Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f38f1601444.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e108d87d1b5d.jpg
Hej Kobietkipozdrawiam z urlopu. Nadrobie Was po niedzieli. I podpinam się pod prośbę Skrzata z podawaniem przykładów mam Aś. Też tego mi trzeba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 18:42
Gaduaaa, promyczek 39, M@linka, Niebieskaa, skrzat1988, Elmo13, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Wybaczcie, jeszcze dzisiejszego dnia nie nadrobiłam i nie wiem,że byłam wywoływana do tablicy
Dzięki Annak za zainteresowanie - generalnie profesor powiedział, że jestem skomplikowanym przypadkiem bo odrzuciłam już ciąże od 2 partnerów i mlr nie chce rosnąć ale kazał się nie martwić (jak to zrobić) bo leczenie na pewno zadziała. Trzeba tylko czasu (nie mam), cierpliwości (nie mam)bo to praca na żywym organizmie i różne są reakcje. Dostałam jakiś lek który ma wspomagać szczepionki.
Maliny wiara w swoje leczenie i pewność siebie poprawiły mi humor na kilka godzin a od dziś znów oficjalnie mam deprechę. Jakoś mnie strasznie zniechęciło że muszę znów się szczepić, czekać na cud i stresować się kolejne 2 miesiące czekając na wyniki jak na wyrok. Jestem rozżalona, wściekła, zazdrosna, smutna, bezsilna, bez poczucia kontroli, struta gniewem. Czuję się źleEvita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Gaduaaa wrote:hmm no dylemat jest...
bo na"oko" wie że to grzybiczne?
może najpierw czymś bez recepty delikatniejszym spróbować co? jakiś gine intima? iliadan? vagical? i jak nie pomoże to dopiero wtedy ten Pimafucin
No widzisz tez tak sie zastanawialam....cholera zawsze cos...juz wykupilam..tanie nie byly... -
Ikarzyca wrote:
Hej Kobietkipozdrawiam z urlopu. Nadrobie Was po niedzieli. I podpinam się pod prośbę Skrzata z podawaniem przykładów mam Aś. Też tego mi trzeba
To jeszcze mi się przypomniała koleżanka Asia - też ekspresowo zaszła, ma córkę ZuzęIkarzyca lubi tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Magdzia88 wrote:No widzisz tez tak sie zastanawialam....cholera zawsze cos...juz wykupilam..tanie nie byly...
Dlaczego nie chcesz wyleczyc grzybicy we wczesnym etapie choroby? Pozniej tylko sie rozwinie bardziej zaawnasowana, przeciez kazda z was pewnie wie o tym, że ciaza sprzyja zakazeniom grzybiczym pochwy.
Grzybice pochwy ginekolog poznaje na tzw "oko" bo ją zazwyczaj widac.
Jak sie przeleczysz to wtedy dobrze brac sobie jakas florke pochwowa, koniecznie plyn do hig. intymnej z kwasem mlekowym, zeby nie podmywac sie mydlem czy zelem pod prysznic itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 19:21
aniołek 01.02.2016r -
Ikarzyca wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f38f1601444.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e108d87d1b5d.jpg
Tak wiec...zazdroszczemilego urlopu
Ikarzyca lubi tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
Laila chce oczywiscie ze chce...ale gadua zdziwila sie ze stwierdzil mi to na oko .. Ze to np grzybek...i czy ten lek co mi dal nie bedzie za mocny bo na recepte... I tak zaczelam rozkminiac i sie zastanawiac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 19:29
-
Magdzia88 wrote:Laila chce oczywiscie ze chce...ale gadua zdziwila sie ze stwierdzil mi to na oko .. Ze to np grzybek...i czy ten lek co mi dal nie bedzie za mocny bo na recepte... I tak zaczelam rozkminiac i sie zastanawiac
biorę jak już na prawdę muszę.. a tak to staram sie ratować najpierw ziółkami i bardziej naturalnymi sposobamiwięc na mnie miej poprawkę hehehe
Magdzia88 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Magdzia88 wrote:Hehehe ale wiesz tez sie zastanawialam jak napisalas...bo wiem ze lekarze biora np wymaz czy cos...i w labo.sprawdzaja.. Ja to wezme bo syfu sie nabawie a czytalam ze w ciazy bezpieczny lek
W ciazy kazdy lek jest obarczony jakims ryzykiem nawet Duphaston, który tyle dziewczyn przyjmuje.
Ale pomyslcie na logike czemu tak jest: zadna firma nie robi badan lekow na kobietach w ciazy bo to nieetyczne. Takie dane zbiera sie tylko retrospektywnie z danych o kobietach, któe przyjmowaly ten lek w ciazy z jakiegos powodu.
Grzybice pochwy po prostu widac, nie musial pobierac specjalnie wymazu jesli na oko wygladalo na typowa grzybice. Lek, który ci przepisal mozna przyjmowac w ciazy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 19:43
aniołek 01.02.2016r -
annak wrote:Evita,
Jesteś!
Jak po wizycie?!
Już tu dziś wywoływałam Ciebie i Arletę. Napisz coś więcej.
jestem jestem,wczoraj po tej samotnej jezdzie do Łodzi miałam taką migrenę że głową nie mogłam ruszyć
ale oczywiscie jak u mnie zawsze jest czyli pechowo,nic nie załatwiłam z tymi cukrami bo Malina przyjmował od 16 a ja o 14 bylam juz po szczepionkach czyli dupa
nawet poszłam dziś do rodzinnego z tym ale tak jak się spodziewałam OLEW..powiedział żeby cukrów i maki nie jeść..masakra a jak zaczełam o tym wskazniku Homa,to miałam wrażenie że nie wie o czym mówię..a na końcu dodał że jak chce sie doktoryzować to..
gdzie ja mam iść????
muszę być pewna że jak pojdę prywatnie to żeby przepisali mi ta metfomnię a nie,zapłace i wrócę z kwitkiem...
wyniki napewno są niezadobre bo porównywałam nawet z Evitką i jeszcze z jedną koleżanką..
M@linka a Tobie recepty wypisuje ten endo z neta?