Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Nika - zapraszamy do nas
Jeśli mogę spytać, Ty byłaś kiedyś na Kafeterii, pisałaś w takim wątku o HCG gdzie stworzyła sie potem lista ciążowa, ile kto się starał, i jak dzieciaczki się rodziły to który ile miał?
Zapraszamy12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Elaria wrote:Jacq, dziekuje
Zwleklam sie z lozka. Mam katar, gardlo suche jak papier scierny. Musze jakos dotrwac do 14. Samopoczucie kijowe.KammaMarra lubi tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
ruda9215 wrote:Boję się tego właśnie. Dzieci chodzą psiakaja, smarcza.. A w maju jak poronilam to właśnie byłam chora na amen. Skończyło się zapaleniem płuc. I teraz panikuje żeby nic nie złapać. 3majcie się ;*[/Q
Bedzie dobrze kochana nie mysl tak nawet i nie przyciągaj złych mysli ❤05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
verka wrote:Dzien dobry.
Ja dzis zrobilam test, zlamalam sie, ale orzynajmniej nie mam sludzen. Czekam na @ i zaczniemy 5 cyklpowoli mam dosc tych staran... wiedzialam, ze tak to na mnie zadziala.
A moze nie wszystko przesadzone ? Kiedy ma przyjsc @?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
verka wrote:KammaMara w niedziele, przynajmniej przed poronieniem @ przychodzila 13go dnia po owulacji.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
U nas niby środek cyklu - niby, bo ten cholerny wykres jest jaki jest i nie widać owulacji nawet w głębokim lesie. Śluz po wiesiołku zalewa mi łazienkę, niedługo mi oczami wyjdzie....
Doceniam mojego męża - jest cudowny. Nie ma absolutnie siły na seks (ja zresztą też średnio), w ogóle najchętniej poszedłby spać, ale bardzo się stara dla mnie. To miłeefekt mizerny, jak pisałam kilka stron wcześniej ale lepsze to niż nic
biedny....
tak bardzo chciałabym się nie staraćcofnąć czas i być dzisiaj w 20tc jak powinno być. Tak się cieszyłam, że nas tym razem ominęły te wyliczenia i celowania i los tak ze mnie zadrwił... dzisiaj gorszy dzień mam
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań...