Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieskaa wrote:Dobrze, ze żel conceive ułatwiał sprawę... Niestety nie raz złapałam sie na tym, ze cały miesiąc był podporządkowany jednemu celowi.
Ale ten żel Conceive zadziałał z szuflady, czy z tam tego tam...?
Bo ostatnie badania na forum wskazały, że najbardziej skuteczny jest, jak leży w szufladzie
[Ty, Vertigo, czytaj i się ucz!] -
vertigo wrote:Ja tu się przy Was taka m-o-n-d-r-a zrobię teraz z tymi staraniami, temperaturę będę mierzyć (zamówiłam już nowy termometr do zdeptania
), o jakimś żelu właśniem poczytała. Będę uczona, że hej!
teraz to już luz w dupie z takimi koleżankami - zajdę szybciej niż torpeda
Ty chyba miałaś z mężem zachodzić, a nie z koleżankami!Niebieskaa, Elaria lubią tę wiadomość
-
annak wrote:Ale ten żel Conceive zadziałał z szuflady, czy z tam tego tam...?
Bo ostatnie badania na forum wskazały, że najbardziej skuteczny jest, jak leży w szufladzie
[Ty, Vertigo, czytaj i się ucz!]
Aniu, moze złoty strzał był bez żelu, tego nie wiem, ja używałam żelu od czasu do czasu bo przy tych maratonach to niestety moje spontaniczne właściwości nawilżające przestawały działać
Na pewno nie było tak, ze wierzyłam ze żel pomoże mi zajść w ciaze, choć własnie w takim celu go kupiłam.
Brrr... Seks na zawołanie to nic przyjemnego...
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualnyTo ja mogę podzielić się "żelem" :-)czasem to go za dużo mam:-))) chłep chłep.
I obudził mnie no.. dziad czarny - kominiarz. Zamiast za guzik złapać to go w dupe czarną kopnęzdrzemnąć się nie można...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 17:53
Niebieskaa, roma lubią tę wiadomość
-
Alisa wrote:To ja mogę podzielić się "żelem" :-)czasem to go za dużo mam:-))) chłep chłep
Aaaa!!
We wrześniu nagroda za post miesiąca wędruje do....
Hehe, dałaś do pieca!Alisa, roma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tez mam ten zel,uzyłam tylko dwóch aplikatorów szesc zostało,moze jeszcze sie przyda..
Vertigo całe zycie człowiek sie uczy nawet jak sie robi dzieci hi hi
a tak pytanie mam,mam 1,5 opakowania CLO gdyby któras potrzebowała,mam do oddania bo nie wiem czy kiedys wróce do stymulacji tym lekiem,choc dał nadzieje bo była z nim ciązaAntoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:
a tak pytanie mam,mam 1,5 opakowania CLO gdyby któras potrzebowała,mam do oddania bo nie wiem czy kiedys wróce do stymulacji tym lekiem,choc dał nadzieje bo była z nim ciązawycałuj clo przed wysłaniem napluj by szczęście przyniosło:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 18:00
-
nick nieaktualnyAlisa wrote:Już niedługo prenatalne. Mam nadzieję że jakieś foty wrzucisz
Jasne że wrzucę , dla was wszystko kochane :*.
Wiecie co śniło mi się coś strasznego że okazało się podczas wizyty , że są dwa zarodki i dwa serduszka że bedzie corka i syn, to nie to bylo tak straszne , potem chyba zaczęło się coś dziać , i ja te zarodki urodziłam , boże jakie to straszne było , aż się obudziłam i popłakałam się , poprosiłam mamusię aby czuwała nad nami z wujkami i babcią . -
nick nieaktualnypromyczek 39 wrote:Alisa tym razem prawie oplułam monitor ja Ci daje nagrode za teksty z :jedzeniem:
Z wariatami pod jednym dachem to i "takim zostajesz z kim przystajesz"
(swoją drogą jakbym tak wyglądała - to bym jęczała pewno co noc, stary by mi spokoju nie dawał)
Niebieskaa, roma lubią tę wiadomość
-
Alisa wrote:A Ty co zjadła?
)
Ja przed chwilą wór kiszonej kapusty
I już się boję, jaki będzie efekt, szczególnie jak zaraz wybędę na kolację do restauracji.
Od wczoraj mnie muli trochę...
Ale co ja o kapuście. Twój wpis o żelu rozwalił system
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannak wrote:Ja przed chwilą wór kiszonej kapusty
I już się boję, jaki będzie efekt, szczególnie jak zaraz wybędę na kolację do restauracji.
Od wczoraj mnie muli trochę...
Ale co ja o kapuście. Twój wpis o żelu rozwalił system
Aniu, Ty po kapuście do restauracji ?! i jeszcze chcesz tam żereć ???to nieetyczne
Ja już się boję tego efektu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 18:11
-
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Ja ja JAGNA AAAA AA, biorę poproszę dziekuję
wycałuj clo przed wysłaniem napluj by szczęście przyniosło:-)
Niestety wzielam z tego 5 tabletek bo potem mój gin zmienil mi na letrozole..
Napisz adres na priv to wysle ci w poniedzialek.Antoś IVF,Julisia natural
-
No chyba niewiele ci brakuje..załóz jakąs makatke na siebie wiecxorem i smigaj przed męzemAntoś IVF,Julisia natural