Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Po włożeniu dziś ulubionego biustonosza stwierdzam, że:
- zostały mi powiększone piersi jeszcze po poronieniu, choć to zasadniczo niemożliwe, bo były kilkanaście dni po zabiegu "mniejsze" niż teraz no i zaraz po @ pierwszej też był mniejsze
- owulacja była w tym cyklu i progesteron nie spadł mi jeszcze na łeb na szyję, więc piersi nadal większe, a tuż przed @ mam raczej oklapnięte, więc krwawienie tez nie może się rozkręcić.
Chodzę wściekła, ja chcę wreszcie tą @, a nie jakieś pitu pitu, wkurza mnie to12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Witam was właśnie wyszłam z gabinetu jest jest jest
nawet serduszko było już 105/min wiec jest ok
dziękuję ze wsparcie i kciuki napewno pomogły
Jadę do domuPaolina91, Magdzia88, promyczek 39, Jacqueline, Asia87, Niebieskaa, roma, Alisa, Evita, M@linka, Szczęśliwa Mamusia, Martynka30, Gaduaaa, blondyna5555, kiti, Elaria, sylvuś, Ikarzyca lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Elmo13 wrote:Witam was właśnie wyszłam z gabinetu jest jest jest
nawet serduszko było już 105/min wiec jest ok
dziękuję ze wsparcie i kciuki napewno pomogły
Jadę do domu
No superktóry wychodzi tydzień i dzień?
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Elmo - super wieści
Tak pi razy drzwi chyba zgadza się z tym kiedy prawdopodobnie była owulacja, tak? Jej, ale się cieszę, że
widziałaś
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
nick nieaktualny
-
No wg moich obliczeń dziś był 6t0d a wg usg 6t1d wiec idealnie
O Suwaczku pomyślę najpierw muszę się oswoićale myślę że lada chwila coś poszukam
dostałam kartę ciąży i skierowanie na mnóstwo badań
wiec jest ok bo mój lekarz za szybko mi nigdy nie dawał ale powiedział ze jest dobrze i jak widać serduszko to zakładamy
tylko zdjęcia nie dostałam bo miał awarie drukarki ale obiecał ze zapisze w pamięci i następnym razem wydrukuje
Promyczku ja bety nie robiłam bo dla mnie to dodatkowy stres a i tak ona nic nie wnosi tylko wyrokuje wiec opierała.sie na sikancach.
Powiem wam że warto prowadzić obserwacje cyklu bo w moim przypadku przynajmniej był konkretny punkt odniesienia i wyszło.ze się zgadza.
Następna wizyta 27.09 u gina i endoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 12:06
promyczek 39, Jacqueline, Szczęśliwa Mamusia, Niebieskaa lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Elmo13 wrote:No wg moich obliczeń dziś był 6t0d a wg usg 6t1d wiec idealnie
O Suwaczku pomyślę najpierw muszę się oswoićale myślę że lada chwila coś poszukam
dostałam kartę ciąży i skierowanie na mnóstwo badań
wiec jest ok bo mój lekarz za szybko mi nigdy nie dawał ale powiedział ze jest dobrze i jak widać serduszko to zakładamy
tylko zdjęcia nie dostałam bo miał awarie drukarki ale obiecał ze zapisze w pamięci i następnym razem wydrukuje
Promyczku ja bety nie robiłam bo dla mnie to dodatkowy stres a i tak ona nic nie wnosi tylko wyrokuje wiec opierała.sie na sikancach.
Powiem wam że warto prowadzić obserwacje cyklu bo w moim przypadku przynajmniej był konkretny punkt odniesienia i wyszło.ze się zgadza.
Następna wizyta 27.08 u gina i endo
o matko jak Ty wytrzymasz 2,5 tygodnia bez USG? ja bym zeszła na zawał...
sy__la lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Elmo super wiesci;*
dziewczyny..moze mala rada?
lekarz nigdy nie sprawdzal mi czystosci pochwy...moglabym zrobic jakis test z apteki w domu zeby sprawdzic? Bo nic mnie nie piecze nie swedzi...mam uplawy takie mleczne ale mowia ze to normalne w ciazy i jest ich tyle ze na bieliznie zadko zostawia slad. Ale podczas stosunku z moi mezem piecze dziwnie i jest niemiło mimo ze od testu kochaliamy sie 2 razy bo na poczatku mialam zakaz. Ja aktualnie ciagle zyje w stresie ...mimo ze z wizyty na wizyty jest tak jak byc powinno...ale szczescie trwa chwile a potem na nowo myslenie..... jest sens zrobic taki test?
wizyte mam 19go... -
Magdzia - no są jakieś testy w aptekach żeby sprawdzić czy i jaki rodzaj infekcji mamy, ale nie próbowałam tego. Jeśli zewnętrznie masz jakieś podrażnienie to u mnie sprawdzał się żel Lacibios Femina, bardzo fajny jak dla mnie, a wewnętrznie to stosowałam Lactovaginal (probiotyk dopochwowy). Warto też pić kefiry/jogurty naturalne12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
-
nick nieaktualny