sie tych brzuchow pozbyc. Bo ciezarowka ma misje, ja wiem ze od lutego brzuch zacznie spadac...a Ci faceci zyja tak 15-20 i wiecej lat. Ze im to nie przeszkadza.
Dalej mam poranne mdlosci!!!! Hahaha.
I na koniec, fotka moja.
Elmo13, M@linka, Szczęśliwa Mamusia, maggda, sy__la, kiti, Evita, Nadzieja1988!, Bianka4 lubią tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Malinka a u Ciebie juz 16 tydzien. Wow. Jak sie czujesz?
Nadzieja Ty juz chyba w 22 tygodniu jestes, zaczynasz sie juz toczyc taknjak ja?Szczęśliwa Mamusia, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Malinko fakt owu być musiała
tylko ze raczej ten skok tem spodziewałam.sie ze jest po luteine bo zauważ że dopiero po wzięciu się podniosła ale co tam może zbieg okoliczności:) ważny jest skutek. L e każdym razie jest to dowód ze wszystko może się zdarzyć
a of najpierw sam mi wyznaczył owu na 46 dc potem cofnął o 1 tydzień i dlatego sama zaznaczyłam na 46 bo to był najbardziej prawdopodobny dzień wg innych oznak.
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Coconue wrote:Malinka a u Ciebie juz 16 tydzien. Wow. Jak sie czujesz?
Nadzieja Ty juz chyba w 22 tygodniu jestes, zaczynasz sie juz toczyc taknjak ja?
Dziękuję, że pytaszOgólnie nie mam na co narzekać. Kac ciążowy trochę mniejszy i zdarzają się dni, że czuję, że mam energię, której dotychczas bardzo mi brakowało. Jedyne co mi bardziej doskwiera to to, że ostatnio się nie wysypiam. Budzę się o 4-5 i nie mogę ponownie zasnąć..
Czy Ty znasz juz płeć? Kurczę ucieło mi Twój brzuszek w 19 tyg.
Elmo oj tam oj tam - tak jak napisałaś, nie ważne kiedy była ważne, że byłaa jak pójdziesz na usg to się dowiesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 06:49
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
A tak ogólnie to dzien dobry
wszystkim i udanego weekendu.
http://static.pokazywarka.pl/i/6861074/885448/fb-img-1472045637189.jpg
M@linka, ruda9215, Elmo13, Niebieskaa, Gaduaaa, vertigo, Kaczuszka86, sy__la, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Pysia87 wrote:Cześć i czołem! Goraco przez moment wczoraj się tu zrobiło, ale te wszystkie sprzeczki sa bezsensowne, każdy może myśleć inaczej i trzeba sobie na to pozwolić
Produkujecie tyle, że nie mam kiedy nadrobić, ale muszę zadać pytanie, bo jestem w kropce. Pierwszy raz w życiu dostałam "miesiaczke" w 19 dc, nie wiem co się w takiej sytuacji robi. Po wszystkim iść do gina? Czy poczekać i zobaczyć co będzie dalej? Po poronieniu kolejno 30,26 i 19. Nadal wierzę, że to przez acard, dlatego odstawiam. Tracę grunt pod nogami, nie wiem co sie z tym robi, sa jakieś leki? Prócz antykoncepcji oczywiście. Moźe inofem pomoże... Eh...
Elmo13!!!!! Dzięki Ci za nadzieję! Trzymam kciuki!!!!
Dziewczyny ponawiam pytanie, bo naprawdę nie wiem co robić, a nikt się nie wypowiedział
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc