Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha sama chciałam cis wstawić ale z tel masakra. Kasku świetna robota. Ja juz poprosiłam o kefir i inne ustrojstwarza do świętowania Michci:)
No i Michcia jestes terminator a nie kobieta. Osiągnelas cel na przekór wszystkim przeszkodom i to bez wsparcia praktycznie. Juz niedługo czeka Cię wspaniała namacalna i prześliczna nagroda.
I wtedy się nasiedzisz w domu za wszystkie czasy
Paulina super wyniki. Ale to usg bym powtórzyła. Może się dziecko inaczej ułoży
Ala odezwij się. ....
U mnie bez zmian nikt nic nie wie. Czekam na stomatologa bo ząb boli mnie coraz bardziej. Poza tym ok
Kaśku lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
No dokładnie. W sumie jestem pewna że młoda też się cieszy
i miejmy nadzieję że wybaczyła już mamie tego Wacka i teraz już będzie grzeczniejsza
i juz niedługo wynagrodzi wszsytkie trudy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 13:44
-
Aaa nie wiem czy widziałyście na grudniowych mamusiach jest informacja co u Alicji:
Madzisek wrote:dziewczyny odpowiedź od Alicji "Hej. Dzięki za wiadomość. Przewieźli mnie do Rudy z uwagi na to, że jest tu III stopień referencyjności i w razie gdybym zaczęła rodzić to będę najbezpieczniejsza. Mam ostre miedniczkowe zapalenie nerek i leżę pod kroplówkami (2 antybiotyki). Lekarz powiedział, że jeżeli uda się wyleczyć to zapalenie to ok, a jak antybiotyk na mnie nie zadziała to wyciągamy dzidzie. Na szczęście na dzień dzisiejszy gorączka spadła, zobaczymy jak będzie z resztą na dniach. Trzymajcie się dziewczyny-mam nadzieję, że u was wszystko ok." -
IviQ wrote:Ooo dziękuję Kasku za info o ali. A powiem Ci ze ja o tym Wacku już zapomniałam wiec się na nowo uśmiałam. Będzie miała co michcia opowiadać później:)
Noo
Tylko ona się coś nieodzywa. Mam nadzieję że to tylko tak w ramach odpoczynku od internetów... tak jak wczoraj napisała... -
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Jest trochę lepiej, więc się odzywam. Mam ostre zapalenie nerek. Lekarz powiedział, że jak zadziałają na nas antybiotyki i wyleczymy to cholerstwo to będzie ok, a jak nie - to trzeba wyciągać dzidzie.
Całe szczęście zeszła gorączka, ale bóle dalej się utrzymują.
Leże i tracę nadzieje, że kiedykolwiek stąd wyjdę.
Buziaki dla Was wszystkich! ;* -
Alicjo super ze się odezwałaś. Antybiotyki na pewno podzielają. Będzie dobrze. No ale już na 100%musisz zwolnić tempo.
Michcia tęsknię. ..alicja_ lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja w końcu z jakimś lekarzem noralnie pogadam i trochę się dowiedziałam ze wyniki mam ok i nie mają pojęcia skąd ta hipotrofia ale często tak jest. I że muszę być pod kontrola usg ale nie częściej niż raz na tydzień. Wiec wg niego mogłabym wyjść ale musze pogadać z ordynatora a on miły nie jest. Stomatolog nic nie znalazł wiec zlecił rentgen czego mi nie wolno wiec na ząb to mnie na pewno nie wypuszcza. Nic nie robie a zmęczona jestem. Zaraz zasne....
Misia a jak sytuacja u Ciebie?alicja_ lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek )))