Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
roma wrote:Od czasu owulki robiłam kilka testów ciążowych, a wczoraj jak dzwoniłam do tej starej gin to kazała przede wszystkim betę zrobić. No to dla świętego spokoju pojechałam i oczywiście negatywna. Ale wiesz, też tak mi chodziło po głowie że może coś się zaczęło zagnieżdżać ale beta była tak niska że testy sikane nie wykrywały? Ta @ od samego początku mi się nie podobała. Najpierw było kilka dni plamień, potem się rozkręciła ale była dość skąpa i nie była to sama krew tylko całe mnóstwo śluzu takiego jak owulacjny wymieszanego z krwią. Strasznie dużo tego śluzu było. Trwało to może z 5 dni a potem przeszło bardzo małe plamienia, tak że byłam pewna że @ się prawie skończyła. No a od 4 dni znów coraz więcej krwi, tym razem ze skrzepami ale pojawiała się ona tylko podczas toalety. Na wkładce było tylko trochę pobrudzone. A dziś już jest tak dużo, że musiałam podpaskę założyć i krwawię jakby się @ rozkręcała. Tym razem krew, już bez śluzu.
wogóle jak byłam po zabiegu to lekarka która mi go wykonywała to powiedziała że bardzo mało ingerowała w endometrium żeby pozniej właśnie te zrosty się nie zrobiły (a tak czy siak to mi się wydaje że samo wyleciało bo już miałam wielkie krwawienie,dali mi pewnie narkozę i zaraz było po wszystkim...
a ja dziś na konrolę po zabiegu wieczorem jadę i szykujkę się na jakies "balonikowanie" czy coś w tym stylu,masakra,mam nadzieję że nie będzie boleć no bo gdzieś tam jakaś ranka musi być,no nie?brrrr.. -
nick nieaktualnyArleta wrote:a ja dziś na konrolę po zabiegu wieczorem jadę i szykujkę się na jakies "balonikowanie" czy coś w tym stylu,masakra,mam nadzieję że nie będzie boleć no bo gdzieś tam jakaś ranka musi być,no nie?brrrr..
-
Arletko, może masz rację... Co prawda minęło już 4 miesiące od zabiegu ale przy moich długich cyklach to dopiero druga miesiączka...25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Alisa wrote:Arletko, zdaj proszę relację po wizycie . Jak się czujesz? Plamisz dużo?
jak zawsze wsparcie z Waszej strony dodaje mi sił ale jakoś teraz mało co piszę bo w sumie niewiem co,starania się jeszcze nie zaczęły...ale czytam często i jestem z Wami cały czas
Alisko niby wszystko jest ok,jakby mnie nie uspali to bym nawet nie wiedziała,że coś tam "gmerał"plamień też już nie mam ale zobaczymy dzisiaj jakie będą doznania
(tak naprawdę to strasznie nie mam na to ochoty -
roma wrote:Arletko, może masz rację... Co prawda minęło już 4 miesiące od zabiegu ale przy moich długich cyklach to dopiero druga miesiączka...
-
nick nieaktualnyNadziejko Gratuluję z całego , serca wam córeczki :-* :-* :-* :-* :-* :-*.
Oj nie było mnie tu długo, aż wstyd chciałam się kochane wam pochwalić że wkroczyliśmy już w 10 tc jak pójdę do gina to będzie bodaj że chyba już 12 tc , może już płeć poznamy nawet nie wiecie kochane jak dużo to dla mnie znaczy , nasza córeczka Marysia zaczęła przedszkole nie płakała ani razu dzielna dziewczynka , trzymam kochane za was wszystkie kciukasy aby i każda z was doczekała się tego cudu :-* .Niebieskaa, Arleta, M@linka, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Nadziejko Gratuluję z całego , serca wam córeczki :-* :-* :-* :-* :-* :-*.
Oj nie było mnie tu długo, aż wstyd chciałam się kochane wam pochwalić że wkroczyliśmy już w 10 tc jak pójdę do gina to będzie bodaj że chyba już 12 tc , może już płeć poznamy nawet nie wiecie kochane jak dużo to dla mnie znaczy , nasza córeczka Marysia zaczęła przedszkole nie płakała ani razu dzielna dziewczynka , trzymam kochane za was wszystkie kciukasy aby i każda z was doczekała się tego cudu :-* .FabianCyprian
Tymuś
-
Dziewczyny, leje się ze mnie jakby ktoś kran odkręcił. Krew typowo okresowa ze skrzepami.25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
nick nieaktualny
-
Pójdę w poniedziałek do tego lekarza, co jestem umówiona. Myślałam że te 3 tygodnie to przedłużająca się @, a teraz wygląda na to, że to były jakieś krwawienia przed @, pewnie spowodowane hormonami, stąd ten ciągły lekki ból piersi i te duże ilości śluzu z krwią zamiast czystej krwi. Teraz piersi nie bolą, oklapły (szkoda) i wygląda to na 1 dzień prawdziwego małpiszona. Zgupiałam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 16:37
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
nick nieaktualny
-
Dziewczyny Help help help
Wczoraj poszłam do innej gin niż moja bo coś tam mnie lekko siedziało, całe szczęście przeszło.moze jakieś podrażnienie. Lekarka zrobiła mi szybkie usg (21dc) i mówiła że nie widzi pęcherzyków ani ciałka żółtegozlecala badanie progesteronu. Odebrałam wynik 1,13 ng/ml!!!! Normy faza pęcherzykowa 0,057-0,9
Faza owu 0,121-12
Faza lutealna 1,8-24
Wynik wskazuje na owulacje ale na usg nie było widocznych pęcherzyków???? O co chodzi???
Już drugi cykl mi coś tak wariuje od kat biorę castagnus a zawsze miałam książkowe owulacje między 18-20 dc (monity)
Ktoś ma jakiś pomysł?
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert