Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:To clo sama dostslam od dziewczyny która zaciàzyla wiec jest z wiruskami
Niestety wzielam z tego 5 tabletek bo potem mój gin zmienil mi na letrozole..
Napisz adres na priv to wysle ci w poniedzialek. -
Jagna 75 wrote:No chyba niewiele ci brakuje..załóz jakąs makatke na siebie wiecxorem i smigaj przed męzem
Hahaha makatkęjuz widzę Aliske skacząca po łożku z pejczem i w ludowej babcinej makatce
)
Alisa lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Jagna 75 wrote:Jaq ciesze sie ze @ jest choc tak niesmialo jakos..niech sie rozgosci a ty wracaj do normalnych cykli.
Wiesz,ja chyba nie dalabym rady czekac az tyle by móc znów dzialac.Choc po tylu stratach to sama nie wiem na co bylabym zdecydowana ...ale jesli ten zelazny zestaw bys dostała to czy warto czekac na te wszystkie wyniki?Nawet jesli cod wyjdzie to i tak bedziesz wczesniej obstawiona tymi lekami..
Jestem z tobà,kazda twoja decyzja to dobra decyzja,powodzenia
Za chwilę powinnam wziąć pierwszą tabletkę i mam cholerne wątpliwości, brać czy nie brać...
Bardzo bym chciała nie brać i kochać się normalnie od następnego czy nawet od tego cyklu, skoro i tak mam mieć właśnie te leki, jestem strasznym niecierpliwcem, nie chce tyle czekać, bardzo, ale to bardzo chcę ciąży...
Jednak gdyby tak z boku na trzeźwo popatrzeć, to chyba lepiej będzie poczekać, chociaż te 3 opakowania tabletek jak będę je dobrze znosić.
Nie, nie dla psychiki, bo nie sądzę abym psychicznie lepiej poradziła sobie z ciążą później, ale tak lepiej chyba będzie dla mojego organizmu...
Także z ciężkim sercem, ale idę po tabletkę i ustawiam alarm żeby nie zapominać potem12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Alisa, Ty tu oczu nie mydlij tylko mów szybko co dziś brałaś i PODZIEL SIĘ, nie bądź zołza!
Alisa, promyczek 39 lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualnyJacqueline wrote:Bardzo bym chciała nie brać i kochać się normalnie od następnego czy nawet od tego cyklu, skoro i tak mam mieć właśnie te leki, jestem strasznym niecierpliwcem, nie chce tyle czekać, bardzo, ale to bardzo chcę ciąży...
Jacq.. ale chyba nie chcesz kolejnego rozczarowania? ja uważam, że powinnaś dać organizmowi odpocząć od ciąży, porobić badania - ale podkreślam to moje zdanie. Aczkolwiek rozumiem tą chęć bycia " na już" w ciąży.
-
Ogłaszam wszem i wobec koniec @ która trwała, uwaga - równo 4 tygodnie. Zgłaszam zatem swoją kandydaturę do nagrody za @ roku.
Alisa, promyczek 39, Niebieskaa, Elmo13, Gaduaaa lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
nick nieaktualnyroma wrote:Alisa, Ty tu oczu nie mydlij tylko mów szybko co dziś brałaś i PODZIEL SIĘ, nie bądź zołza!
wczoraj miałam zły dzień (cofniesz się parę stron w tył, jestem z wątkiem przed Nadzieją - zanim zaczęła tworzyć), podobne przemyślenia do Twoich.
Dołek...
wczoraj wieczorem, żem się dupła z chopem (ino nie wiem po co): ani to płode, ani ochoty nie było. Wlazła na niego, ściągnęła gacie (on se w tej chwili sms-a do kolegi pisał) i było chłep chłep (Annak).
Chyba żadnemu z nas się nie chciało, no ale już było w fazie zaawansowanej więc nie odpuścilimy:-)
a dzisiaj: dziwnie się czuję (18dc). Jakoś tak podgorączkowo, brodawki ściemniały.
