Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laila 25 bedziesz miała dzidziusia ,ja w to wierze! wierze w nas wszystkie! juz takie historie słyszałam zewszad,pełno niby beznadziejnnych historii konćzyło sie urodzonymi dzieciatkami :)My jestesmy dopiero na poczatku naszej walki!
laila_25 lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Nie jest przyjemnie.. jeszcze maz mowi ze tez o tym myslal ale nie chcial mi mowic...Bardzo bardzo wybitnie bardzo licze na ten cykl..jak sie nie uda pewnie bede plakac
Moglabym dostac taki prezent od losu w terminie straty...
sy__la lubi tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
laila_25 wrote:Od mojej ciazy mija wlasnie 9 miesiecy... ;( miałabym już dzidziusia... a jest jak na USG..nic jedno wielkie nic...
ja też miałam na koniec sierpnia termin poroduwierzę, że teraz mój Kochany Aniołek czuwa nad nami
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualnylaila_25 wrote:Nie jest przyjemnie.. jeszcze maz mowi ze tez o tym myslal ale nie chcial mi mowic...Bardzo bardzo wybitnie bardzo licze na ten cykl..jak sie nie uda pewnie bede plakac
Moglabym dostac taki prezent od losu w terminie straty...
ja marzyłam o marcowym dziecku. Sama jestem z marca. Wszystko się ułożyło idealnie. Nie musielibyśmy żyć z jednej pensji. I taki finał
a ka dalej jak debil wyciągam te dwa zdjęcia z usg i porównuje i oglądam i rozpamietuje. Czasem nie umiem inaczej.
-
sy__la wrote:ja też miałam na koniec sierpnia termin porodu
wierzę, że teraz mój Kochany Aniołek czuwa nad nami
aniołek 01.02.2016r -
_Abby_ wrote:Życzę Ci go z całego serca
ja marzyłam o marcowym dziecku. Sama jestem z marca. Wszystko się ułożyło idealnie. Nie musielibyśmy żyć z jednej pensji. I taki finał
a ka dalej jak debil wyciągam te dwa zdjęcia z usg i porównuje i oglądam i rozpamietuje. Czasem nie umiem inaczej.
aniołek 01.02.2016r -
nick nieaktualny
-
to było moje 1 zdjecie usg..wydawalo mi sie wtedy,że w lewym dolnym rogu pecherzyka jest moj mini skarb..pozniej jednak nic juz nie było..
mega ciezko mi sie nawet patrzy na ta fote ehWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 20:55
aniołek 01.02.2016r -
Laila - ja w tej ostatniej ciąży miałam usg na samym początku 6 tygodnia i też ewidentnie widać, że coś tam jest, choć usg nie najlepszej jakości, a za 4 dni miałam normalnie usg u mojego lekarza, ma lepszy sprzęt, a tamto pierwsze było na IP no i wielki zonk, u mojego lekarza nic nie widać, nawet pęcherzyka żółtkowego w środku, już miałam myśli o pustym jaju
I co z tego, że pokazał się zarodek, wyszła wielka kupa jak piszecie
W najlepszym wypadku powinnam mieć teraz półrocznego bobasa, a gdyby w tej ostatniej ciąży jednak było ok to latałabym już z brzuchem, miała połówkowe...
Nie ma co rozpamiętywać, choć to nie łatwo, bo idzie się pochlastaćJa się dużo gorzej psychicznie czuję, jeśli zaczynam to rozpamiętywać, co by było gdyby...
Z jednej strony cieszę się, że tym ostatnim razem nie "wyciągali" ze mnie maluszka, ale z drugiej ciągle mam ten widok przed oczami jak zaczynam myśleć o tej ostatniej ciąży
Uj, dupa i kamieni kupa.
Głowa do góry, cycki do przodu i działajmy, aby wreszcie móc się cieszyć tym małym szczęściem jak nasze mamuśki z wątku12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016