X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje A mnie się odkleja...
Odpowiedz

A mnie się odkleja...

Oceń ten wątek:
  • Anka88 Debiutantka

Wysłany: 24 lutego 2024, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Jestem ciekawa czy ktoś miał podobną sytuację jak ja bo mimo zapewnień lekarza że jest ok mam ciągle objawy. W 8 tyg trafiłam z obfitym krwawieniem do szpitala myślałam że już koniec ale dzidziuś się utrzymał, podali Exacyl i krwawienie ustąpiło , przy wypisie dr stwierdziła że to było krwawienie z trofoblastu ponieważ brałam duże dawki acardu 150mg dziennie, martwię się cały czas choć zapewnili że ta sytuacja nie ma wpływu na rozwój ciąży którą faktycznie rozwija się prawidłowo.

• Agatka11 Nowa

Wysłany: 30 marca 2024, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, czy któraś z Was miała podobny przypadek w ciąży?
    Na USG w 11+5 lekarz stwierdził obfitą kosmówkę (tydzień wcześniej było jej mniej). Niestety nic więcej konkretnego na ten moment nie powiedział.
    Dziękuję za wszystkie odpowiedzi!

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