Ale cionzy być nie może bo był przeca bezowulacyjny. Dupek pewno tak działa.
I nic żem nie brała Romciaa Twój nastrój jak tam?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 19:03
roma lubi tę wiadomość
-
Tez mysle ze ten wór kapusty zamieni sie w niezłą amunicje,z pewnoscią spokojnie nie wysiedzisz przy tej kolacji.Oby skutki daly znac juz po kolacjiAntoś IVF,Julisia natural
-
Alisa - Padam po Twoim poście i leżę kochana
U mnie dziś lepiej ale wczoraj to był obraz nędzy i rozpaczy. Beczałam cały dzień i zasmarkałam wszytko włącznie z wirtualnym rękawem który nadstawiły dziewczyny na wątku clo. Ale jak to mówią: padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj dalej. No to się podniosłam, otrzepałam i wracam na ring.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 19:20
Alisa lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Alisko - i dlatego też łyknęłam już tabletkę i o dziwo hmm jakoś mi "ulżyło"
Tylko tak czytam tą ulotkę i jest napisane, że nie powinno się brać jeśli jest stwierdzony niedobór białka C lub S, czynnik V-leiden, przeciwciała antyfosfolipidowe, czyli generalnie coś nie tak z krzepnięciem. Więc tak, V-leiden to miałam badanie, ale czekam na wynik z poradni, ale białka c i s nie badałam. Czy przy braniu antykoncepcji kilka dni to badanie wyjdzie miarodajne? Bo bym zbadała w poniedziałek chyba
Ehh dziewczyny, jakie tu tematy - szczerzę gębę do telefonu a córka pyta się mnie co się tak śmiejęI jak jej tu wytłumaczyć
Ostatnio padło też nagle klasyczne pytanie, skąd się biorą dzieci na świecie. No do tej pory wystarczało jej, że rosną u kobiet w brzuszkach. Ale teraz skubana nie dała się zbyć i pytała się, ale jak one się dostają do tych brzuszkówWykorzystałam więc co któraś z Was tu pisała o komórkach kiedyś, że z jednej komórki od mamusi i z jednej od tatusia jak się połączą to rośnie dzidziuś
Dobrze, że jeszcze nie zapytała się jak te komórki się łączą, bądź co gorsza, jak ten tatuś daje mamusi tą komórkę
promyczek 39 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Alisa wrote:com brała??? a nico....
wczoraj miałam zły dzień (cofniesz się parę stron w tył, jestem z wątkiem przed Nadzieją - zanim zaczęła tworzyć), podobne przemyślenia do Twoich.
Dołek...
wczoraj wieczorem, żem się dupła z chopem (ino nie wiem po co): ani to płode, ani ochoty nie było. Wlazła na niego, ściągnęła gacie (on se w tej chwili sms-a do kolegi pisał) i było chłep chłep (Annak).
Chyba żadnemu z nas się nie chciało, no ale już było w fazie zaawansowanej więc nie odpuścilimy:-)
a dzisiaj: dziwnie się czuję (18dc). Jakoś tak podgorączkowo, brodawki ściemniały.
Ale cionzy być nie może bo był przeca bezowulacyjny. Dupek pewno tak działa.
I nic żem nie brała Romciaa Twój nastrój jak tam?
Alisa lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jaq,dobrze zrobi ci tskie dwa trzy cykle przerwy,potem zobaczysz co dalej.Mysle ze takie wyciszenie organizmu pozytywnie wplynie na dalsze starania.Jedziemy wiec obie w tym cyklu na antykach,ja dzis drugà tabletka
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
roma wrote:Ogłaszam wszem i wobec koniec @ która trwała, uwaga - równo 4 tygodnie. Zgłaszam zatem swoją kandydaturę do nagrody za @ roku.
Alisa lubi tę wiadomość