Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Karo - ohh, szkoda
Płacz ile chcesz, trzeba sobie na to pozwolić...
W takiej sytuacji co Was czeka, jakie dalsze postępowanie? Jakie badania czy za jakiś czas kolejne podejście?
Trzymaj się Kochana12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyKaro85 wrote:Dzięki dziewczyny. Cały czas czekam na wyniki.
Nadzieja- przyczyną straty była najprawdopodobniej infekcja wewnatrzmaciczna z powodu której odeszły mi przedwcześnie wody. Leżałam jeszcze 2 tyg w szpitalu z bezwodziem a potem minimalna ilością wod ale serduszko mojej córeczki nie wytrzymalo. Urodziłam ja już martwa
Wierzę że mnie to już nie spotka. -
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:Ja nawet 2 kg nie przytyłam
Mam nadzieję, że to nic złego
Ja w dwóch ciążach przytyłam po 6kg i schudłam od razu na porodówce. Zaczęłam przybierać dopiero w 30tc.Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moje najdroższe towarzyszki niedoli - miesiączka się rozkręca i wygląda okropnie, nie ma szans, żeby cokolwiek się zagnieżdżało w takim endometrium. To naprawdę jest wyższy poziom cudu, jak dziewczyny zachodzą w ciąże po zabiegu i udaje im się dotrwać do tego 12 tygodnia. Niech moc będzie z nami!!
Karo - współczuję serdecznie
PS. jak się robi grube litery?Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Nadzieja1988! wrote:Ufff... A dzidzia ile miała jak się urodziła jak Ty tak mało przytyłaś?
dzieci ponad 3kg, normalne były
ja jestem drobnej budowy też
3kg dziecka + 1kg łożyska + 1kg wód + 1kg macicy = 6kgkażdy dodatkowy kilogram to Twój kilogram
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
vertigo wrote:
PS. jak się robi grube litery?
przed wyrazem, który chcesz pogrubić wpisujesz [ b ] i na końcu wyrazu pogrubianego dopisujesz [ /b ]
tylko oczywiście bez spacji... musiałam jakoś to napisać aby nie zrobiło grubych literWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 15:45
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Nadzieja1988! wrote:No to może i ja będę miała dziecko < 3,5 kg
to bez znaczenia, możesz mieć większe dziecko i też dużo nie przytyć. Twoje dziecko waży teraz jakieś 300g, masz trochę wód płodowych, może koło 1 litra, czyli koło 1kg, trochę większą macicę, trochę więcej osocza - to ile miałabyś przytyć? Jeśli nie gromadzisz dużo wody, nie jesz za trzech i masz jakąś normalną życiową aktywność, to 2kg na tym etapie jest ok
dzisiaj już się tak nie zwraca uwagi na te przyrosty, kiedyś był to wyznacznik rozwoju ciąży - babka tyła, znaczy dzieciak rósłNadzieja1988! lubi tę wiadomość
sy__la wrote:przed wyrazem, który chcesz pogrubić wpisujesz i na końcu wyrazu pogrubianego dopisujesz
aaaaa
senkjuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 15:45
sy__la, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
sy__la wrote:hahaha... spójrz jeszcze raz na mój wpis, bo edytowałam jak zobaczyłam co wyszło
jak mi nie wyszło, to znaczy że jestem idiotką
edit: uffff...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 15:48
Nadzieja1988!, Coconue lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyvertigo wrote:Moje najdroższe towarzyszki niedoli - miesiączka się rozkręca i wygląda okropnie, nie ma szans, żeby cokolwiek się zagnieżdżało w takim endometrium. To naprawdę jest wyższy poziom cudu, jak dziewczyny zachodzą w ciąże po zabiegu i udaje im się dotrwać do tego 12 tygodnia. Niech moc będzie z nami!!
Karo - współczuję serdecznie
PS. jak się robi grube litery?okropnie czyli? Przygotuj mnie na to